lietuvoj tai cirkas, o ne futbolas...savotiskai dar palaikau atlanta, bet i rungtynes senai nebevaikstau MAN UTD 4ever and ever <3 !! aisku ir anglu rinktine palaikau ir lb gaila, kad maklarenas toki suda sumale o visu laiku megstamiausias zaidejas del piero
respektas visiem kas serga uzh olandus!!!! na ir nuo senu laiku palaikau ajaxa,tik gaila kad paskutiniais metais jie kazhkaip silpnai europoj atrodo,na bet nesvarbu,gal dar atsigaus.Na dar patinka deutschland nors ju fanai su olandais yra vieni didzhiausiu prieshu
to eglute:
koky schneidery turi omeny? wesley schnejder ( olandas ) , schwanshteigery ar ta kur baige karjera jau vokiety ( apie 40 m. jam dbr )...
nuo mazu dienu palaikydavau Italus ir Inter, bet kazkaip po truputy perejau prie britu futbolo ir palaikau tottenham spurs, o megstamiausias zaidejai: r. baggio, ch. vieri, canavaro ( pries 10 m. o ne dabar), lennon...
is LT : uz Intera balejimau, bet pasimire, tai fbk beliko.. megstamiausi zaidejai: sanajevas, mikoliunas, ksanavicius
patinka vokieciu zaidimas, dievinu schneider'i, nors siaip negaliu buti abejinga ir neziuret kaip zaidzia anglai, nors tokie klubai, kaip manchesteris ir suprastejo, vis tiek uz juos sergu.D kazkaip taip nuo senoves yra... Is anglu myliu croucho zaidima, megstu rooney... o musu futbolistai irgi saunuoliai iki europietiskos klases jiems net nera kalbu, kaip toli, bet sveikintinas rezultatas 2:0 su ukraina! wee! )) ir siaip malonu ziureti, kaip jie stengiasi karciamarskis da best!
nors siaip visai patiko vokieciu zaidimas, kazkuriam ten cempionate... nesenai kai zaide... geros ekipos na bet dazniausiai sergu uz silpnesne ekipa...
lenkai, mano tauteciai, beabejo juos visada palaikau, bet kad zaidzia jie nepersustriausiai...
na bet tikrai geriau uz rusus ar tai kitus kaiminus...
man visa laika, jau nuo mazens imponavo oranziniai, ar kaip jie ten, zodziu tulpiu salis, visa laika demonstravo puiku zaidima,
Kliuivertas, vienas is dievaiciu
Olandija dar vadinama Niderlandais, Holland
tai rinktinei keliauja mano balsas
Po daugiau nei vieno neįdomaus Anglijos rinktinės pasirodymų, pradedu nusivilti komanda ir vadovybe.
O šiaip, dabartinis vokiečių ir argentiniečių futbolas maloniausias žiūrėti.
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2007 m. lapkričio 22 d. 16:50:59
2007 m. lapkričio 21 d. 18:28:25
2007 m. lapkričio 21 d. 18:10:10
2007 m. lapkričio 21 d. 13:11:49
2007 m. lapkričio 21 d. 00:45:51
2007 m. lapkričio 21 d. 00:45:14
koky schneidery turi omeny? wesley schnejder ( olandas ) , schwanshteigery ar ta kur baige karjera jau vokiety ( apie 40 m. jam dbr )...
nuo mazu dienu palaikydavau Italus ir Inter, bet kazkaip po truputy perejau prie britu futbolo ir palaikau tottenham spurs, o megstamiausias zaidejai: r. baggio, ch. vieri, canavaro ( pries 10 m. o ne dabar), lennon...
is LT : uz Intera balejimau, bet pasimire, tai fbk beliko.. megstamiausi zaidejai: sanajevas, mikoliunas, ksanavicius
2007 m. lapkričio 19 d. 16:36:49
2007 m. lapkričio 18 d. 22:44:09
ko labiausiai nekenciu tai vokeciu ir anglu, na ir dar trupuciuka prancuzu.
nors siaip visai patiko vokieciu zaidimas, kazkuriam ten cempionate... nesenai kai zaide... geros ekipos na bet dazniausiai sergu uz silpnesne ekipa...
2007 m. lapkričio 18 d. 22:40:01
2007 m. lapkričio 18 d. 22:25:06
na bet tikrai geriau uz rusus ar tai kitus kaiminus...
2007 m. lapkričio 18 d. 22:18:03
Užtat lenkai kaip varo
2007 m. lapkričio 18 d. 22:05:36
Kliuivertas, vienas is dievaiciu
Olandija dar vadinama Niderlandais, Holland
tai rinktinei keliauja mano balsas
2007 m. lapkričio 18 d. 22:04:31
O šiaip, dabartinis vokiečių ir argentiniečių futbolas maloniausias žiūrėti.
2007 m. lapkričio 18 d. 21:59:57
2007 m. lapkričio 18 d. 21:30:13