Bent Klaipedoj kol kas nusimato tik Mamontovas kovo menesi.
Nors gal ir kas nors daugiau is tos jusu numyletos dainuojamosios poezijos, tik as, tundra, tokia muzika nesidomiu
Nogi nemeluoja ferrum'as nors ir susikure jie jeruzaleje (kaip teigiama ju biografijoje), bet visur kitur (ju oficialiame myspace'e ir t.t.) yra rasoma, jog jie yra is nyderlandu (a.k.a. Olandijos)...
Khaos rašė: Melechesh iš Žydijos, o ne iš Olandijos, jei jau pats grupės pavadinimas nesako.
nu kad jie zydukai, tai seniai aisku. o info is ferrumo copy/paste padaryta (shame on me, shame on me...), todel ir gavosi su klaidom...kas yra keista va
Oho, jau galėtume net mytą daryt per Ferrum Frostą. Ir šiaip jau pasakysiu, kad Melechesh iš Žydijos, o ne iš Olandijos, jei jau pats grupės pavadinimas nesako.
2008 02 02, „Garsų Šiluma“ Marijampolės dramos teatre. Bus Darius Žvirblis (Atikos vokalistas) Ieva Narkutė, Eglė Sirvydytė ir dar keturi dainuojamosios poezijos kūrėjai. Retas ir todėl labai laukiamas įvykis Marijampolėje :}
Alachis rašė: Vasario 8d. Mulen Ružas. Ensiferum ir Skyforger! Su Endarkenment, Ossastorium ir Mandragora.
sitame ir as ketinu pabuvoti.....ir pabuvosiu
nu ir dar prie tos pacios temos...tikrai apsilankysiu sitame:
2008-04-05 IMMOLATION Vilniuje
Grupės: IMMOLATION (death, JAV), MELECHESH (black, Olandija), GOATWHORE (black/death, JAV), SICKENING HORROR (brutal death, Graikija)
KaunasLad rašė: Tremor_Christ, gal gali duoti linka kita, kur gig'u datos buna ivairiu grupiu??
kad aš nelabai žinau tokių: ) tiesiog domiuosi savo mėgstamom grupėm ir žiūriu kur būtų nimanoma apsilankyt. šiaip last.fm gan tvarkingai visi eventai sudėlioti, tik žinok kokios grupės nori
Pats nesu nieko dar numatęs, bent šiemet, bet kadangi temos tikslas yra ir pranešti, reklamuoti renginius, tai Diary of Dreams groja sausio 11, 20 val. Mulen Ruže - kavinėj su sale ant tauro kalno, ten netoli nuo lukiškių aikštės, Vilniuje.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. kovo 17 d. 22:02:55
2008 m. vasario 1 d. 20:31:16
2008 m. vasario 1 d. 18:12:06
2008 m. vasario 1 d. 14:47:07
2008 m. vasario 1 d. 14:33:53
Nors gal ir kas nors daugiau is tos jusu numyletos dainuojamosios poezijos, tik as, tundra, tokia muzika nesidomiu
2008 m. sausio 27 d. 17:01:09
2008 m. sausio 27 d. 01:51:19
Melechesh iš Žydijos, o ne iš Olandijos, jei jau pats grupės pavadinimas nesako.
nu kad jie zydukai, tai seniai aisku. o info is ferrumo copy/paste padaryta (shame on me, shame on me...), todel ir gavosi su klaidom...kas yra keista
2008 m. sausio 26 d. 23:11:27
2008 m. sausio 26 d. 19:34:11
2008 m. sausio 26 d. 15:19:54
2008 m. sausio 25 d. 23:40:49
2008 m. sausio 25 d. 23:11:04
Vasario 8d. Mulen Ružas. Ensiferum ir Skyforger! Su Endarkenment, Ossastorium ir Mandragora.
sitame ir as ketinu pabuvoti.....ir pabuvosiu
nu ir dar prie tos pacios temos...tikrai apsilankysiu sitame:
2008-04-05 IMMOLATION Vilniuje
Grupės: IMMOLATION (death, JAV), MELECHESH (black, Olandija), GOATWHORE (black/death, JAV), SICKENING HORROR (brutal death, Graikija)
2008 m. sausio 25 d. 17:08:13
2008 m. sausio 2 d. 10:59:04
Tremor_Christ, gal gali duoti linka kita, kur gig'u datos buna ivairiu grupiu??
kad aš nelabai žinau tokių: ) tiesiog domiuosi savo mėgstamom grupėm ir žiūriu kur būtų nimanoma apsilankyt. šiaip last.fm gan tvarkingai visi eventai sudėlioti, tik žinok kokios grupės nori
2008 m. sausio 1 d. 20:28:30
2008 m. sausio 1 d. 19:17:41
2007 m. gruodžio 29 d. 13:53:29
2007 m. gruodžio 12 d. 15:17:24
Paskui Diary of dreams ir Nightwish
(vargšė piniginė
2007 m. gruodžio 12 d. 00:03:47
2007 m. lapkričio 25 d. 12:37:55