Kažkaip nei viena, nei kita neaktualios. Jei būtų atvažiavusius prieš 20 metų atgal, tai gal gal dar įdomu būtų. Va kas svarbiausia ir liūdniausia šiandienos naujiena, kad AC/DC vokalistas nebedainuos...
Šiaip tai man kai kas čia yra keista. Skelbta, kad renginys balandžio 22, čia kalbama apie 23. Dar pasitikrinau prieš dėdama šia naujieną - 23. Bet gal aš ko nors apie datų keitimą nežinau...
O dėl AC/DC - liūdna, bet... Tą patį jau teko skaityt ir apie P. Collinsą, ir apie Stingą, bet tie kažkaip gan sėkmingai tęsia karjeras. Na Collinso pastaruoju metu gal ir nalabai girdisi. Labai norėtųsi tikėt, kad ir AC/DC atveju dar ne viskas baigta...
Kažkaip nei viena, nei kita neaktualios. Jei būtų atvažiavusius prieš 20 metų atgal, tai gal gal dar įdomu būtų. Va kas svarbiausia ir liūdniausia šiandienos naujiena, kad AC/DC vokalistas nebedainuos...
Hm, Madonnos amžių music.lt profilis nurodo kaip 67. Nors jai 67 sukaks tik po dešimties dienų. Kažkas su amžiaus skaičiavimo formule netvarkoj... arba music'as gyvena ateityje ir mes to nežinome
Yep, panašu, kad dainų pasirinkimas naujajame redaktoriuje vis dar glitch'ina. Bandžiau paredaguoti savo komentarą po Silentist topu, nes prisiminiau dar gerų dainų pridėt į topą, ir man senesni pridėjimai persirašė į tai, ko visai nepridėjau.
Nežinau nežinau, daug kas negali pasitraukti visiškai iš Chrome, pavyzdžiui, jeigu reikia dėl darbo. Ir šiaip Chromium ne be reikalo lyderiauja, nes pasižymi stabilumu ir geru funkcionalumu. Bet Firefox dabar gera alternatyva jei rūpi privatumas.
Pastaruosius kelis metus žmonės migruoja į Firefox (nes užkniso Chromium naršyklių įvairūs bullshit'ai) arba į Brave (dėl privatumo opcijų). Chrome ilgainiui pataps old news, manau.
2016 m. kovo 8 d. 18:33:02
Šiaip tai man kai kas čia yra keista. Skelbta, kad renginys balandžio 22, čia kalbama apie 23. Dar pasitikrinau prieš dėdama šia naujieną - 23. Bet gal aš ko nors apie datų keitimą nežinau...
O dėl AC/DC - liūdna, bet... Tą patį jau teko skaityt ir apie P. Collinsą, ir apie Stingą, bet tie kažkaip gan sėkmingai tęsia karjeras. Na Collinso pastaruoju metu gal ir nalabai girdisi. Labai norėtųsi tikėt, kad ir AC/DC atveju dar ne viskas baigta...
2016 m. kovo 8 d. 17:10:41
2016 m. kovo 8 d. 16:56:58
Turbūt iš tikro kita priežastis, ne taip gerai perkami bilietai, lyginant su tą patį mėnesį įvyksiančiu Mariah Carey koncertu.
2016 m. kovo 8 d. 16:18:01
Atsiprašau, bet labai juokinga.
2016 m. kovo 8 d. 15:50:19
Breakable Tour.