Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
4Blackberry | ![]() Hall & Oates Dėkoju YouTube už pasufleravimą ir priminimą apie šį gėrį. O ir seniai siūlyta į dienos dainą. |
||||
malia | ![]() Depeche Mode |
||||
einaras13 | ![]() Black Sabbath Visuomet malonu prisiminti šią epiką. |
||||
PLIKASS | ![]() a-ha |
||||
DjVaids | ![]() C.C. Catch |
||||
Silentist | ![]() Simply Red |
||||
Sahja | ![]() Nu Virgos (VIA Gra) |
2013 m. balandžio 20 d. 12:18:19
Tu nerašai po mano komentarais dažnai....... A, tai dabar jau draugiškai???
2013 m. balandžio 20 d. 01:58:12
You saved the world again. Ir taip, aš dažnai rašau po tavo komentarais nes tu man labai patinki :)
2013 m. balandžio 19 d. 22:43:56
Nieks nesako, kad neįleidžia...... Važiuok, jei nori..... Tiesiog šeima yra Moteris + vyras + vaikas...
2013 m. balandžio 19 d. 21:00:39
Norėčiau pamatyti didžiulę grupę netradicinės orientacijos žmonių iš vakarų Europos apsilankyti viename festivalių, tiesiog išbandyti solidarumą. O juk grupėj drąsiau :)
2013 m. balandžio 19 d. 20:51:11
Nesuprantu, kodėl šiais laikais tai dar vis toks skaudus klausimas. Leiskit žmonėm patiems pasirinkt su kuo nori būt ir su kuo ne, o čia jau į festivalį neįleidžia, nes myli tos pačios lyties žmogų, nesąmonė. :D
2013 m. balandžio 19 d. 19:11:24
"Abejoju, kad kas nors stovės prie vartų, klausinės apie atvykusiųjų seksualinę orientaciją ir spręs, ką įleisti, o ko ne.“ - įdomu, prie ko čia.