Sveiki visi, Music.lt nariai, kviečiame prisidėti prie naujos svetainės versijos testavimo. Reikia akių, kurios galbūt pastebėtų kokių nors taisytinų detalių ar turėtų pastabų prieš paleidžiant naują versiją veikti. Jei kam įdomu, parašykite man
Ne tik, visos pasiūlytos dainos buvo melancholiškos. Išskyrus Sahjos. Nežinau ar Sahja yra siūlęs kada melancholišką dainą. Arba jei ji galėtų tokia būti, vis tiek skamba pakiliai.
Obtest? Po daug metų? Aš juos pernai Kilkim Žaibu mačiau ir net aprašiau kažkur čia music'e. Mane tas koncertas labiau dėl Juodvarnio domino, bet Juodvarnį mačiau prieš pusmetį gal, tai susilaikiau.
2013 m. birželio 1 d. 00:35:36
I go away'Én elmegyek - szólt a kisgyerek -, Neked elmondom, másnak senkinek. Majd addig megyek, míg lesz egy kis sziget, Ahol boldog leszek.
Én elmegyek, itt az emberek, Ahogy néznek rám, érzem, hidegek. Hát addig megyek, míg lesz egy kis sziget, Majd írok neked.
Nem szóltam neki, nem mondtam, Nincsenek szigetek. Csak azt mondtam: Fiú, ég veled, várom a leveled,
Én elmegyek, itt az emberek, Ahogy néznek rám, érzem, hidegek. Hát addig megyek, míg lesz egy kis sziget, Majd írok neked.
Nem szóltam neki, nem mondtam, Nincsenek szigetek. Csak azt mondtam: Fiú, ég veled, várom a leveled.
I go away, said the little child Tell only you and no one else I go until there will be a little island Where I will be happy
I go away, the people here The way they look at me, I feel it''s strange I go until there will be a little island Then I will write to you
I didn''t say, I didn''t tell him There are no islands I only said "Boy, farewell!" I''ll wait for your letter
I go away, the people here, The way they look at me, I feel it''s strange I go until there will be a little island I will write to you
I didn''t say, I didn''t tell him There are no islands I only said, "Boy, farewell!" I''ll wait for your letter