Bet tai baeris - perklausiau viską ir gavos taip, kad Mengoni vienas geriausių . Moda čia be konkurencijos būtų . Ką aš žinau, yra nemažai tokių pusė velnio arba bent jau klausomų, bet geros kažkaip nė vienos neradau. Arčiausiai to turbūt būtų Olandija (kas gan keista prisimenant paskutinius kelis šios šalies pasirodymus, kurie buvo visiškai tragiški). Po to Italija, San Marinas, Islandija ir galbūt dar Norvegija. Bet dauguma, kaip ir sakiau, arba išvis tušti, arba nuobodūs, arba šiaip ne į temą .
San Marinas, sakai? Na lyginant su pernykščiu Feisbuku, tai šita kur kas geriau susiklauso. Maloniai nustebino, turiu pripažint. Bet va tokios ryškios, kuriai neabejodama atiduočiau pergalę, bent aš nematau.
Bet tai baeris - perklausiau viską ir gavos taip, kad Mengoni vienas geriausių . Moda čia be konkurencijos būtų . Ką aš žinau, yra nemažai tokių pusė velnio arba bent jau klausomų, bet geros kažkaip nė vienos neradau. Arčiausiai to turbūt būtų Olandija (kas gan keista prisimenant paskutinius kelis šios šalies pasirodymus, kurie buvo visiškai tragiški). Po to Italija, San Marinas, Islandija ir galbūt dar Norvegija. Bet dauguma, kaip ir sakiau, arba išvis tušti, arba nuobodūs, arba šiaip ne į temą .
O man liūdna - išvis nieko dėmesio verto neradau. Taip, yra viena kita nieko, neblogai, bet šiaip kad kabintų - nėra nė vienos. Nesidomėjau, kokie buvo kitų šalių pretendentai, bet iš to, kas čia siūloma, vaizdas bent man susidaro labai jau nekoks... Graikai privertė šyptelėt, bet visi kiti arba kėlė žiovulį, arba erzino. Sakyčiau, Eurovizija išsikvėpė ir bent jau man nebūtų gaila, jei tokios nebeliktų.
Nesuprantu, kodėl italai išsirinko Mengoni vietoj Modà, nors šių daina buvo žymiai stipresnė. O dėl kitų dar pažiūrėsim, praeitais metais buvo daug atvejų, kai studijiniam įraše daina skamba įspūdingai, bet ant scenos - tragiškai. Kad ir Slovakija. Kol kas dar daugumos neperklausiau, bet tikriausiai bus kaip visad - trys-keturios geros dainos, dar kokios penkios vidutinės, kurių galima klausyt, o visa kita šiaip dėl vaizdo .
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2013 m. balandžio 21 d. 01:42:01
Jau galvojau, kad nebus nei vienos, nes tikrai tragedija. Bet Prancūzija. OMG, PRANCŪZIJA!
2013 m. balandžio 20 d. 20:42:12
San Marinas, sakai? Na lyginant su pernykščiu Feisbuku, tai šita kur kas geriau susiklauso. Maloniai nustebino, turiu pripažint. Bet va tokios ryškios, kuriai neabejodama atiduočiau pergalę, bent aš nematau.
2013 m. balandžio 20 d. 18:35:20
Bet tai baeris - perklausiau viską ir gavos taip, kad Mengoni vienas geriausių
. Moda čia be konkurencijos būtų
. Ką aš žinau, yra nemažai tokių pusė velnio arba bent jau klausomų, bet geros kažkaip nė vienos neradau. Arčiausiai to turbūt būtų Olandija (kas gan keista prisimenant paskutinius kelis šios šalies pasirodymus, kurie buvo visiškai tragiški). Po to Italija, San Marinas, Islandija ir galbūt dar Norvegija. Bet dauguma, kaip ir sakiau, arba išvis tušti, arba nuobodūs, arba šiaip ne į temą
.
2013 m. balandžio 20 d. 18:12:06
Kur dingo dainuojantys vyrai?
2013 m. balandžio 20 d. 17:42:58
O man liūdna - išvis nieko dėmesio verto neradau. Taip, yra viena kita nieko, neblogai, bet šiaip kad kabintų - nėra nė vienos. Nesidomėjau, kokie buvo kitų šalių pretendentai, bet iš to, kas čia siūloma, vaizdas bent man susidaro labai jau nekoks... Graikai privertė šyptelėt, bet visi kiti arba kėlė žiovulį, arba erzino. Sakyčiau, Eurovizija išsikvėpė ir bent jau man nebūtų gaila, jei tokios nebeliktų.
2013 m. balandžio 20 d. 17:20:15
Nesuprantu, kodėl italai išsirinko Mengoni vietoj Modà, nors šių daina buvo žymiai stipresnė. O dėl kitų dar pažiūrėsim, praeitais metais buvo daug atvejų, kai studijiniam įraše daina skamba įspūdingai, bet ant scenos - tragiškai. Kad ir Slovakija. Kol kas dar daugumos neperklausiau, bet tikriausiai bus kaip visad - trys-keturios geros dainos, dar kokios penkios vidutinės, kurių galima klausyt, o visa kita šiaip dėl vaizdo
.
2013 m. balandžio 20 d. 16:03:47
Na...man visai nieko pasirode(tikrai verti finalo,del laimejimo nezinau,laikas ir balsavimas parodi)
Taigi, 1 vt. Norvegija(laukiu pasirodymo)
2 vt. Austrija
3 vt. Galvut vokietija,nes visos dainos liudnos ir jausmingos(tai tikrai pabosta-per sitiek metu)
2013 m. balandžio 20 d. 12:31:36
Manyčiau 1 balo.........
2013 m. balandžio 20 d. 12:24:39
Nesupratau, ar verti vieno balo, ar pirmos vietos?
2013 m. balandžio 20 d. 12:21:44
Oi, lengva....... daugiau nei pusė verti 1......
2013 m. balandžio 20 d. 11:54:21
Geriausia tai Norvegijos daina, manau ims drąsiai pirmą vietą. :)