Ukraina danija vokietija norvegija azerbaidzianas sitos turetu but penketuke manau bus 1 ukraina 2 danija 3 norvegija 4 azerbaidzianas 5 vokietija ,tikiuosi mes busim tarp 15 nors paskaicius ka kitos salys galvoja apie musu daina tai nieko gero nezada
oho, kaip visi įdėmiai žiūrėjo visą pusfinalį.... aš tai tik puse akies. Favoritai? hmm... neturiu aš jų kažkaip. Na, kad jau pateko Pojavis į finalą, tai daugiau mažiau sirgsiu už jį. O laimės greičiausiai Danija, kaip kad prognozuojama (nors man ta daina, nepasakyčiau, kad ypatinga. Na bet bent jau kaip Loreen neužknisa. Loreen man žiauriai nepatiko nuo pat pirmo karto, kai ją išgirdau. Negaliu paaiškint, iš kur ta antipatija, bet manęs ta visa euforija dėl tos dainos nepaveikė taip, kaip daugumos. Nesupratau ir nesuprasiu, kuo juos taip užhipnotizavo - mane erzino juodai).
Kodėl sakiau, kad Pojaviui šansų patekt į finalą nėra? Nagi balsas silpnokas, daug kur šiaip sunkiai išdainuoja, ir šiaip viskas labai statiška (tiesa, čia ne kriterijus - juk vakar tapo akivaizdu net man, kad eurovizija neprognozuojama, nežinaii, kas kam kada patiks). Aha, dar - na faktas, kad tiek Balkanų atstovų ir kad, atrodo, lietuvių vis dar nemėgsta - juk čia vis tiek politinis konkursas. Todėl rezultatai nustebino labiau negu labai - lietuviai finale, bet kad nė vieno Balkanų atstovo..... Man visai smagiai susiklausė kroatai - vis kažkas kitokio tarp daug daug saldybės/beprasmybės, ir balsai neprasti. Beje, man vienai danė kažkuo priminė Shakirą, o juodkalniečiai - tragišką BEP kopiją?
Malonu, kad lietuviai finale, bet kažkokio didelio džiaugsmo dėl to nejaučiu. Nežinau, kodėl. Vis tiek man ta daina nesusiklauso taip, kad neturėčiau jai jokių priekaištų. OK, daina gera, bet vokalo bent mano ausims norisi gerokai stipresnio. Ar atrasiu kokius favoritus antrajame pusfinalyje, prodys tik pats pusfinalis.
@velniux - britai vienaip ar kitaip megažvaigždžių dar turi - pasirinkimas didelis. Ir jei jau dėjai ant EV - tai gal ir nebloga idėja siųst sunkiasvorius. Aišku, klausimas, reikia ar ne pačių sunkiasvorių sutikimo. Vis dėlto man taip atrodo nesąžininga - siunčia megažvaigždę, o daina labai jau pusėtina (kaip kad šiemet).
Mano išvados tokios: aš pasilieku prie tų lyderių mėgėjų. T.y. kaip pernai palaikiau švedų Loreen, tai šįkart aš už danus. Nyderlandai irgi labai patiko. Kiti taip prasmuko, praslinko.
Lietuvis gana neblogai pasirodė, tik pasirodyme trūksta veiksmo. Sceninis įvaizdis lemia 70% visos sėkmės. Lietuviams gaila pinigų ant efektų, o Pojavis, aišku, ir sudainuot geriau galėtų...
Kalbant apie antrą pusfinalį, vėlgi, stoviu labiausiai už norvegus, nors kai kurių atstovų dainų dar net negirdėjau.
Iš didžiojo penketo labiausiai prancūzė patiko. Bonnie Tyler ir Marco Mengoni patenkinamai, bet gedged visiškai pritariu, jog Bonnie kasdienybėje su tuo prikimusiu balsu labiau tiktų, dabar jinai nežinau, ką nori parodyti, bet tai ne į gerą. Ispanai ir vokietė Cascada visiškai nesusivirškino...
Taigi, kol kas turiu keturis favoritus:
1. Danija
2. Nyderlandai
3. Norvegija (kitus II pusfinalio dalyvius dar žiūrėsim)
Patiko tik vieni - Olandija, kurie man asmeniškai yra ryškus favoritai. Paskui dar danų, estų dainos neblogos, rusų pusėtina. Šiaip danų daina tikrai parašyta visiškos Eurovizijos nugalėtojos principu. Nors turint omeny paskutinių kelių metų nugalėtojus visai nesupykčiau, jei danai šiemet laimėtų - žymiai geriau už visokias euforijas ir Azerbaidžano duetus.Lietuvis neblogai pasirodė, vertinant dainą tikrai vienas geresnių, bet pats dainavimas kažkaip nepatiko - balsas lūžinėja, dar kai backai pritaria visai normaliai, bet kai vienas ne priedainį dainuodavo, tai kažkaip nekaip skambėjo.
Apie kitus kažką pasakyt sunkoka - tragedija - kaip ir visad Eurovizijoj būna, tik šiemet kaip niekad didelė tokių koncentracija. Pradedant juodkalniečiais su supersajane ir kosmonautais priešaky arba vaikų Euroviziją su suaugusių sumaišiusiom serbėm ir baigiant airiais, belgais, išsiuntusiais vaikiną, dainuojantį šūdiną banalų bumčiką.
Apie baltarusių nešiojamas panas, nepavaikštančias ant aukštų kulnų, ukrainietę, Kiprą ir panašias tai irgi jau trūksta žodžių. Kasmet tas pats įsiėdęs šūdas. O dar pridėkim kroatų kaimo kapelą, tai išvis visas gimtadienio vakarėlis gaunasi. Kaip koks TV3 dvidešimtmetis.Antram pusfinaly įdomiausi islandai ir San Marinas. Finale dar italai nieko, nors vis vien Modà daina buvo kur kas geresnė už Mengoni. O prancūzai ką aš žinau, nieko kažkaip ypatingo nėra. Prie vidutinių. Vokiečiai ir švedai beviltiški, kaip beveik visad. Anglai spjovę ant tos Eurovizijos irgi akivaizdžiai - kitais metais gal bent kokį Stingą atsiųs .
Nepeiksiu ir negirsiu mūsų atstovo, nes daina buvo tikrai gera, bet vokalas pusfinalyje prastokai nuskambėjo, o kad praėjom pusfinalį, manęs nestebina, nes manau, kad dauguma Eurovizijos žiūrovų yra labai atsikandę tokių tipinių Eurovizijos dainų kaip Baltarusijos ar Estijos, todėl nubalsavo už kažką įvairesnio kaip Lietuva ar Olandija.
Favorite laikoma Danijos daina visiškai nepatiko ,Vokietijos daina, atliekama Cascados - tikra Euphoria kopija. Iš tokių pop dainų, kas keista, Belgija nuskambėjo šauniai. Tikras atradimas buvo Nyderlandų daina.
Belieka laukt kito pusfinalio, kad būtų galima įvertint ir kitus. Įdomu kaip pasirodys Armėnija, nes bent jau music'e dainos įrašas nepasirodė ypatingas, aštresnio vokalo trūksta, o juk daina sukurta Tommy Iommi'o.
Iš tų šalių, kurios visada patenka nustebino Prancūzija, O UK-na.. kaip čia pasakius..Bonnie Tyler be savo firminio užkimusio balso atlieka tipinę eurovizinę dainą, tad tikrai nusivyliau.
Beje, čia man vienai Andrius Pojavis labai panašus į The Killers vokalistą? Tiek išvaizda, tiek balsu ir dainos stiliumi?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2013 m. gegužės 16 d. 00:45:16
nieko rimto. Tiesiog...
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dKURhYI5yr8
2013 m. gegužės 15 d. 22:20:30
Ukraina danija vokietija norvegija azerbaidzianas sitos turetu but penketuke manau bus 1 ukraina 2 danija 3 norvegija 4 azerbaidzianas 5 vokietija ,tikiuosi mes busim tarp 15 nors paskaicius ka kitos salys galvoja apie musu daina tai nieko gero nezada
2013 m. gegužės 15 d. 20:49:20
Kad finalas bus idomus,tai tikrai sutinku...Bet atleiskit visi...Na nepatinka man ta daina lietuvio..Niekaip :/
2013 m. gegužės 15 d. 19:18:58
o Dieve, kaip man ausis griauzhe tas dubstepas...
tokio stiliaus gabalus tik diskotekose grot.
2013 m. gegužės 15 d. 17:57:20
oho, kaip visi įdėmiai žiūrėjo visą pusfinalį.... aš tai tik puse akies. Favoritai? hmm... neturiu aš jų kažkaip. Na, kad jau pateko Pojavis į finalą, tai daugiau mažiau sirgsiu už jį. O laimės greičiausiai Danija, kaip kad prognozuojama (nors man ta daina, nepasakyčiau, kad ypatinga. Na bet bent jau kaip Loreen neužknisa. Loreen man žiauriai nepatiko nuo pat pirmo karto, kai ją išgirdau. Negaliu paaiškint, iš kur ta antipatija, bet manęs ta visa euforija dėl tos dainos nepaveikė taip, kaip daugumos. Nesupratau ir nesuprasiu, kuo juos taip užhipnotizavo - mane erzino juodai).
Kodėl sakiau, kad Pojaviui šansų patekt į finalą nėra? Nagi balsas silpnokas, daug kur šiaip sunkiai išdainuoja, ir šiaip viskas labai statiška (tiesa, čia ne kriterijus - juk vakar tapo akivaizdu net man, kad eurovizija neprognozuojama, nežinaii, kas kam kada patiks). Aha, dar - na faktas, kad tiek Balkanų atstovų ir kad, atrodo, lietuvių vis dar nemėgsta - juk čia vis tiek politinis konkursas. Todėl rezultatai nustebino labiau negu labai - lietuviai finale, bet kad nė vieno Balkanų atstovo.....
Man visai smagiai susiklausė kroatai - vis kažkas kitokio tarp daug daug saldybės/beprasmybės, ir balsai neprasti. Beje, man vienai danė kažkuo priminė Shakirą, o juodkalniečiai - tragišką BEP kopiją?
Malonu, kad lietuviai finale, bet kažkokio didelio džiaugsmo dėl to nejaučiu. Nežinau, kodėl. Vis tiek man ta daina nesusiklauso taip, kad neturėčiau jai jokių priekaištų. OK, daina gera, bet vokalo bent mano ausims norisi gerokai stipresnio. Ar atrasiu kokius favoritus antrajame pusfinalyje, prodys tik pats pusfinalis.
@velniux - britai vienaip ar kitaip megažvaigždžių dar turi - pasirinkimas didelis. Ir jei jau dėjai ant EV - tai gal ir nebloga idėja siųst sunkiasvorius. Aišku, klausimas, reikia ar ne pačių sunkiasvorių sutikimo. Vis dėlto man taip atrodo nesąžininga - siunčia megažvaigždę, o daina labai jau pusėtina (kaip kad šiemet).
2013 m. gegužės 15 d. 17:14:04
Mano išvados tokios: aš pasilieku prie tų lyderių mėgėjų. T.y. kaip pernai palaikiau švedų Loreen, tai šįkart aš už danus. Nyderlandai irgi labai patiko. Kiti taip prasmuko, praslinko.
Lietuvis gana neblogai pasirodė, tik pasirodyme trūksta veiksmo. Sceninis įvaizdis lemia 70% visos sėkmės. Lietuviams gaila pinigų ant efektų, o Pojavis, aišku, ir sudainuot geriau galėtų...
Kalbant apie antrą pusfinalį, vėlgi, stoviu labiausiai už norvegus, nors kai kurių atstovų dainų dar net negirdėjau.
Iš didžiojo penketo labiausiai prancūzė patiko. Bonnie Tyler ir Marco Mengoni patenkinamai, bet gedged visiškai pritariu, jog Bonnie kasdienybėje su tuo prikimusiu balsu labiau tiktų, dabar jinai nežinau, ką nori parodyti, bet tai ne į gerą. Ispanai ir vokietė Cascada visiškai nesusivirškino...
Taigi, kol kas turiu keturis favoritus:
1. Danija
2. Nyderlandai
3. Norvegija (kitus II pusfinalio dalyvius dar žiūrėsim)
4. Prancūzija
2013 m. gegužės 15 d. 17:10:24
Patiko tik vieni - Olandija, kurie man asmeniškai yra ryškus favoritai. Paskui dar danų, estų dainos neblogos, rusų pusėtina. Šiaip danų daina tikrai parašyta visiškos Eurovizijos nugalėtojos principu. Nors turint omeny paskutinių kelių metų nugalėtojus visai nesupykčiau, jei danai šiemet laimėtų - žymiai geriau už visokias euforijas ir Azerbaidžano duetus.Lietuvis neblogai pasirodė, vertinant dainą tikrai vienas geresnių, bet pats dainavimas kažkaip nepatiko - balsas lūžinėja, dar kai backai pritaria visai normaliai, bet kai vienas ne priedainį dainuodavo, tai kažkaip nekaip skambėjo.
Apie kitus kažką pasakyt sunkoka - tragedija - kaip ir visad Eurovizijoj būna, tik šiemet kaip niekad didelė tokių koncentracija. Pradedant juodkalniečiais su supersajane ir kosmonautais priešaky arba vaikų Euroviziją su suaugusių sumaišiusiom serbėm ir baigiant airiais, belgais, išsiuntusiais vaikiną, dainuojantį šūdiną banalų bumčiką.
Apie baltarusių nešiojamas panas, nepavaikštančias ant aukštų kulnų, ukrainietę, Kiprą ir panašias tai irgi jau trūksta žodžių. Kasmet tas pats įsiėdęs šūdas. O dar pridėkim kroatų kaimo kapelą, tai išvis visas gimtadienio vakarėlis gaunasi. Kaip koks TV3 dvidešimtmetis.Antram pusfinaly įdomiausi islandai ir San Marinas. Finale dar italai nieko, nors vis vien Modà daina buvo kur kas geresnė už Mengoni. O prancūzai ką aš žinau, nieko kažkaip ypatingo nėra. Prie vidutinių. Vokiečiai ir švedai beviltiški, kaip beveik visad. Anglai spjovę ant tos Eurovizijos irgi akivaizdžiai - kitais metais gal bent kokį Stingą atsiųs
.
2013 m. gegužės 15 d. 16:49:50
Aaaah, Pojavi, atleisk, kad nuvertinau Tavo jėgas. ;} Manau, kad ir finale neliksim paskutiniai.
2013 m. gegužės 15 d. 16:08:41
Nepeiksiu ir negirsiu mūsų atstovo, nes daina buvo tikrai gera, bet vokalas pusfinalyje prastokai nuskambėjo, o kad praėjom pusfinalį, manęs nestebina, nes manau, kad dauguma Eurovizijos žiūrovų yra labai atsikandę tokių tipinių Eurovizijos dainų kaip Baltarusijos ar Estijos, todėl nubalsavo už kažką įvairesnio kaip Lietuva ar Olandija.
Favorite laikoma Danijos daina visiškai nepatiko ,Vokietijos daina, atliekama Cascados - tikra Euphoria kopija. Iš tokių pop dainų, kas keista, Belgija nuskambėjo šauniai. Tikras atradimas buvo Nyderlandų daina.
Belieka laukt kito pusfinalio, kad būtų galima įvertint ir kitus. Įdomu kaip pasirodys Armėnija, nes bent jau music'e dainos įrašas nepasirodė ypatingas, aštresnio vokalo trūksta, o juk daina sukurta Tommy Iommi'o.
Iš tų šalių, kurios visada patenka nustebino Prancūzija, O UK-na.. kaip čia pasakius..Bonnie Tyler be savo firminio užkimusio balso atlieka tipinę eurovizinę dainą, tad tikrai nusivyliau.
Beje, čia man vienai Andrius Pojavis labai panašus į The Killers vokalistą? Tiek išvaizda, tiek balsu ir dainos stiliumi?
2013 m. gegužės 15 d. 15:21:02
kokia grazii lietuviu daina, net nustebau, kai vakar isgirdau!
2013 m. gegužės 15 d. 13:18:41
Slovėnija, Serbija, ar išprotėjai?
2013 m. gegužės 15 d. 11:55:04
2013 m. gegužės 15 d. 10:01:30
Įdomu, kiek lietuviai už tuos filmavimo efektus sumokėjo
2013 m. gegužės 15 d. 09:42:42
1.- Ukraina ( labiausiai patiko)
2-3 Danija ir Lietuva
4.- Belgija
O labai gaila , tokių nepatekusių ;
Austrijos,Slovėnijos.Serbijos ;(
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2013 m. gegužės 15 d. 01:14:33
Kaip praėjo slavianskij bazar tipo baltarusė?
Prašoviau tik dėl dviejų, kurie pateks į finalą.
Žodžiu, smagu, jog Lietuva vėl bus finale. O tie, kurie ir toliau smerkia Pojavį, atsiprašant užsikruškit :)
2013 m. gegužės 15 d. 00:36:31
o pasirodo, mes jį be reikalo nurašėm. Nors tikrai buvo stipresnių už jį, ne pati geriausia čia mūsų siunčiama daina. Finalas bus įdomus...
2013 m. gegužės 13 d. 22:18:02
Antras Aivaras tik be beretes?
2013 m. gegužės 7 d. 21:52:24
Man labiausiai Maltos daina įstrigo, dar visai patiko Islandijos, kiti šiaip sau.
2013 m. balandžio 24 d. 22:13:46
Prancūzijos tai net finalo neverta visa daina tik prarėkia jokio normalaus dainavimo
2013 m. balandžio 24 d. 18:54:02
man irgi prancūzų geriausia atrodo iš šitų...