Pirma kart uzkabino sia vasara vokietijoj, bet kai suzinojau kas groja labai nustebau, nes senesni kiti du albumai, tikrai ne mano skoniui, bet naujausias, man stipriai istrigo, tad prireike keliu dienu kol viska parsisiunciau ir dabar skaunauju gan labai daznai: D
Vokalas patinka, istiesu gan daznai muzika renkuosi pagal kelius bruosus kurie isskiria grupe is visu kitu ir niekada nesupainiosi.
Nu nezinau, man bent jau kuo grupe labiau nukrypusi nuo visokiu pop standartu, tuo geriau... O Kings Of Leon man atrodo isskirtiniai. Paziurekit "Charmer". Klipas lyg ir be jokios ypatingos idejos, bet... kazkaip taip. Gerai. Israiskos, grojimas, pati daina, galu gale. Jie nebijo taipl lyg sukapot dainu, kad jos nebutu pagal standartus.
Indie rock su visokiais nukrypimais (prie tų nukrypimų pas juos minimas southern rock, į kurį įeina blues, country ir dar kažko elementai - na, bent vikipedija apie šitą stilių taip sako. O šiaip - vietomis tiesiog keistokas skambesys. Va - kažkam ir kaimietiškas susirodė.: ))) ).
Irgi žinau jau senokai, bet niekada nebuvau labai susižavėjus ar „užsikabinus“. Neblogi, klausyt tikrai galima. Man - dar vieni iš tos gausybės, kurių klausau tam tikrai nuotaikai esant - dainą ar kelias. Bet ne dažniau ar nuolat.: )
Kings Of Leon diskografiją perklausius šiaip ar taip esu. Dainas dažniau renkuosi iš jų dviejų pirmųjų albumų, ne iš naujausiojo.
Siaip jau seniai buvau juosatradus ir susizavejus, bet dabar buvau kazkaiplyg ir beprimirstanti... Kol netiketai jie man pries akis islindo su "Charmer". Vajei, sunku apibudinti. Taip net sirpuliukai perbego nugara. Tas vokalas. Tas nestandartiskumas (cia apskritai apie juos). Nezinau. Sia savaite jie mano megstamiausia grupe
Kokios kitu nuomones?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. gruodžio 2 d. 14:21:27
Vokalas patinka, istiesu gan daznai muzika renkuosi pagal kelius bruosus kurie isskiria grupe is visu kitu ir niekada nesupainiosi.
2007 m. lapkričio 17 d. 21:18:07
2007 m. lapkričio 17 d. 19:17:10
2007 m. lapkričio 17 d. 16:31:41
2007 m. lapkričio 17 d. 16:18:37
2007 m. lapkričio 16 d. 20:19:44
neveza, per daug kazkokia kaimietiska muzika
Nepagavau truputi. Kaimietiska???
2007 m. lapkričio 16 d. 18:34:45
2007 m. lapkričio 16 d. 17:44:14
2007 m. lapkričio 13 d. 22:51:34
2007 m. lapkričio 13 d. 20:59:35
Kings Of Leon diskografiją perklausius šiaip ar taip esu. Dainas dažniau renkuosi iš jų dviejų pirmųjų albumų, ne iš naujausiojo.
2007 m. lapkričio 13 d. 20:32:21
Kokios kitu nuomones?