Įdomu tai, kad šito apdovanojimo vis dar negavo Rolling Stones ir Led Zeppelin, nors pavyzdžiui The Beatles gavo berods 1983-iais:) Bet šiaip tai jei šį prizą yra laimėję Duran Duran, Blur ir Spice Girls tai apie Depeche'us negali būt ir kalbos...
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2013 m. sausio 10 d. 09:08:48
aš jiems įteiksiu apdovanojimą savo pinigus už bilietą koncerte.:D
2013 m. sausio 8 d. 22:57:36
Ir nereikia jiem to apdovanojimo, jie turi svarbiausia apdovanojima - didziule fanu armija visam pasaulyje ;)
2013 m. sausio 8 d. 22:44:19
Įdomu tai, kad šito apdovanojimo vis dar negavo Rolling Stones ir Led Zeppelin, nors pavyzdžiui The Beatles gavo berods 1983-iais:) Bet šiaip tai jei šį prizą yra laimėję Duran Duran, Blur ir Spice Girls tai apie Depeche'us negali būt ir kalbos...
2013 m. sausio 8 d. 22:36:59
kad tie britai kvaili yra,vertina tokias britu grupes kurios pasauly nepopuliarios,o stai depeche mode pasauly geriausi,o britai neivertina
2013 m. sausio 8 d. 20:10:59
Sena opa, tik kad nepaverstų to opos pastoviu verkšlenimu. Tegu muzika kalba pati už save, nuobodžiai kalbant.