Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
einaras13 | ![]() Mastodon Dar prieš kelias dienas klausiau šios dainos. Once More Round The Sun albumas man yra vienas mėgstamiausių Mastodon darbų tiek apskritai, tiek iš Brent Hinds gitaravimo perspektyvos. In memoriam Brent Hinds (1974-2025) |
||||
Silentist | ![]() a-ha |
||||
malia | ![]() OMD |
||||
4Blackberry | ![]() Mastodon RIP, Brent Hinds :( |
||||
Sahja | ![]() Yello |
||||
Alvydas1 | ![]() Deftones labai lauktas albumas |
||||
Konditerijus | ![]() The Sisters of Mercy |
||||
PLIKASS | ![]() Volbeat |
2013 m. liepos 21 d. 16:31:57
ha ha, jau seniausiai nebereik :) skinheadai - skinheadų subkultūros atstovai, net negalvojau, kad gali dėl to kilti kažkam klausimų :) O čia ymanoma ištrinti temą? o_O
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2013 m. liepos 21 d. 11:54:44
Aš esu šiaip skin-headas (plikai skutuosi dažnai), tačiau susiradęs internete organizacijos & jos siekių aprašą, jų neatitinku. Šiaip gal reikėtų temoj sukonkretinti: skinheadai-kas tai(?)
2013 m. kovo 4 d. 21:04:15
Laba diena. Atlieku tyrimą, kurio pagrindu rengiu baigiamąjį darbą, apie tam tikrus asmens ir grupės santykių ypatumus. Tyrimas orientuotas į specifinę grupę - skinheadus, tad prašau visus, priskiriančius save šiai subkultūrai užpildyti anketą. Akademiniai tyrimai gali padėti visuomenei pamatyti šios grupės teigiamas puses
Nuoroda į apklausą---> www.manoapklausa.lt/apklausa/426121115/
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!