Ne visai... Kad pateko į šudpopkultūros dėmesio centrą ir buvo prilygintas tam pačiam šūdui, tai faktas, bet Gangnam Style yra visai ne iš tos serijos, kuri vyrauja žmonių galvose. Kalbant paprasčiau ir aiškiau, Psy dar ne toks degradavęs, kaip One Direction, Justin Bieber, Nicki Minaj (ar kaip ji ten) ir Rihanna...
Pirma reakcija, tik užmetus akį: nu niekaip nesuvokiu to "gandon style" "fenomeno". Bet gal nieko nuostabaus šalelėje, kur dėl čigono kaimo mergos draskosi triusikus eteryje, kur žmonės tik nuo ruso pabėgę renka kniazių į Seimą ir pasirįžę atiduoti jam savo šalies likimą :( Suprantu, kad politika šiame portale visai ne prie ko, bet tiesiog paralelės tokios akivaizdžios... Nors ką jau ten, vos ne visas pasaulis "pasimovė" ant raitelio pozos . Ką jau ten mes būsim išskirtiniai... Kaip ten rusas sakydavo - "кишка тонка", kad nors kiek prieš srovę bandytumėm pasiirt .
Kaip bebūtų keista, NET 10. Iš pradžių maniausi apsieisianti su kokiom 3, bet vis dėlto keletas sugrįžimų ausis nuteikė visai maloniai. Na o jei skaičiuosiu ir dar keletą tokių, kurios netapo itin mėgiamomis, bet ausų nedrasko, tai gal bus ir visos 15. Visai neblogai, kaip naujos muzikos nemylėtojai. Nors... Atlikėjai iš esmės visi seni, naujokų neatsirado. O va kad kai kurios šaunios dainos čia nepateko, o man patiko, tai vis dėlto gaila...
taigi,ka pasiule sie metai?Gera Muse albuma,merginu zudika ai se tu pego ,Some nights albuma,ir 1000 kartu nuleista klausant Gotye.Tsakant galeta ir geriau,laukiam naujo Prodigy albumo.Opa byrkasta!
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2013 m. sausio 3 d. 14:03:37
Ne visai... Kad pateko į šudpopkultūros dėmesio centrą ir buvo prilygintas tam pačiam šūdui, tai faktas, bet Gangnam Style yra visai ne iš tos serijos, kuri vyrauja žmonių galvose. Kalbant paprasčiau ir aiškiau, Psy dar ne toks degradavęs, kaip One Direction, Justin Bieber, Nicki Minaj (ar kaip ji ten) ir Rihanna...
2013 m. sausio 2 d. 10:03:42
manau metinius topus reiketu sudarineti ne pagal paspaustas zvaigzdutes, o pagal TOP40 surinktus balsus ir isvesti metini topa
2013 m. sausio 1 d. 23:24:52
PASAULI,ATSIMERK-GANGNAM STYLE YRA SLAMSTAS!!! ;(
2013 m. sausio 1 d. 23:23:09
Pirma reakcija, tik užmetus akį: nu niekaip nesuvokiu to "gandon style" "fenomeno". Bet gal nieko nuostabaus šalelėje, kur dėl čigono kaimo mergos draskosi triusikus eteryje, kur žmonės tik nuo ruso pabėgę renka kniazių į Seimą ir pasirįžę atiduoti jam savo šalies likimą :( Suprantu, kad politika šiame portale visai ne prie ko, bet tiesiog paralelės tokios akivaizdžios... Nors ką jau ten, vos ne visas pasaulis "pasimovė" ant raitelio pozos
. Ką jau ten mes būsim išskirtiniai... Kaip ten rusas sakydavo - "кишка тонка", kad nors kiek prieš srovę bandytumėm pasiirt
.
2013 m. sausio 1 d. 23:00:50
Neskaičiavau kiek mano mėgstamų dainų yra čia, bet nesupratau pačios palinkėjimo sau. Palinkėsi savo skonį priderint prie TOP'o, ar kad TOP'as būtų arčiau tavo skonio?
2012 m. gruodžio 31 d. 17:54:47
Top'as įdomesnis žiūrint nuo apačios link viršaus. Galėtų imti ir apsiversti, mm ? :D
Nauja muzika tampa labiau stebima, šios rubrikos pagalba. Ar užfiksuojama, tpsknt. Tikiu, kad galetų būti ir įdomesnis sąrašas, jei visi paspaustų tą "Mėgstu" žvaigždę.
2012 m. gruodžio 31 d. 17:43:23
Kaip bebūtų keista, NET 10. Iš pradžių maniausi apsieisianti su kokiom 3, bet vis dėlto keletas sugrįžimų ausis nuteikė visai maloniai. Na o jei skaičiuosiu ir dar keletą tokių, kurios netapo itin mėgiamomis, bet ausų nedrasko, tai gal bus ir visos 15. Visai neblogai, kaip naujos muzikos nemylėtojai. Nors... Atlikėjai iš esmės visi seni, naujokų neatsirado. O va kad kai kurios šaunios dainos čia nepateko, o man patiko, tai vis dėlto gaila...
2012 m. gruodžio 31 d. 17:12:31
Keistas sutapimas. Mano irgi lygiai 17 dainų...
2012 m. gruodžio 31 d. 16:29:10
Tik 17 dainų iš čia mano mėgstamų saraše...Palinkėsiu pati sau,kad kitais metais būtų daugiau:)
2012 m. gruodžio 31 d. 14:52:35
taigi,ka pasiule sie metai?Gera Muse albuma,merginu zudika ai se tu pego ,Some nights albuma,ir 1000 kartu nuleista klausant Gotye.Tsakant galeta ir geriau,laukiam naujo Prodigy albumo.Opa byrkasta!
2012 m. gruodžio 31 d. 12:52:17
Na, pirmos vietos nenustebino.. nieko gero ir nereikėjo tikėtis iš šito, manau...... nusivyliau... labai