Fc Liverpool, Fc Dainava gyvendamas tevynej i visas varzybas eidavau. O is rinktiniu, 1.Olandai, 2. Vokieciai, 3.Anglai. Ir aisku uz Lietuvos rinktine, nors is to mano palaikymo kaip ir is zaidimo nieko gero nesigauna...
''Sergu'', už Vilniaus ''Žalgiris'' ir Lietuvos rinktinę, ''Valencija''klubą (Ispanija) JAV ir Urugvajaus rinktines.....
Be futbolo gyventi negaliu :) Labiausiai palaikau Arsenalą, Liverpool, Inter, Realas irgi gerai... Dar negaliu nepagalvoti apie Belgijos Anderlecht. Gera komanda.
Nu pats pagalvok: įmesti kamuolį į tinklą kur kas lengviau nei įspirti į krepšę. Be to ir tas "užauk" yra toks ciniškas, nes kam dar žeisti mažiukus futbolininkus, kurie dėl savo žemo ūgio tampa pikti ir visus kamuolius spardo. Čia tas pats kas, jei sakytum: tai davai Sabai ką čia tuos kablius mėtai, o tu imk ir poezijos pavasaryje laimėk.
Jei is saliu tai turbut butu italu rinktine ir Del Piero,senas geras zaidejas.
O jei is komandu tai tik Anglu Klubas West Ham United,visi ten zaidziantis man patinka, "im west ham til i die im west ham til i die i know i am i sure i am im west ham till i die!!!!!
Na zinoma ir nepamirskime savo miesto komandos Siauliu Siauliai,nk gera bet palaikyti reikia.
nu joa....jei ne sabas ir dar keletas veikeju, tai turbut povandenines saskes zaistum ir rektum saskes nr1!!! jums tik ir lot kase kase....kase irgi shiknoj buvo kai nepriklausomybe atgavom, bet jau turejo tam tikra baze pagrinda kur tobulet galima...
tai jei tos kašio komandos sėkmingai žaidžia eurolygoje, tai gal jos taip pat sėkmingai galėtų žaisti ir čempionų lygoje. Lai viena žaidžia ten, o kita - dar kiten.
meškos atsigavę, kai finansavimas belekoks..o kur jaunimui sportuoti futbolą, kai nėra treniruočių aiksčių? rezultatai iš niekur neateina..prisiperka beždžionių meškos ir axujenus rezultatus rodo. aha, tikrai, kad nacionalinis sportas.
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2021 m. liepos 25 d. 17:45:49
2013 m. rugsėjo 17 d. 02:44:14
UEFA MAN U ir BARCELONA , barclays MAN U
2012 m. liepos 29 d. 01:44:52
Fc Liverpool, Fc Dainava gyvendamas tevynej i visas varzybas eidavau. O is rinktiniu, 1.Olandai, 2. Vokieciai, 3.Anglai. Ir aisku uz Lietuvos rinktine, nors is to mano palaikymo kaip ir is zaidimo nieko gero nesigauna...
2012 m. liepos 28 d. 22:23:16
savo miesto komandą, FC Liverpool, Olandijos ir Lietuvos nacionalines rinktines. Nors už pastarają sirgt yra savotiškas "malonumas". Bet vistiek savi.
2012 m. liepos 28 d. 21:30:54
Beto pagaliau gavau naujojo sezono Madrido Realo maikute.Taip pat ir Manchester United praito sezono isvykos :]
2012 m. liepos 28 d. 13:59:15
''Sergu'', už Vilniaus ''Žalgiris'' ir Lietuvos rinktinę, ''Valencija''klubą (Ispanija) JAV ir Urugvajaus rinktines.....
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2012 m. liepos 27 d. 22:33:42
Madrido Realas ir Panevėžio Ekranas,bei Vokietija ir Urugvajus.
2012 m. vasario 22 d. 20:18:35
Be futbolo gyventi negaliu :) Labiausiai palaikau Arsenalą, Liverpool, Inter, Realas irgi gerai... Dar negaliu nepagalvoti apie Belgijos Anderlecht. Gera komanda.
2009 m. gruodžio 29 d. 12:10:46
futbolas geras dalykas atsisest ir paziuret labiausiai sergu uz madrid real o uz nacionaline komanda tai vokieciu
uz vokiecius nes lietuviai nieko nepadaro
2009 m. gruodžio 29 d. 12:10:25
2009 m. lapkričio 25 d. 12:20:15
2009 m. lapkričio 21 d. 15:46:47
driskiai:tegul jusu fbk ir vetra uzhauga iki zalgirio ir ryto lygio tada kalbesim
Nu pats pagalvok: įmesti kamuolį į tinklą kur kas lengviau nei įspirti į krepšę. Be to ir tas "užauk" yra toks ciniškas, nes kam dar žeisti mažiukus futbolininkus, kurie dėl savo žemo ūgio tampa pikti ir visus kamuolius spardo. Čia tas pats kas, jei sakytum: tai davai Sabai ką čia tuos kablius mėtai, o tu imk ir poezijos pavasaryje laimėk.
2009 m. lapkričio 21 d. 13:05:04
O jei is komandu tai tik Anglu Klubas West Ham United,visi ten zaidziantis man patinka, "im west ham til i die im west ham til i die i know i am i sure i am im west ham till i die!!!!!
Na zinoma ir nepamirskime savo miesto komandos Siauliu Siauliai,nk gera bet palaikyti reikia.
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2008 m. vasario 12 d. 18:00:14
2008 m. sausio 26 d. 19:45:48
2008 m. sausio 23 d. 16:52:38
2008 m. sausio 23 d. 15:55:27
driskiai:tegul jusu fbk ir vetra uzhauga iki zalgirio ir ryto lygio tada kalbesim
axujenai logiškas sakinys. nei į vieną argumentą atsakyti nesugebi, cunt'as..
2008 m. sausio 22 d. 21:50:37
2008 m. sausio 22 d. 21:00:35
2008 m. sausio 22 d. 20:42:17