Aš iš šio sąrašo pamėgau AtomA (su savo įdomia priešistore), Worship, MDB po naujų įrašų. Senukai The Gathering, Anathema, Saturnus, Swans, Treshold etc senukai vis figuruoja pilnu tempu. Įdomu, praėjusiais metais tikrai buvo iš ko rinktis.
Kokios jaunausios grupės šiame sąraše esti ? Bo atrodo, kaip naujų veidų ir nėra.
Neklausei Dragged Into Sunlight ? Komentaras būtų naudingas.
Klausiau, kai pasirodė, bet kažkaip neįstrigo. Dabar va užsileidau, tai jo, kai klausai tai skamba gerai, bet paskui pamiršti, nėra to noro dar kart prasukt.
Jo su tom jaunom grupėm šiemet nepavyko nieko labai gero rasti. Headspace debiutas, AtomA debiutas, bet tai juos vadinti debiutantais neapsiverčia liežuvis. Abi grupės veteranai, tik po naujais vardais. Na, nebent, Enochian Theory.
Bet kartu ir smagu, kad senukai sugebėjo surasti naujas nišas. Tiek Anathema, tiek The Gathering toli gražu neskamba kaip savo aukso amžiuje, kai grojo daug sunkiau, bet man abu šie albumai tubūt geriausi grupių diskografijoje.
Tai va, 2013 tikiuosi atneš daugiau naujų, perspektyvių kolektyvų.
Aš iš šio sąrašo pamėgau AtomA (su savo įdomia priešistore), Worship, MDB po naujų įrašų. Senukai The Gathering, Anathema, Saturnus, Swans, Treshold etc senukai vis figuruoja pilnu tempu. Įdomu, praėjusiais metais tikrai buvo iš ko rinktis.
Kokios jaunausios grupės šiame sąraše esti ? Bo atrodo, kaip naujų veidų ir nėra.
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2013 m. sausio 16 d. 19:10:08
Aha, matyt, ne taip įrašiau.
Xandria aš apskritai turbūt įvardinčiau kaip didžiausią metų netikėtumą. Na, tikrai, išskirtinis sugrįžimas, vertas fenikso istorijos.
2013 m. sausio 16 d. 19:07:41
Neblogų albumų yra. Xandria, Anathema, Mono turbūt man asmeniškai labiausiai įsiminė.
Beje, o Katatonia ne švedai?
2013 m. sausio 16 d. 18:58:08
Klausiau, kai pasirodė, bet kažkaip neįstrigo. Dabar va užsileidau, tai jo, kai klausai tai skamba gerai, bet paskui pamiršti, nėra to noro dar kart prasukt.
Jo su tom jaunom grupėm šiemet nepavyko nieko labai gero rasti. Headspace debiutas, AtomA debiutas, bet tai juos vadinti debiutantais neapsiverčia liežuvis. Abi grupės veteranai, tik po naujais vardais. Na, nebent, Enochian Theory.
Bet kartu ir smagu, kad senukai sugebėjo surasti naujas nišas. Tiek Anathema, tiek The Gathering toli gražu neskamba kaip savo aukso amžiuje, kai grojo daug sunkiau, bet man abu šie albumai tubūt geriausi grupių diskografijoje.
Tai va, 2013 tikiuosi atneš daugiau naujų, perspektyvių kolektyvų.
2013 m. sausio 16 d. 18:25:30
Taip niekas ir neperspjovė Pandora Pinatos ? :)