turejo pasaulio pabaiga 1000, 2000 buti, BET neivyko, tikiu tuo kad pasaulio pabaiga ivyks tada kai uzges saule, o kiek zn kai tai ivyks manes jau seniai nebebus
diabolical169 rašė: Faktas: kai artejo 1000-ieji metai, visas krikscioniu pasaulis pranasavo pasaulio pabaiga. Zmones netgi ispardave visa savo turta ir eme laukt... Lauke, lauke ir nesulauke. Durnai jiems isejo
Manau, kad atejus 2012 dangus nenugrius
bl zmogau cia pavareikam jie ta turta ispardavinejo jai lauke pasaulio pabaigos ?a?logika kur?
Taip tikrai bus. Bet ne žmonėms
Labai gražiai man interpretavo šitas prognozes vienas žmogus. "tai gali būti pabaiga kokiai nors rūšiai, kokiai nors žolytei. Ji išnyks. Tai jai jau pabaiga. Pranašystės nemeluoja')
fetishas rašė: tikrai galiu pasakyt, kad 2012 neparskris Nibiru ar kažkas tai panašaus. Radau NASA puslapyje šį straipsnį va čia yra paneigiami gandai apie tą Nibiru. Tikiuosi angliškai suprantat https://impact.arc.nasa.gov/news_detail.c fm?ID=125
nu joo. ir tu manai nasa tau pasakys kad tave ir dar milijardą finansuotojų žada ištaškyt kometa ar kitoks šūdinas dangaus kūnas o jie negali nieko padaryt? chm
sakau kad bus pasaulio GALAS. amen
is viso abejoju, kad ta pasaulio pabaiga bus... na nebent kai musu nebe bus... ir is vis manau pasaulio pabaiga tai ne tuomet kai zus visa kas gyva, o tuomet kai atmosfera bus pilna tersalu nuo viso pasaulio gamyklu... nu zodziu biski nusipezejau, bet panasiai i tema
sita jau girdejau. kaip ziauriai skamba. biski kvailokai , as girdejau kad nepasaulio apbaiga , o toks tarpsnis , kai blogi zmones atsiskirs nuo geruju ir blogieji isnyks. ir dar kad zmones netik matys iswaizda , o ir aura. nu nzn nesmaone kaskokia , palauksim pamatysim;}
tikrai galiu pasakyt, kad 2012 neparskris Nibiru ar kažkas tai panašaus. Radau NASA puslapyje šį straipsnį va čia yra paneigiami gandai apie tą Nibiru. Tikiuosi angliškai suprantat https://impact.arc.nasa.gov/news_detail.c fm?ID=125
mane irgi neramina majų pranašystė, nes girdėjau, kad jie buvo siauromis akimis,pasisatė skraidančią lėkštę ir išskrido į kosmosą, kad mus visus sunaikintų
get real, people..
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. balandžio 20 d. 16:07:38
2008 m. balandžio 20 d. 15:54:23
2008 m. balandžio 20 d. 15:51:18
2008 m. vasario 26 d. 17:46:59
2008 m. vasario 26 d. 17:32:04
Faktas: kai artejo 1000-ieji metai, visas krikscioniu pasaulis pranasavo pasaulio pabaiga. Zmones netgi ispardave visa savo turta ir eme laukt... Lauke, lauke ir nesulauke. Durnai jiems isejo
Manau, kad atejus 2012 dangus nenugrius
2008 m. vasario 25 d. 20:42:16
2008 m. vasario 25 d. 20:38:19
2008 m. vasario 25 d. 19:35:42
2008 m. vasario 25 d. 19:13:26
Labai gražiai man interpretavo šitas prognozes vienas žmogus. "tai gali būti pabaiga kokiai nors rūšiai, kokiai nors žolytei. Ji išnyks. Tai jai jau pabaiga. Pranašystės nemeluoja'
2008 m. vasario 25 d. 18:05:40
tikrai galiu pasakyt, kad 2012 neparskris Nibiru ar kažkas tai panašaus. Radau NASA puslapyje šį straipsnį
nu joo. ir tu manai nasa tau pasakys kad tave ir dar milijardą finansuotojų žada ištaškyt kometa ar kitoks šūdinas dangaus kūnas o jie negali nieko padaryt? chm
sakau kad bus pasaulio GALAS. amen
2008 m. vasario 25 d. 18:04:02
2008 m. vasario 25 d. 17:32:22
2008 m. vasario 25 d. 16:28:43
2008 m. vasario 25 d. 14:54:45
2008 m. vasario 25 d. 14:47:32
2008 m. sausio 17 d. 19:23:22
2008 m. sausio 10 d. 17:50:37
2008 m. sausio 10 d. 00:34:50
get real, people..
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. sausio 9 d. 17:29:06
2008 m. sausio 9 d. 13:30:46