kadangi man tarja nepatiko tai man n4ra skirtumo man patinka muzik kurią groja, ir jei anete dainuos žemai ir tai skambės gerai, kaip jau girdėjau ir skamba gerai man bus jėga...
Jei butu dar vokalistes vietoj Tarja, tai buciau net negalvojus ir tikrai isigijus bilietus, dar ir mamate buciau nusivedus, nes tai jos viena paciu paciausiu grupiu, bet dabar.. Ne, neisiu, nes nelabai traukia, nors labai noreciau...
lacunacoil rašė: niekaip nesuprantu tų kuriems NW tai tarja
vokalistas yra grupes veidas...pakeisi vokalista - pasikeis ir bendras vaizdas (garsas,skambesys vadinkit kaip norit)...dar pradekit irodineti, kad nera jokio skirtumo tarp to kas atlieka tarkim Deep Silent Complete - Tarja ar Anette, nes juk tai Tuomo muzika ir nesvarbu, kad viena is ju nepajegi isdainuoti aukstesniu natu...
Psychobabble rašė: tikesimes ta naujoke stengsis but panasi i tarja dainuodama senuosius gabalus
(na o pain absoliuciai neidomus)
o man tai butu tolygu izeidimui...naujokes balsas per silpnas, kad sugebetu isdainuoti senasias Nightwish dainas. o tas ju albumas DPP man asmeniskai nieko ypatingo..todel vieninteliai Pain mane ten traukia bet ir tai, abejoju ar verta vien del ju pakloti 100lt...
nepatinka man tokia muzika kaip tas dark passion play , bet taj grupe kuri anksciau buvo viena is megstamiausiu, o ir dabar senieji albumai neblogai susiklauso, todel butinai pasistengsiu pabuvot ju pasirodyme.. tikesimes ta naujoke stengsis but panasi i tarja dainuodama senuosius gabalus
Dėl tų vaikų įleidimo iki 5 metų atsargiai... nes draugė atvažiavo su vaiku, ir nepraleido jos vaiko, nes pasakė vaikų be bilietų griežtai nepraleisti ( čia į Bryan Adamso koncertą ) , nors bilietai.lt taisyklese rašė, kad tikrai nemokamai... tai teko pirkti bilietą tam vaikui,
Kai ji viena man buvo visi Nightwishai, tai dabar niekaip neįsivaizduoju funkcionalios grupės be jos
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
2007 m. gruodžio 22 d. 18:38:06
2007 m. gruodžio 22 d. 17:23:57
] Ne, neisiu, nes nelabai traukia, nors labai noreciau...
Lol.
Aš eisiu. Nu tiksliau važiuosiu.
2007 m. gruodžio 22 d. 15:41:29
2007 m. gruodžio 22 d. 15:31:12
niekaip nesuprantu tų kuriems NW tai tarja
vokalistas yra grupes veidas...pakeisi vokalista - pasikeis ir bendras vaizdas (garsas,skambesys vadinkit kaip norit)...dar pradekit irodineti, kad nera jokio skirtumo tarp to kas atlieka tarkim Deep Silent Complete - Tarja ar Anette, nes juk tai Tuomo muzika ir nesvarbu, kad viena is ju nepajegi isdainuoti aukstesniu natu...
2007 m. gruodžio 22 d. 15:22:46
tikesimes ta naujoke stengsis but panasi i tarja dainuodama senuosius gabalus
o man tai butu tolygu izeidimui...naujokes balsas per silpnas, kad sugebetu isdainuoti senasias Nightwish dainas. o tas ju albumas DPP man asmeniskai nieko ypatingo..todel vieninteliai Pain mane ten traukia bet ir tai, abejoju ar verta vien del ju pakloti 100lt...
2007 m. gruodžio 19 d. 08:12:53
2007 m. gruodžio 14 d. 07:39:38
2007 m. gruodžio 13 d. 22:27:55
2007 m. gruodžio 13 d. 20:43:15
2007 m. gruodžio 12 d. 12:05:05
2007 m. gruodžio 12 d. 10:33:20
2007 m. gruodžio 11 d. 23:50:19
Kai ji viena man buvo visi Nightwishai, tai dabar niekaip neįsivaizduoju funkcionalios grupės be jos
2007 m. gruodžio 11 d. 21:30:46
2007 m. gruodžio 11 d. 20:32:34
Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 5 metų amžiaus.
2007 m. gruodžio 11 d. 20:09:47
Renginio data: 2008 vasario 17 diena, 20:00 val.
Bilietų kaina: 90 - 100 Lt (perkant bilietą kasoje - mokestis 2 Lt, perkant bilietą internetu - mokestis 2 Lt, +2 Lt arenos mokestis kiekvienam bilietui, +20 Lt BMW klubo mokestis, ne BMW klubo nariams, norintiems įsigyti bilietus 101 - 104 sektoriuose 6 - 19 eilėse).
AKCIJA! Pirmi 1000 stovimų bilietų iki gruodžio 17 d. tik 70 Lt.
2007 m. lapkričio 24 d. 15:12:12
nemanau, kad prisirinks daug žmonių... na, bet tikrai ne 10 000, kaiek ten telpa.
2007 m. lapkričio 24 d. 15:11:19
Zinau ko noresiu kaledom is tevo...=D
jo as tai pat
2007 m. lapkričio 24 d. 15:10:02
2007 m. lapkričio 23 d. 19:40:47
2007 m. lapkričio 23 d. 08:19:13