Faktas: kai artejo 1000-ieji metai, visas krikscioniu pasaulis pranasavo pasaulio pabaiga. Zmones netgi ispardave visa savo turta ir eme laukt... Lauke, lauke ir nesulauke. Durnai jiems isejo
Manau, kad atejus 2012 dangus nenugrius
-Tad pashelkim=)...
Kiekviena ishskridusi kede per langa atitinka gautos energijos kieki...
Man irgi draugas sakė, išties neramu, bet taip imi ir negalvoji...
O aš juk dar turėsiu ir vasarą, o pavasarį nusipirksiu naujus batukus, o aš dar ir draugą turiu
Tegul bus taip...
O šiandien man gerai.
o die. norėjau pataisyti, kad 21 dieną.
Šiaip daug sutapimų. Bet tikėti ar ne, tai čia pačių mūsų reikalas. Aš kažkaip ypatingai į tai nesigilinu, man smagu gyventi tiesiog šiandien. Bet žinot, bus visai smagu
Majų kalendorius skelbia, jog 2012 gruodžio 23 diena bus paskutinė žmonijos istorijoje. Galbūt daugiau kaip prieš tūkstantį metų majai žinojo, kad mūsų planetą periodiškai siaubia katastrofos, ir apskaičiavo, kada įvyks dar viena? Majų pranašystė negali nekelti nerimo, mat jų kalendoriaus tikslumas tiesiog stebėtinas. Pagal unikalų majų Saulės kalendorių mūsų laikų tyrinėtojams pavyko nustatyti ne tik metus, kuriais toje šalyje vyko vienas ar kitas įvykis, bet ir dieną, o kai kada — net valandą. Jų žyniai apskaičiavo, kad metai trunka 365,2420 dienos -šiuolaikinio mokslo nustatyta metų trukmė yra 365,2422 dienos.
Tėvai sakė jog seniau visi sakė,kad pasaulio pabaiga bus 2000.Netikiu as tom pasaulio pabaigom,bet planeta prazudysim mes patys,bet tikiu,kad tai bus dar negreit.Aš optimistas
Idomu,idomu...ar chia vel tik akiu dumimas kaip ankschiau budavo,ar tiesa....na jei tiesa,tai idomu butu savo akimis pamatyti ta ''pabaiga''...
Ir nera cia del ko pergyvent...jei 2012 nebuys pasaulio pabaigos,tai po 50 metu vistiek mums bus ne kas...,nes visgi Golobalinis Atshilimas ne uzh kalnu...
Pritariu keliu zhmoniu nuomonej,kad tai gali buti ne Pasaulio pabaiga...o tik nauja pradzhia...
Kitaip sakant ''Pabaigos Pradzhia'' ....
Čia kaip su tom 2000-ųjų datomis kompiuteriuose. Ajajai suluš kompiuteris. Bus dyydelė kampiuterių bezabrazija. Nebeveiks bankai ir t.t. ir pan. Parašo koks Von Denikinas rašliavos apie tai, o žmonės ir leidžia pinigus. Taip sakant uždirba jam kapitalą. Tarp kitko: yra toks kompiuterinis žaidimas - kvestas "Nibiru". Beje, gana neblogas.
sakot pasaulio pabaiga...mmm , o koks skirtumas, pabaiga ar ne? Juk tai galėtų būt ir kažko naujo pradžia, taigi nenerimaukim ir gyvenkim toliau. Nezaciklivaimsia.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. sausio 9 d. 02:02:12
Manau, kad atejus 2012 dangus nenugrius
2008 m. sausio 8 d. 21:12:18
2008 m. sausio 8 d. 21:02:33
Nuo pat pasaulio pradžios žmonės pranašauja jo pabaigą...
tai kad ir dėl pasaulios pradžios nesutaria
2008 m. sausio 8 d. 20:52:34
2008 m. sausio 8 d. 19:23:06
2008 m. sausio 5 d. 12:31:51
O aš juk dar turėsiu ir vasarą, o pavasarį nusipirksiu naujus batukus, o aš dar ir draugą turiu
Tegul bus taip...
O šiandien man gerai.
2008 m. sausio 5 d. 09:41:38
2008 m. sausio 2 d. 21:13:01
Bus-nebus, bet nenoriu
O aš noriu
2008 m. sausio 2 d. 20:31:09
Kam įdomu, apie Nibiru galit čia paskaityt:
https://www.nso.lt/history/nibiru.htm
2007 m. gruodžio 29 d. 23:36:38
2007 m. gruodžio 29 d. 16:40:54
Šiaip daug sutapimų. Bet tikėti ar ne, tai čia pačių mūsų reikalas. Aš kažkaip ypatingai į tai nesigilinu, man smagu gyventi tiesiog šiandien. Bet žinot, bus visai smagu
2007 m. gruodžio 29 d. 16:38:57
Įdomus faktas:
Majų kalendorius skelbia, jog 2012 gruodžio 23 diena bus paskutinė žmonijos istorijoje. Galbūt daugiau kaip prieš tūkstantį metų majai žinojo, kad mūsų planetą periodiškai siaubia katastrofos, ir apskaičiavo, kada įvyks dar viena? Majų pranašystė negali nekelti nerimo, mat jų kalendoriaus tikslumas tiesiog stebėtinas. Pagal unikalų majų Saulės kalendorių mūsų laikų tyrinėtojams pavyko nustatyti ne tik metus, kuriais toje šalyje vyko vienas ar kitas įvykis, bet ir dieną, o kai kada — net valandą. Jų žyniai apskaičiavo, kad metai trunka 365,2420 dienos -šiuolaikinio mokslo nustatyta metų trukmė yra 365,2422 dienos.
2007 m. gruodžio 16 d. 18:39:54
2007 m. gruodžio 16 d. 15:13:17
Ir nera cia del ko pergyvent...jei 2012 nebuys pasaulio pabaigos,tai po 50 metu vistiek mums bus ne kas...,nes visgi Golobalinis Atshilimas ne uzh kalnu...
Pritariu keliu zhmoniu nuomonej,kad tai gali buti ne Pasaulio pabaiga...o tik nauja pradzhia...
Kitaip sakant ''Pabaigos Pradzhia'' ....
2007 m. gruodžio 15 d. 23:02:45
Nu rimtai, per trumpai man liko gyvent.
2007 m. gruodžio 11 d. 21:12:16
turim dar 5 metus..
ta proga pabaliavokim visi draugiskai
2007 m. gruodžio 3 d. 15:22:33
2007 m. gruodžio 1 d. 15:19:49
2007 m. gruodžio 1 d. 14:31:25
2007 m. gruodžio 1 d. 10:52:48
na niekas nežino kada taip bus..
gal ir ryt.
tiesiog gal negyvenkim rytojum, o gyvenkim šiandiena... ;]