Įdomu tai, kad šito apdovanojimo vis dar negavo Rolling Stones ir Led Zeppelin, nors pavyzdžiui The Beatles gavo berods 1983-iais:) Bet šiaip tai jei šį prizą yra laimėję Duran Duran, Blur ir Spice Girls tai apie Depeche'us negali būt ir kalbos...
R.I.P. Brant Hinds (ex-Mastodon). Kai Joe Duplantier pasakė šią naujieną per Gojiros koncą, negalėjau patikėt. Žmogus tik išėjo iš grupės, galimai norėdamas pasidžiaugt gyvenimu, ir buvo su motociklu nudaužtas sankryžoj. Life is a bitch.
Atsirado šviežias kito žmogaus postas fb evente, kad 19:00 Neckbreakker ir 20:15 Gojira. Pačiu laiku sužinota. Ypač tiems, kas iš kitų miestų važiuoja.
Vėl Live Nation komunikacija yra šūdų krūva. Bus Neckbreakker apšildymas, ko orgai iki šiol nepaskelbė (info ateina per atskirus komentuotojus ir pačios Neckbreakker profilį). Laikas neaišku, ar 20 h apšildymas, ar jau Gojira
Man nuoširdžiai baisu, kas bus tam Lukiškių kalėjimo kiemelyje... man atrodo baisiai per maža erdvė, jie sold out'ino ir po to dar 100 bilietų paleido. Avenged Sevenfold berods nebuvo sold out'o ir jau buvo per ankšta.
2013 m. sausio 10 d. 09:08:48
aš jiems įteiksiu apdovanojimą savo pinigus už bilietą koncerte.:D
2013 m. sausio 8 d. 22:57:36
Ir nereikia jiem to apdovanojimo, jie turi svarbiausia apdovanojima - didziule fanu armija visam pasaulyje ;)
2013 m. sausio 8 d. 22:44:19
Įdomu tai, kad šito apdovanojimo vis dar negavo Rolling Stones ir Led Zeppelin, nors pavyzdžiui The Beatles gavo berods 1983-iais:) Bet šiaip tai jei šį prizą yra laimėję Duran Duran, Blur ir Spice Girls tai apie Depeche'us negali būt ir kalbos...
2013 m. sausio 8 d. 22:36:59
kad tie britai kvaili yra,vertina tokias britu grupes kurios pasauly nepopuliarios,o stai depeche mode pasauly geriausi,o britai neivertina
2013 m. sausio 8 d. 20:10:59
Sena opa, tik kad nepaverstų to opos pastoviu verkšlenimu. Tegu muzika kalba pati už save, nuobodžiai kalbant.