Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
DjVaids | ![]() Agnes Carlsson |
||||
einaras13 | ![]() Kanye West Turbūt vienas geriausių gero samplinimo pavyzdžių - sample\'as duoda tik atspirties tašką, bet virš jo einančios melodinės ir vokalinės idėjos yra šviežios ir įdomios |
||||
malia | ![]() Ava Max |
||||
Konditerijus | ![]() Chris Cornell |
||||
PLIKASS | ![]() Flipsyde |
||||
Silentist | ![]() Tony Hadley Bee gees dainos koveris |
||||
Alvydas1 | ![]() Rome |
||||
Sahja | ![]() Vera Brezhneva |
2021 m. vasario 17 d. 23:02:01
Aš irgi taip sakydavau kaip DeLaLiutishkuz (va žiūriu tą patį rašiau šioje diskusijoje 2012 m.). Kol staiga man necinktelėjo daina „Pasiimk Mane“ ir visas „Vandenyje“ albumas. Ir nuo to momento man Foje stovi bene lygiai su Antimi. Nors tai, ką Antis išdarinėjo iki 1990-ųjų, yra visiškai nepakartojama, ypač iš muzikinės pusės. Meistriškesnio muzikavimo ir komponavimo nei Antis 1989-asiais dar reikia paieškot Lietuvos muzikos istorijoje. Kita vertus, geresnės atmosferinio roko grupės nei Foje irgi reiktų paieškot. Galų gale atplaukiu į tą fazę, kai šios grupės per daug skirtingos, kad galėčiau lyginti. Kad pabrėžčiau skirtumą, įmetu dvi siaubingai skirtingas abiejų grupių dainas, kurios abi yra savo žanro šedevrai. Abi įrašytos ~1988 m.
2021 m. vasario 14 d. 15:57:25
gyva lietuvos legenda, uz foje n kartu geresne, originalesne grupe. Antis amzinai!
2015 m. kovo 8 d. 18:45:14
nežinojau, kad Anties unpluggedas "Beplūgo" 2003-čiais buvo įrašytas (musice lyg ir nėra)...
na gan silpnai, bet dėl smalsumo bei sportinio intereso...
https://zonarecords.bandcamp.com/album/bepl-go
2014 m. gruodžio 8 d. 22:15:21
Pritariu tau 100 procentu!!!
2014 m. gruodžio 8 d. 20:24:59
Senoji Anties kūryba man labai patiko. O va naujoji visai neveža. Jau "Zuikis Pleibojus" man buvo totalus nusivylimas.
2014 m. gegužės 30 d. 13:41:37
Ir kas svarbiausia, jis pasakė didžiąją dalį tiesos. Pritarsiu Isai. Palot visi mokam.
Anties net ir muzikinė kūryba po visų revoliucinių etapų ne itin skaniai susivalgo. Antis gyva iki tol, kol ji turi ką parodyti scenoje - t.y. kostiumai, performansas ir senos, revoliucionieriško ar ironiško atspalvio dainos.
Bet kalbant apie Antį iki Nepriklausomybės - tai viena meistriškiausių Lietuvos visų laikų grupių. Išpuoselėta kūrinių koncepcija, nemažas muzikalumo lygis (žinant, kad Anties nariai prieš grupės įkūrimą net nebuvo susiję su muzika), ir už save kalbantys tekstai. Tai tikrai Anties geroji pusė.
Pasikartosiu, kad Anties originalumas įžengiant į trečiąjį tūkstantmetį išblėso.
2013 m. gruodžio 21 d. 03:48:11
o, ir vel tu.....ar milicijoj dirbi?.....numetu kaula o tamsta atbegi ir loji
2013 m. gruodžio 21 d. 03:13:02
Nesupykit, bet jūsų nuomonė tik šūdo gabalas, nes visiškai niekuo nepagrysta. Geriau jau pyzdavotumėt Maximą ar koncervus... Tikriausiai kažkas ne taip jūsų asmeniniame gyvenime, kad nebeužtenka delfio komentarų.
2013 m. gruodžio 20 d. 14:00:36
legendine grupe, ir naujas albumas yra tikrai neblogas. Vee neblogai nagus prikiso. :) tik gaila neteko albumo pristatyme apsilankyt. ;/
2013 m. gruodžio 20 d. 10:59:11
deje po atsikurimo, Antis patapo tais, kuriuos pasiepdavo devyniasdesimtaisiais, nesupykit, funckionieriai, bet antis dabar tik paukstis
2013 m. gruodžio 13 d. 19:48:55
pati gerause lietuviška muzika

2012 m. rugsėjo 14 d. 16:16:33
Na, Foje truputį kita specifika. Antis labiau stengėsi pašiepti santvarką, sovietinę propagandą. Foje, tuo tarpu, didesnį dėmėsį kreipė žmogaus savianalizės klausimams. Abi buvo labai gilios tik kitaip. Man asmeniškai Foje ir Mamontovo Lietuvoj nepralenks niekas, bet Antį taip pat labai gerbiu.
2012 m. rugsėjo 14 d. 14:13:22
Man asmeniškai tai pati mėgstamiausia grupė Lietuvos scenoje... Net Foje neprilygsta. Dėl jų muzikos, teatro, charizmos ir labai taiklių tekstų, pašiepiančių pačias didžiausias visuomenės ydas. Puiku, puiku... Mėgstamiausia "Mes rimti" - puiki boso partija ir sunki melodija...
Algirdo Kaušpėdo vokalas puikus...
2009 m. gruodžio 11 d. 23:26:55
2009 m. gruodžio 11 d. 19:20:16
2009 m. rugpjūčio 24 d. 12:34:21
2008 m. lapkričio 14 d. 21:28:38
2008 m. lapkričio 14 d. 21:19:02
2008 m. lapkričio 13 d. 20:03:34
2007 m. gruodžio 18 d. 21:41:05
Eh, turėjau bilietus į koncertą, bet negalėjau nuvykti, taip abydna...
Tikra nuodėmė.
Antis labai charizmatiška grupė. Ir šiek tiek legendinė. Ir jeigu kurčiau grupę Lietuvoje, tai lygiuočiausi būtent į juos.