Na as manau kad ji nereiktu suprasti tiesiogei..aisku jeigu galvosi kad visa kame tas vaiksciojimas po kambarius,tai atrodys toks paprastas..Galbut tu esi i daina neysigilinus? Man tai patinka..Ir daina tokia miela.. Net mano geriausiai draugei,kuri klauso visiskai kitokia muzika sita daina labai patinka
Darkness paprastą klipą ir dar gyvai bei dar daug kitų dh ar SG klipų galima parsisiusti iš www.planetdarren.co.uk (mpg, mpeg, wmv formata) ir visiškai nemokamai
Tiesa pradejau skaityti A. Camus knyga ir radau tokia minti... Jie dar turi izulumo vertinti ji toki kox jis buwo o ne toks kox yra.... Net supurte mane...
Istikruju galiu prisipazinti, kad dar iki siol Savage Garden muzika man labiau patinka negu D.H... Man sunku prisitaikyti prie naujoviu... Buna tokiu nuotaiku kai norisi klausyti tik T.T.A.T.S,bet S.G muzika visada lieka S.G...
Crush<<< as taw irgi pamirsau pora dalykeliu ydeti, nors rasiau kad ydejau =)))))~ Sh... Na tiek to =) Cia atkopinai =)
Hmz...
tai cia turejo gautis kad albumas labai vykes,taip?
SVEIKI ViSI (o tiksliau tai tikriausiai visos)))))
>>>>Felina pastu atsiliepimo apie TTATS neatsiusiu (pamirsau ideti, o laiskas jau issiustas, sorry), taigi idesiu ta straipsneli cia.....
..........jis is BOMBOS tinklapio............................... ............
Nepaprastai sėkmingai pirmuoju savo soliniu albumu ("Spin" (2002)) į teen pop traukinį įšokęs grupės Savage Garden lyderis Darren'as Hayes'as tik po ketverių metų ryžosi naujo albumo įrašams. Ta proga buvo atsisakyta garsaus pop prodiuserio Walter'io Afanasieff'o (asmuo, kuris dirbo su Savage Garden ir "Spin" medžiaga) paslaugų bei tradicinės teen pop pasaulėžiūros — optimistiškojo hedonizmo. Albume "Spin" šmėkštelėjusi šios gyvenimo koncepcijos propaganda tapo ne tik Hayes'ui nenatūraliu dalyku, bet nuoroda, jog artistas tampa paprasčiausiu Justin'o Timberlake šešėliu. Taigi permainos buvo tiesiog būtinos. Darren'as Hayes'as pats ėmėsi prodiusuoti savuosius kūrinius, kurie neatsisakydami "sauso" ir albumui "Spin" būdingo club dance skambesio (electro + klasikinis disco) įgavo ir minimal techno bruožų. Priežastis — talentingo prodiuserio bei Madonna, Bjork ir Dimitri From Paris bendradarbio Marius'o DeVries'o kūrybinė vizija, leidusi stilingai modifikuoti "The Tension And The Spark" skambesį. Taip pat Hayes'o dainų tekstuose atsirado nemažai kandžios ironijos tiek pop pasaulio, tiek ir savo atžvilgiu — dainininkas nusivilia šou biznio rutina ("Pop!ular", "Darkness", „Unlovable"...), o savuose jausmuose bando atrasti Savage Garden laikų romantiką („Dublin Sky"). Ir jam pavyksta.
Zino crush =) Kaip lietuvos kritkai ji ivertino.. sake atsius pastu.. =)` O gal iki tol pasirodys cia ir parasys mums visoms =)
Na pati daina irgi nera sviesi.. Manau su klipu viskas lb. ok =)
gana tamsus klipas, niuro9kas sakyciau gana, taciau gana yspudingas, kaip Darreno future pop tai viskas vietoje.. kazin kaip vertina kritikai ji? gal kas zino?
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. kovo 23 d. 22:46:09
2005 m. kovo 23 d. 14:54:05
2005 m. kovo 23 d. 14:43:05
2005 m. kovo 23 d. 13:46:59
2005 m. sausio 5 d. 14:30:08
2005 m. sausio 4 d. 11:12:06
As esu nurodzius kur galima klipa paziureti=) Pacioj pradzioj paskaityk =) (diskusijos)
2005 m. sausio 3 d. 12:17:42
Bet galiu pasakyt daina tai nebloga
2005 m. sausio 2 d. 15:40:00
Istikruju galiu prisipazinti, kad dar iki siol Savage Garden muzika man labiau patinka negu D.H... Man sunku prisitaikyti prie naujoviu... Buna tokiu nuotaiku kai norisi klausyti tik T.T.A.T.S,bet S.G muzika visada lieka S.G...
2005 m. sausio 2 d. 15:35:56
Hmz...
tai cia turejo gautis kad albumas labai vykes,taip?
2004 m. gruodžio 29 d. 20:50:33
2004 m. gruodžio 29 d. 20:28:04
>>>>Felina pastu atsiliepimo apie TTATS neatsiusiu (pamirsau ideti, o laiskas jau issiustas, sorry), taigi idesiu ta straipsneli cia.....
..........jis is BOMBOS tinklapio............................... ............
Nepaprastai sėkmingai pirmuoju savo soliniu albumu ("Spin" (2002)) į teen pop traukinį įšokęs grupės Savage Garden lyderis Darren'as Hayes'as tik po ketverių metų ryžosi naujo albumo įrašams. Ta proga buvo atsisakyta garsaus pop prodiuserio Walter'io Afanasieff'o (asmuo, kuris dirbo su Savage Garden ir "Spin" medžiaga) paslaugų bei tradicinės teen pop pasaulėžiūros — optimistiškojo hedonizmo. Albume "Spin" šmėkštelėjusi šios gyvenimo koncepcijos propaganda tapo ne tik Hayes'ui nenatūraliu dalyku, bet nuoroda, jog artistas tampa paprasčiausiu Justin'o Timberlake šešėliu. Taigi permainos buvo tiesiog būtinos. Darren'as Hayes'as pats ėmėsi prodiusuoti savuosius kūrinius, kurie neatsisakydami "sauso" ir albumui "Spin" būdingo club dance skambesio (electro + klasikinis disco) įgavo ir minimal techno bruožų. Priežastis — talentingo prodiuserio bei Madonna, Bjork ir Dimitri From Paris bendradarbio Marius'o DeVries'o kūrybinė vizija, leidusi stilingai modifikuoti "The Tension And The Spark" skambesį. Taip pat Hayes'o dainų tekstuose atsirado nemažai kandžios ironijos tiek pop pasaulio, tiek ir savo atžvilgiu — dainininkas nusivilia šou biznio rutina ("Pop!ular", "Darkness", „Unlovable"...), o savuose jausmuose bando atrasti Savage Garden laikų romantiką („Dublin Sky"). Ir jam pavyksta.
2004 m. gruodžio 28 d. 19:26:30
2004 m. gruodžio 27 d. 21:11:44
2004 m. gruodžio 27 d. 19:42:03
liudna daina dar labiau pabrezia klipas,kuris mano nuomone yra tikrai geras.
2004 m. gruodžio 22 d. 14:42:39
Na pati daina irgi nera sviesi.. Manau su klipu viskas lb. ok =)
2004 m. gruodžio 21 d. 10:16:51
2004 m. gruodžio 4 d. 18:51:20
2004 m. lapkričio 20 d. 10:33:08
Spaudziau visur kur tik pasispaudzia =DD
Nu tikraj nerodo.. =(
2004 m. lapkričio 1 d. 17:56:41
2004 m. spalio 30 d. 15:33:24