Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
DjVaids | ![]() Agnes Carlsson |
||||
einaras13 | ![]() Kanye West Turbūt vienas geriausių gero samplinimo pavyzdžių - sample\'as duoda tik atspirties tašką, bet virš jo einančios melodinės ir vokalinės idėjos yra šviežios ir įdomios |
||||
malia | ![]() Ava Max |
||||
Konditerijus | ![]() Chris Cornell |
||||
PLIKASS | ![]() Flipsyde |
||||
Silentist | ![]() Tony Hadley Bee gees dainos koveris |
||||
Alvydas1 | ![]() Rome |
||||
Sahja | ![]() Vera Brezhneva |
2013 m. kovo 31 d. 08:33:16
Hang 'Em High!
..pala čia jos nėra
Tebūnie Helena.
Tik ne Teenagers.
2013 m. kovo 29 d. 12:37:13
o kur "I don't love you", "The sharpest lives", "This is how I disapear" :/ ?
Dar iki šiol jas su malonumu klausau
2013 m. kovo 28 d. 23:43:46
Atsimenu man Helena klipas patiko labai xD
2013 m. kovo 28 d. 23:41:37
Teenagers
2013 m. kovo 28 d. 19:15:11
Nors ir ne visai mano stiliaus grupė, bet taip, sukūrė tikrų himnų. Pamenu, jog MCR pirmąkart išgirdau - ir kartu pamačiau - 2004-ais per MTV, vaizdo klipe "I'm Not Okay" (toj "mokyklinėj" versijoj). Nereikia net sakyti, kaip užkabliavo :) Bet dar stipresnį įspūdį padarė, perklausius ką tik išleistą "The Black Parade" albumą. Iš karto įstrigo "Famous Last Words" - galingas, labai emocionalus gabalas (ir, kaip ir dauguma MCR dainų - su stipria message). Pagalvojau, kad būtų puiku, jog jie išleistų jį kaip singlą ir kažkodėl įsivaizdavau, jog jo vaizdo klipe turėtų liepsnoti ugnis. Kai MCR išties jį išleido singlu ir išvydau jo video, vos nenukritau - jis kone idealiai atitiko mano viziją. Geri prisiminimai... :)
2013 m. kovo 28 d. 18:10:48
Jie turi krūvas gerų dainų, bet mano mėgstamiausia The Sharpest Lives. Deja balsavime nėra...