neruse rašė: Sutinku, kad jie originalūs, nepaisant itin lengvo instrumentalo. Va čia jau menas iš trijų akordų ir tokių lengvų būgnų partijų padaryti kažką nepaprasto.
Matau nelabai ka nusimanai apie gitaras. Jack White vienas is kuribingiausiu siu dienu gitaristu. Zurnalas "Rolling Stones" pripazino ji 17 geriausiu visu laiku gitaristu. Jei netiki isitikink:
neruse rašė: Sutinku, kad jie originalūs, nepaisant itin lengvo instrumentalo. Va čia jau menas iš trijų akordų ir tokių lengvų būgnų partijų padaryti kažką nepaprasto.
Niekada netikejau, kad White Stripes kazkam gali pasirodyti nuobodus ar paprasti:O
O sitas duetas- pats geriausias dalykas Kaledoms! Nes Beck'as yra pats paciausias. Bent jau man. Kazkas daugiau nei siaip muzikantas. O su White Stripes tai apskritai bomba Dar tik betruksta kad Michel Gondry jiems sukurtu bendra video tam duetui, tai isvis Kaledu senelio nieko nebepasyciau
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2007 m. gruodžio 9 d. 17:27:35
Sutinku, kad jie originalūs, nepaisant itin lengvo instrumentalo. Va čia jau menas iš trijų akordų ir tokių lengvų būgnų partijų padaryti kažką nepaprasto.
Matau nelabai ka nusimanai apie gitaras. Jack White vienas is kuribingiausiu siu dienu gitaristu. Zurnalas "Rolling Stones" pripazino ji 17 geriausiu visu laiku gitaristu. Jei netiki isitikink:
https://www.youtube.com/watch?v=Y6WVD3Pqe NY
2007 m. gruodžio 9 d. 17:27:13
Sutinku, kad jie originalūs, nepaisant itin lengvo instrumentalo. Va čia jau menas iš trijų akordų ir tokių lengvų būgnų partijų padaryti kažką nepaprasto.
2007 m. lapkričio 19 d. 17:21:54
O sitas duetas- pats geriausias dalykas Kaledoms! Nes Beck'as yra pats paciausias. Bent jau man. Kazkas daugiau nei siaip muzikantas. O su White Stripes tai apskritai bomba
2007 m. lapkričio 18 d. 23:48:00
2007 m. lapkričio 18 d. 19:37:29
2007 m. lapkričio 18 d. 16:58:24