Man patinka, kad jų dainos trimis kalbomis ir kaskart klausant net ir techniškai tą pačią daina, ji turi kitą prasmę. Įdomu tai, kad didžiausias peržiūras youtubėj surenka ne angliški, bet rusiški kūriniai. Na, skonio reikalas. :)Geriausia tikrai "A day before tomorrow" :)
seniau eidavau į jų koncertus. nepaminėtos jų geros dainos: "Online", "Hearts Desire", "Welcome to my country", "Weekends are not my happy days (Sha-la-la)"
2016 m. balandžio 1 d. 18:41:19
turetu but geriausia MAYBE, man asmeniškai labiausiai patinka Lonely Feeling to Be Lonely
2016 m. kovo 31 d. 21:50:12
dar gal "Waterfalls", "Stars" ir "Skolzkye Ulitsy"(su Bi-2)
2016 m. kovo 31 d. 21:38:26
Man patinka, kad jų dainos trimis kalbomis ir kaskart klausant net ir techniškai tą pačią daina, ji turi kitą prasmę. Įdomu tai, kad didžiausias peržiūras youtubėj surenka ne angliški, bet rusiški kūriniai. Na, skonio reikalas. :)Geriausia tikrai "A day before tomorrow" :)
2016 m. kovo 31 d. 21:33:57
Thunder Without Rain puiki :)
2016 m. kovo 31 d. 21:30:21
seniau eidavau į jų koncertus. nepaminėtos jų geros dainos: "Online", "Hearts Desire", "Welcome to my country", "Weekends are not my happy days (Sha-la-la)"
2016 m. kovo 31 d. 21:03:17
O kas čia iš Music.lt sudėliojo tą topą? Nepastebėjau jokios narių apklausos, o ir grupės profilyje kitaip išsidėstęs dainų palaikymas. Tad koks čia topas? Kas mus atstovauja?!
(juokauju)
(tiesiog supykau, kad Maybe ne pirmoje vietoje)
2016 m. kovo 31 d. 20:57:14
Žinoma, kad Maybe.