Ačiū už pasiūlymą!
Kondensuotas Pienas goooood
O įrašai nepakliuvę į topą, taip pat turi ką pasiūlyti.
Totalus savaitės nugalėtojas Black Light Burns. Dar geresnis nei pernai metų!
Black Light Burns ir Helloween !!!
Na va, lauktas kelis mėnesius "Wash the sins not only the face" yra nusivylimas. Labai gaila. Įdėjo mažiau magijos daugiau nulaižyto postroko :/
Vis dar neturėjau laiko prisėsti perklausyti visko, bet kol kas tai Sarah Brightman šiek tiek nuvylė, nors ir yra pora neblogų dainų. Helloween nustebino, tikra ivertas dėmesio albumas. O visą kitą dar reiks pagvildenti.
Man irgi tokia mintis kilo.
Superinė savaitė, net nesitikėjau.
Love and Death priminė, kad nu metal dar nemirė :)
Bad Religion (pankroko vilkai) visai neblogai nuteikė, nes paskutiniai jų albumai man jau seniai nebepatinka..
O atradimu tikru laikyčiau The Joy Formidable ir Blood Red Shoes (niekaip nesuprantu, kodėl anksčiau jų neklausiau)
Tik nereik, Crazyz, tingint knaisiotis, visad galima hipsteriūgom suverst kaltę.
Esben and the Witch ir Helloween. Tikrai puiki savaitė .
Porą paklausysiu, bet šiaip nieko ypatingo, tiesiog nežinomi, pusę hipsteriūgų muzikos.
Savaitė - milžiniška. Dangus griūna !
2013 m. rugsėjo 7 d. 11:06:37
Kondensuotas Pienas goooood
2013 m. sausio 24 d. 17:32:54
O įrašai nepakliuvę į topą, taip pat turi ką pasiūlyti.
2013 m. sausio 24 d. 16:29:14
Totalus savaitės nugalėtojas Black Light Burns. Dar geresnis nei pernai metų!
2013 m. sausio 23 d. 20:09:03
Black Light Burns ir Helloween !!!
2013 m. sausio 23 d. 18:29:00
Na va, lauktas kelis mėnesius "Wash the sins not only the face" yra nusivylimas. Labai gaila. Įdėjo mažiau magijos daugiau nulaižyto postroko :/
2013 m. sausio 23 d. 10:46:08
Vis dar neturėjau laiko prisėsti perklausyti visko, bet kol kas tai Sarah Brightman šiek tiek nuvylė, nors ir yra pora neblogų dainų. Helloween nustebino, tikra ivertas dėmesio albumas. O visą kitą dar reiks pagvildenti.
2013 m. sausio 23 d. 10:35:53
Man irgi tokia mintis kilo.
Superinė savaitė, net nesitikėjau.
Love and Death priminė, kad nu metal dar nemirė :)
Bad Religion (pankroko vilkai) visai neblogai nuteikė, nes paskutiniai jų albumai man jau seniai nebepatinka..
O atradimu tikru laikyčiau The Joy Formidable ir Blood Red Shoes (niekaip nesuprantu, kodėl anksčiau jų neklausiau)
2013 m. sausio 22 d. 22:15:24
Tik nereik, Crazyz, tingint knaisiotis, visad galima hipsteriūgom suverst kaltę.
2013 m. sausio 22 d. 22:06:01
Esben and the Witch ir Helloween. Tikrai puiki savaitė
.
2013 m. sausio 22 d. 21:53:58
Porą paklausysiu, bet šiaip nieko ypatingo, tiesiog nežinomi, pusę hipsteriūgų muzikos.
2013 m. sausio 22 d. 21:47:01
Savaitė - milžiniška. Dangus griūna !