"Heavenfaced" išties dangiška... Tik išgirdus, ji iškart patapo mano nauja mėgstamiausia The National daina. Tik... yra vienas "bet": man atrodo, kad skambesiu ji velniškai panaši į Placebo "Follow the Cops Back Home" (vieną iš favoritinių mano šios grupės kūrinių).
O komentaruose paskaičiau, kad kažkam ji panaši į Hans Zimmer "Time" (mano mėgstamiausią Hans Zimmer kūrinį). Tai visai nenuostabu, kodėl "Heavenfaced" pavergė mane iš pirmo karto :)
Puslapis yra pramoginis. Kalbinti jo narius galima ir reikia. Gaivinti ir plesti temas galima ir reikia. Apstu vietos saviraiskai ir idomioms mintims, pastebejimams, polemikai. Reikia kurybos fantazijos iniciatyvos entuziazmo idejuaktyvumo drasos.
Kai bus griezta atranka su tokiais tavo isvardintais kriterijais kad patekt i tokia bendruomene kruta, laikysiu egzamona.. o dabar kol kas cia tokios tvarkos nesama.
2013 m. balandžio 6 d. 19:39:25
"Heavenfaced" išties dangiška... Tik išgirdus, ji iškart patapo mano nauja mėgstamiausia The National daina. Tik... yra vienas "bet": man atrodo, kad skambesiu ji velniškai panaši į Placebo "Follow the Cops Back Home" (vieną iš favoritinių mano šios grupės kūrinių).
O komentaruose paskaičiau, kad kažkam ji panaši į Hans Zimmer "Time" (mano mėgstamiausią Hans Zimmer kūrinį). Tai visai nenuostabu, kodėl "Heavenfaced" pavergė mane iš pirmo karto :)