kad visas ninja tune yra iš Londono, tai pastebėjau jau seniai, man tik keista, kad ninja tune yra ir vokiečių repas, ir ambient'as '/
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
Ninja tune išvis yra dešimto dešimtmečio pradžioje Londone atsiradęs leiblas. Taigi visos jam priklausančios grupės/atlikėjai ir vadinami ninja tune. Be kita ko, jie turi išskirtinį stilių, netelpantį į jokius kitus rėmus — electronic, hip hop, nu jazz, drum and bass ir chillout mišinį.
O pagal ką galima spręsti, kad tai, ką klausai yra ninja tune?
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
O kaip gerai, kad cia yra tokiu zmoniu Jusu paminetus uzskaitysiu kaip rekomendacijas. DJ Krush tai as zinau bet jis lyg ir neieina i ninja tune. Del cinematiku, tai jo, jie jazzovi ir jega. Ju gabalas all things to all men man labai patinka, is jo suzinojau apie Roots Manuva.
Visus temos autoriaus paminėtuosius žinau ir klausau.
Labiausiai mėgstu Coldcut. O Roots Manuva - Evil Rabbit viena iš mėgstamiausių dainų. Kieti jie.
O Cinematic Orchestra? Man jie kažkokie labiau džiazovi.
Sąrašą dar galėčiau papildyti:
The Herbaliser (ypač: Goldrush, When I Shine, Shattered Soul);
Mr. Scruff (tas išvis pavaro. Ypač: Fish, Get A Move, Chipmunk);
Dj Krush (Kemuri - paranormalus gabalas).
Dj Kentaro esu girdėjęs, youtube daug klipukų apie jį šiaip bičas varo neblogai, bet vis tik tai ne mano skonio muzika.
Anksciau tokia tema lyg ir nebuvo sukurta. Taigi man idomu jusu patirtis sioje muzikoje. Mano klausomi/zinomi: Amon Tobin, Coldcut, Bonobo, The Cinematic Orchestra, Fink, Roots Manuva. https://en.wikipedia.org/wiki/Ninja_Tune# Artists
2008 m. balandžio 19 d. 02:49:58
2008 m. balandžio 15 d. 21:03:45
2008 m. balandžio 15 d. 19:55:31
2008 m. balandžio 15 d. 19:32:12
2007 m. lapkričio 27 d. 00:02:04
2007 m. lapkričio 26 d. 19:01:49
Labiausiai mėgstu Coldcut. O Roots Manuva - Evil Rabbit viena iš mėgstamiausių dainų. Kieti jie.
O Cinematic Orchestra? Man jie kažkokie labiau džiazovi.
Sąrašą dar galėčiau papildyti:
The Herbaliser (ypač: Goldrush, When I Shine, Shattered Soul);
Mr. Scruff (tas išvis pavaro. Ypač: Fish, Get A Move, Chipmunk);
Dj Krush (Kemuri - paranormalus gabalas).
2007 m. lapkričio 26 d. 18:54:45
2007 m. lapkričio 26 d. 17:32:11
2007 m. lapkričio 25 d. 20:52:28