Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Stripped
2013 m. balandžio 4 d. 01:17:22

,,Įsiuto, kad Svarą prezidentė apdovanojo ordinu. Ar tik ne pavydas prabilo?''

Vien šita frazė parodo kad esate visiškas runkelis.

2013 m. balandžio 4 d. 01:15:40

Va aš sakiau kad pabalat kaip baltos meškos. Pasižiūrėkit į veidrodį

2013 m. balandžio 4 d. 00:09:35 2013-04-04 00:38:48

Kur tu mano komentare įžvelgi neapykantą? Kažkaip labai iškreiptai suvoki to žodžio definiciją. Aš labai ramiai ir taktiškai išreiškiau nuomonę, nenaudojant jokių necenzūrinių žodžių (skirtingai nuo kai ko). Tuo argumentuota kritika ir skiriasi nuo šūdų pylimo. O būtent tavo minimą neapykantą Ramanauskas ir demonstruoja - tik visiškai primityviai, maždaug, "tu man nepatinki, tai tu durnius!" Beje, jis pats ir lieja kažkokias asmenines nuoskaudas ant tų reperių, tuo tik apnuogindamas savo nepilnavertiškumo kompleksus. Įsiuto, kad Svarą prezidentė apdovanojo ordinu. Ar tik ne pavydas prabilo?

Dėl išraiškos formos. Pasakysiu tau naujieną - kad ir kokią žinutę norėtum perduoti, galima tai padaryti etiškai ir inteligentiškai, neįžeidinėjant, nesityčiojant iš kito žmogaus. Va būtent buduliams, kuriuos jis parodijuoja (ir, žinoma, savęs tokiu nelaiko), ir yra artimiausias štai toks fekalinis saviraiškos būdas. Niekad nesutiksiu, kad svarbu tik tai, kas pasakoma. Lygiai taip pat svarbu ir to išraiška, t.y., KAIP viskas pasakoma. Tuo labiau negalima nusileisti iki nužmogėjimo - pvz, tame savo "Šūdų apdovanojimų" sąraše Ramanauskas apkakojo ir vos prieš mėnesį mirusį politiką Veselką (beje, vėliau už tai buvo nubaustas etikos komisijos). Patogu, kai žmogus miręs ir negali tau atsikirsti, ar ne? Apie moralę net nekalbu, nes jos nerasta.

Gal tu dar pritari ir priežodžiui, kad jei muša - reiškias, myli? Vadinasi, sutrankymas iki sąmonės netekimo tau turėtų būti aukščiausios meilės forma. Tuomet nelabai yra ką pridurti.

Atsakyti
MsEnteryourname
2013 m. balandžio 4 d. 00:08:47

Del isskirtines asmenybes sutinku. Ne kiekvienas yra toks drasus isreikst savo nuomone, pasakyt taip, kaip yra ir rezt tiesa i akis be uzuolanku. Pasako jis tikrai daug tiesos, kuriai visu 100% pritariu. Bet issireiskimas, kad repas yra sudas, o klausytojai yra debilai tik parodo jo lygi. Yra ir kokybisko repo, su giliom mintim ir savo sukurta muzika, o ne nuo kazkieno nup*zdinta (pati repo siaip neklausau). Stai ir visa esme. Jei SUVOKI, apie ka sneki, ka kritikuoji, prasom, reiksk savo nuomone. Bet jei supratimo ne itin rasta arba jis itin siauras, tai gal geriau patylet.

P.S. Algelis lygiai taip pat lieja neapykanta. Nepilnavertiskumo kompleksai?...

Atsakyti
Stripped
2013 m. balandžio 3 d. 23:33:33 2013-04-03 23:44:05

O man visada būna labai juokinga skaityti gerbiamo Algio kritikų komentarus, kai jie išima iš citatos kokį vieną ar kelis keiksmažodžius ir juos išryškina visiškai užbraugdami likusią citatos dalį, visiškia nesigilindami į to teksto kontekstą ir kokią nors prasmę. Man atrodo kad jie patys dvigubai daugiau keikiasi ir elgiasi gyvenime kaip visiški buduliai ar litovcai. Tačiau kai atsiranda žmogus kuris drysta viešai juos pakritikuoti tie išbala kaip baltos meškos ir puola keršyti per visus įmanomus portalus, rašydami savo beprasmius komentarus, tais išliedami savo neapykantą. Ir tai juos maitina, kadangi giliai viduje jaučia savo nepilnavertiškumo kompleksus.

2013 m. balandžio 3 d. 23:26:29

O aš visada maniau ir manysiu kad A.Ramanauskas-Greitai yra išskirtinė asmenybė gerąja to žodžio prasme, būtent dėl to kad didelė dalis žmonių jo labai nemėgsta ir niekada nemėgo (dalinai dėl to kad jie turi tų bruožų, kuriais apdovanoti A.R-G vaidinami personažai), tačiau jis visada turės nors ir nedidelę tačiau tikrų, nuoširdžių gerbėjų dalį.

Kaip kažkas čia jau labai teisingai pastebėjo, kad šito žmogaus kritikai dažniausiai nesupranta jo nuomonės, tai ką jis kalba viešai. Aš manau jie ir nebando suprasti, tiesiog juos labai pykdo (kadangi jie dažniausiai yra labai jautrūs) tos atviros minčių dėstymo formos, kurių esmė kalbėti taip kaip yra, be kažkokių kvailų kaukių kai kalbama vienaip,tačiau realiai elgiamasi visiškai atvirkščiai (čia išsireiškiau perdėm buitiškai, kad suprastų ir kvailiai).

Algyje man labiausiai imponuoja tas bruožas viešoje erdvėje nebijoti kalbėti atvirai, o tokių žmonių nėra daug.

(P.S. Hip-Hop'o muzika man niekada neatrodė visavertiškai, ypač žinant kad tai gimė tiesiog vogiant svetimas melodijas)

2013 m. balandžio 3 d. 20:00:17 2013-04-03 21:56:37

Niekada neklausiau tokios muzikos ir neklausysiu. Tačiau sveikinu už iniciatyvą. Gerbiu idėjinius kūrinius, nes tai - TIKRA. Na, o ta (vargo) pelė Ramanauskas... Prisimenu, anksčiau tikrai juo žavėjausi, bet dabar jis tik kelia gailestį. Šis senstantis dėdulė užstrigo paauglystėje ir seniai nebeprogresuoja, mėtydamasis patvorine leksika su ribotu žodynėliu (pastoviai jam visi tik "šūdai" ir "debilai"). Dar blogiau - panašu, kad jis jau nebeatsikiria personažų nuo realaus gyvenimo. O liūdniausia - kad kūrybiškai jis jau seniai išsikvėpė.

Na, nemėgsti repo/hip hopo - OK, laikai jo klausytojus debilais - irgi OK. Bet viešai šitaip drabstytis purvais yra žema (ir debilas, šiaip, yra diagnozė, kurią turi teisę nustatyti tik gydytojas. Kiek man žinoma, ARG toks nėra - ir išvis nieko nebaigęs). "Sako tiesą"? O kas pasaulyje yra toji absoliuti tiesa? Nėra jos, nebuvo ir nebus. Ji priklauso nuo barikados pusės. Jei žmonės tau atrodo šūdais ir debilais (šiaip tai čia daugiau pasako apie taip mąstantį žmogų nei apie tuos objektus) - tiek jau to, tai - tavo reikalas. Bet dar yra tokie dalykai kaip moralė ir etika, pagarba kitam žmogui ir tolerancija. Tokios patvorinės tirados - tai tas pats, kas ir tiesiogiai apdrabstyti žmogų šūdais. Už žodžius irgi reikia prisiimti atsakomybę, nes dažnai jie žeidžia labiau nei tikros žaizdos. Kodėl kai kurie mano, kad jei neprieita iki fizinių veiksmų, tol viską galima toleruoti? Vaikai ištisai spokso televizorių, skaito "žvaigždžių" užrašus FB (Ramanauskas turi 30 tūkst. prenumeratorių - tai potencialiai daugiau skaitytojų nei kai kurie populiariausi portalai), seka jų elgesį ir mėgdžioja. Juk jei dėdė iš ekrano keikiasi, visus siuntinėja, drabstosi šūdais, tyčiojasi ir jų niekas už tai nebaudžia, reiškia, tai krūta! O jūs paskui stebitės, kodėl mokyklose vyksta patyčios?..

Atsakyti
Rutonė
2013 m. balandžio 3 d. 18:47:04

Atsikrapštau.... Tiesa, Ramanauskas daug ką rėžia tiesiai švieasiai, bet jei ŠITĄ gabalą perklausiau būtent dėl to, kad jis dedikuotas būtent jam, tai jau ir aš prie debilų (nors šiaip tokios muzikos nemėgstu ir neklausau)? Manau, įsižeisčiau visai pagrįstai. O tekstas... nežinau, man niekas nekliūva. Ką galvojo, tą apie Algutį pasakė. Tiesiai šviesiai, be išvedžiojimų. Na OK, pelės man dar kažkiek patiko, bet kad LNK beveik nebežiūriu, tai ir pelių nebemačiau.... Pelės buvo neblogai, bet Radioshow lygio nepasiekė, o tie jau savo atgyveno. Tai sakyčiau, idėjų stygius užpuolė, o populiariam likt norisi, tai imasi tokių priemonių. 

Atsakyti
Faustas
2013 m. balandžio 3 d. 18:10:51

Jep, Ramanauskas kartais būna tiesmukas.

Visai visus repo klausytojus vadint debilais gal ir negalima. Kartais būna netyčia išgirsti ir taipogi nevalingai tampi klausytoju.

Atsakyti
sarangevarange
2013 m. balandžio 3 d. 15:36:58

"jėzus marija" :D

Šiaip tai net nežinau kaip tokią dainą vertint, kaip repo daina tai tikrai neblogai skamba, bet pats "stumimo" motyvas, tai ...prašyčiau.

Atsakyti
MsEnteryourname
2013 m. balandžio 3 d. 12:39:47

Kazin, Ramanauskas turi daugiau ka veikt nei ta autistiska pele vaidint, nes panasu, kad zmogelis per daug laisvo laiko savo rankose turi. Desperatiskas noras sulaukt demesio pilant ekstrementus ant visko, kas po ranka pakliuva. Graudu... Nera tas repas tobulas, bet visus repo klausytojus debilais vadinti... Parode dar neregetas savo mentaliteto zemumas.

Atsakyti
KT
2013 m. balandžio 3 d. 00:38:57

Kas čia per lochai? Nei vieno iš jų nesu girdėjęs... O Algį gali mėgt arba ne už jo mintis (nemėgsta jo dažniausiai tie, kurie reaguoja į tai KAIP pasakoma, o ne KAS pasakoma), bet kad jo žodžiuose būna nemažai tiesos, paneigt gali tik visiškas Gražulis. Arba Svaras, apie kurį anksčiau turėjau kiek geresnę nuomonę...

Atsakyti
Puslapiai: 123
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Frank Zappa Frank Zappa
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1510
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 274747