Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Misantropia
2013 m. gegužės 9 d. 22:00:46

Čia jūs daug bla bla prirašėt ir daugiausia dėl Silentisto.

Tegu būna jis adminu tokiomis salygomis:

- Daro tai, ką adminui priklauso daryti (šioje srityje jam nėra ko prikišti).

- Nepiktnaudžiauja admino teisėmis. O taip jis taip elgiasi. Ir tai atsveria visą jo nuveiktą gerą darbą.

Taip pat:

- Dviejų vienu metu aktyvių anketų turėjimas yra nepriimtinas ir prieštarauja taisyklėms. Aš net nenoriu minėti jo pokalbių su pačiu savimi ir dirbtinio savo reitingo kėlimo.

- Būdamas suaugęs individas jis turėtų susimąstyti kokią žalą daro tyčiodamasis iš lietuvių kalbos.

- Taipogi primygtinai siūlome jam naudotis peržiūros funkcija prieš spaudžiant "rašyti". Nes neapdairiai paspaudęs tą nelemtą mygtuką jis neretai įžeidžia žmones.

Ilgiau pasėdėjusi aš gal ir daugiau prirašyčiau, bet neturiu noro išnarstyti žmogų iki apatinių.

Taigi išdėsčiau tik labaiausiai krintančius į akis dalykus, kurie man asmeniškai nepatinka.

2013 m. gegužės 9 d. 22:00:03

Kaip matėme, jis pasireiškė labai išsamiai, išdėjo visus į dienas ir etc. Ar galime iš jo tikėtis KAŽKO dar?

2013 m. gegužės 9 d. 21:59:06

Žaidžiam demokratiją? Tegul,  bet rezultatas kaip ir aiškus. Realiai, tik žinučių trinimas yra svaresnė priežastis, visa kita, mano galva, labiau išplaukia iš antipatijos Silentistui kaip asmeniui. Nei vienas iš kitų kaltinimų normaliai neargumentuotas, o vien dėl žinučių trinimo man truputį kvailoka atrodytų jam iš karto atimti admino teises, bet kaip sau norit.

Anyway, iš manęs +.

2013 m. gegužės 9 d. 21:48:11

-

2013 m. gegužės 9 d. 21:48:05

Gerai, galutinis balsavimas. Kas už tai, jog Silentist / VCE būtų išteisintas: komentare rašo pliusą (+) ; nuteistas tam, jog būtų atimtos jo administravimo teisės: minusą (-)

2013 m. gegužės 9 d. 21:46:36

Tai vat ir aš vis mąstau, mąstau. Ir mąstau taip, kad visgi reikia iš jo VISĄ administravimą atimti. Vien jau atkreiptinas dėmesys į jo reakciją į šitą mano užvestą temą, ir ale "malonius" žodžius tau. Deja, taip visgi padarius, galima pradėti jaustis kaltu prieš tuos, kurie visgi gina VCE. O bet tačiau, visgi stoviu dabar aklavietėje.

2013 m. gegužės 9 d. 21:46:26 2013-05-09 21:47:29

reikėtų kaltinamojo kalbos, jei visgi žaidžiam teismą, ir tada raukiam posėdį. Manau, kad tema naudinga vien jau tuo, kad galima nuleisti garą, išsakyti nepasitenkinimą etc. Tiesiog gal reikia registruoti konkrečius atvejus kai kitą kartą bus trinami komentarai, tada kažkaip reaguoti.

Esu dalyvavęs teisme tik kartą (kiaunių kontrabanda rizikingas reikalas), tai kiek žinau prieš teisiant reikia kažkokių įrodymų, ir ne bet kokių o svarių. Labai šaunu, kad atkreiptas dėmesys, to ir reikėjo, skirkim lygtinę bausmę (ar ką tik norim) ir tiek. Gal suveiks. 

Delacorado, ačiū, kad atsiskaitei. Taip ir toliau. 

Atsakyti
Rutonė
2013 m. gegužės 9 d. 21:33:38

Tai pala, dabar išeina, kad tema kaip ir išsemta ir kaip ir nebeaktuali, nes viskas lieka savo vietose? Silentist lieka visos jo turėtos teisės (taigi ir piktnaudžiavimas komentarų trynimu), savo vietoj lieka VCE, o mes čia tik tuščiai padiskutavom? Nes vienoks žmogus padarytų ir iš to išvadas, galbūt kiek pasikeistų, bet tokios malonės tikėtis iš Silentist/VCE - misija neįmanoma. 

Atsakyti
Delacorado
2013 m. gegužės 9 d. 20:58:36

Iš senų gerų laikų, kai Pentaxx dar turėjo teises. Visų, bent kažkaip neigiamai atsiliepiančių apie jo dievinamą Gagą komentarų trynimas buvo pradinė priežastis, dėl kurios buvo suabejota jo, kaip admino, likvidumu, bet paaiškėjo, kad atskirai kažkokių esminių funkcijų iš admino "paketo" niekas neatiminėja (programuotojai tiesiog tuo neužsiminėja). Bet paskui paaiškėjo ir daugybė kitų Pentaxxo žygdarbių, o kadangi jo indėlio dalis ir piknaudžiavimas admino teisėmis aiškiai nusvėrė į antrosios pusę, jis buvo pašalintas. 

P.S. Mykolo pažintojau, aš ne pasalomis ištryniau, o aiškiai įvardinau - skirtingai nuo kai ko. Pratryniau tai, kas buvo įžeidinėjimai (ne manęs, bet visgi), o viename buvo palinkėta nusižudyti. Nepyk, bet prieš tamstą atsiskaitinėti neprivalau. 

Atsakyti
Rutonė
2013 m. gegužės 9 d. 20:51:28

Nepasakyčiau, kad taip putojasi pirmąkart. Buvo ir anksčiau. Bet turbūt vėliau pats tai ir pratrindavo. Netikiu jokiais pykčio priepuoliais, kad jis tiek pyktų, kad imtų drabstytis keiksmais. čia vis tas pats dėmesio troškimas. Realaus ar virtualaus. Nieko daugiau. Kažin ar tai pats tinkamiausias būdas siekt dėmesio. Dėmesio - nesvarbu, paglostys ar užtvos - svarbu, kad apie JĮ kalbės. O gal net ir SU JUO. Kodėl taip yra - tegalime spėliot, tai tebus prielaidos, bet manau, kad visas tas išsidirbinėjimas tiesiog dėl to, kad žmogelis turi gerokai per daug laisvo laiko (bet tai tik mano spėjimas) ir bene vienintelė pramoga (nemokama ir lengviausiai prieinama) - siekti dėmesio čia. Ir vis tiek - tai nesuteikia teisės trint jam nepatinkančių komentarų. 

Atsakyti
Pazistu_Mykola
2013 m. gegužės 9 d. 20:23:58

na taip, yra, juos netgi būtų galima pavadinti "nusižengimais prieš žmonių kantrybę", tiktai labai sunku apibrėžt, todėl tenka palikt kaip yra. O dėl putojimosi tai iš tiesų pirmą kartą matau, kad anas taip pyktų, gal reikia tiesiog laikyti tai situacijos išprovokuota reakcija. Bet tikrai negražu ir verta atsiprašymo, vienok. 

Atsakyti
einaras13
2013 m. gegužės 9 d. 20:18:54

Gerai, gerai, ok, sutinku. Bet visgi YRA kažkokie nusižengimai. Galima kažkaip ir sudrausminti jį. Kad ir tas pats papeikimas su sąlyga, kad jei tavo savanaudiškumas progresuoja, ateityje bus blogiau. Visa kita - tikrai sutinku. Aš savo ale "skunde" tik du dalykus ir išskiriau - visa kita praktiškai nereikšminga. Beje, VCE kažkaip visgi dar labiau putojasi. Toks jo elgesys man kelia abejonių, gal jam su nervais kažkas negerai. Kartais tikrai pagalvoji.

2013 m. gegužės 9 d. 20:12:02

Pavasario saulė prašvito meiliai... ir kažkam kažką perkaitino. Su visa pagarba, einarai. Čia ne tiek dėl temos, kiek dėl žiauriai keistų kai kurių sakinių.

Vienintelis tikrai vertas paminėjimo dalykas, tai žinučių trynimas. Užknisa. Silentist tikrai galėtų apstoti su trynimais. Kaip beje ir Delacorado, bet šitiem tai jau ką paaiškinsi, jie juk "kovoja su spamu". Sure.

Ir tai viskas, ponai. Max ką galėtų jis gauti, tai tasai mistinis papeikimas. Atsiųskit emeilu, galės išsispausdint ir pasikabint. Kas ten dar, du nickai. Jo, tai taisyklių pažeidimas, kuris turėtų būti primintas kiekvieną kartą kai VCE apeliuos į taisyklių jo atžvilgiu pažeidimus. Bet apskritai - tai įaugę į music taip, kaip du čiaupai į brito vonią - neracionalu, prieš sveiko proto "taisykles", bet kažkodėl veikia. Taip ir čia.

O tas žodžių iškraipymas ar čato užliejimas yra graudžiai užknisantis, taip, bet... Vis dėlto kiekvienas esam unikalus, tarkim, vieno dienoraščiai naivūs, kito pseudointelektualūs, kitas išvis nusišneka etc. (neturėjau omeny jokių konkrečių narių, jei ką), nu ir ką, gal man patiktų, kad jie rašytų rečiau, bet tai koks mano iš tiesų reikalas. Ką noriu pasakyt, kad tas "kaltinimas" yra per daug abstraktus - per daug rašo? per dažnai iškraipo žodžius? Per daug prideda paveikslėlių į dienoraštį? Nukopijuoja į dienoraščius tekstą iš skirtingų šaltinių visiškai neredagavęs su visais įmanomais wordo žymėjimas (kas ŽIAURIAI užknisa)?

Sutartinai trinkim kuo mažiau komentarų, nusiimkim perukus ir mantijas ir tęskim gyvenimą. 

Atsakyti
edzkaa1
2013 m. gegužės 9 d. 20:11:16

Iš kur tokios žinios? {#}

2013 m. gegužės 9 d. 20:02:17

Neįmanoma. Viskas arba nieko.

Atsakyti
Rutonė
2013 m. gegužės 9 d. 19:50:24 2013-05-09 19:51:26

Žinai, čia su tavim nesutiksiu - tiek, kiek musicui davė Silentist - turbūt niekas iš mūsų net norėdamas negalėjo duot. Jis čia tiesiog gyveno, jis "tarnavo KARALIUI" (jo paties žodžiais). Taip kad jo nuopelnai galėtų būt ir pirmaeilis dalykas. Tik tie nuopelnai nesuteikia teisės įžeidinėt kitaip nei jis manančių, nesuteikia teisės nepaisyt musico taisyklių. Aš žinau, kad jis manęs nemėgti turi asmeninių priežasčių (kaip ir dar ne vieos musico moteriškės), bet jų neviešinsiu. Reziumuoju - kad ir kokie neginčijami tavo nuopelnai, taisyklių privalai laikytis. Taip kad iš kaltinimų lavinos lieka dviejų anketų turėjimas ir dabar jau labai padažnėjęs piktybiškas žinučių trynimas. Tai vat ir lieku prie savo siūlymo - jei tai įmanoma, atimt galimybę moderuot forumus, o visa kita lai lieka savo vietose.  

Atsakyti
einaras13
2013 m. gegužės 9 d. 18:55:21

Iš tikro, labiausiai Rutonei pritariu. Nuopelnai yra tik antraeilis dalykas. Pirmoj vietoj yra taisyklės. Ir tas dalykas dėl trynimo teisės atėmimo - ar jis įmanomas?

Kalbant apie InBetween, man ta persona irgi patiko labiau dėl tų pačių priežasčių.

2013 m. gegužės 9 d. 18:41:40 2013-05-09 23:49:16

Bandysiu atsakyt, kas man nepatinka. Supranti, musico taisyklės neleidžia čia turėt kelių account'ų. Nors vargu ar kas sutikrins, ar kas iš mūsų čia jų neturi (sąžiningai sakau - aš tikrai neturiu ir nematau tam jokio tikslo). Dabar jau nepamenu, viešai ar ne, Silentist man paaiškino - VCE klauso tai, ką Silentistui klausyt būtų gėda. Na o bet tačiau mes juk vis tiek žinom, kad tai - vienas ir tas pats žmogus. Tai kam ta dviveidystė? 

Antra, tai nesąžininga kitų, neturinčių klonų čia, atžvilgiu. Taip, smulkmė tie taškai, nieko tokio jie neduoda (nebent galimybę gauti daugiau bilietų musico loterijose). Bet jei sakom, kad smulkmė ir tai, kad Silentist laikina VCE veiklą (ir atvirkščiai), tai gal davai, visi susikuriam čia savo klonus ir bus ramu? 

Pagaliau, mano asmeniniu požiūriu - mes čia renkamės smagiai praleist LAISVĄ laiką, sužinot naujienų iš muzikos pasaulio (nors gal spėjame ką sužinot ir už musico ribų) - tam visai pakanka turėt vieną anketą. Antrai man paprasčiausiai būtų gaila laiko.

Aha, trolinimas. InBetween, sakai... Trolis jis buvo, jei dar apsireikš - aš jo lauksiu. Žinai, va būtent InBetween man patiko. Taip, jis kandžiojosi, taip, jis trolino, bet jis nieko neįžeidinėjo. Jis tiesiog smaginosi sulaukdamas kartais aršios reakcijos (sakyčiau, toks savotiškas musico Užkalnis). Beje, laaabai daug InBetween pastebėjimų buvo ganėtinai taiklūs. Ir man jo sarkazmas patiko. Lai Silentist/VCE nesupyks, bet InBetween, mano manymu, gerokai protingesnis už jį/juos. Aišku, jei tai nebuvo dar vienas to žmogaus klonas (nors ne - sakau, anasai blaiviau už Silentist samprotavo). Mano akimis, InBetween trolinimas buvo toks.. savaip elegantiškas ir tikrai intelektualesnis.

Žinučių trynimas jau yra blogiau. Aš su tuo esu susidūrusi. Ta pati Silentist tema "Ar reikalinga tinklalapyje cenzūra?" - VISOS jam nepatikusios žinutės ištrintos. Pats klausia, pats cenzūruoja - palieka tik savo arba tik sau palankią nuomonę. Mums, senbuviams, tai jau įprastas dalykas, naujokus tai gali atbaidyt (o naujų lankytojų ir narių juk reikia, a?). O tema kaip ir prarado prasmę - jokios diskusijos nebeliko. Ar reikia cenzūros? Ne, žinoma ne... nes man taip labiau patinka. Čia tik šiuo konkrečiu atveju. Na OK, paliekam jam admino teises, bet žinučių trynimo teisę atimam (jei tai įmanoma). Ir visi bus ramūs - ir avis sveika, ir vilkas sotus.P.S. Nežinau, ar klystu, ar ne, bet pastaruoju metu nepastebiu, kas Silentist įkeltų ko nors naujo į musico duombazę. Bet gal tik aš to nepastebiu - gal jis dar tuo užsiima. bet jeigu ir to nebedaro, nes sukėlė viską, ką galėjo ir norėjo sukelt... Na čia toks tik atrp kitko pastebėjimas - aš negaliu savęs tiek musicui atiduot, kiek atidavė (atiduoda?) Silentist - aš dar ir darbą turiu, ir laisvalaikį pasivaikščiot ne tik po pievas ar paupiu.

Kūryba/grojaraščiai/dienoraščiai.... Na ir ką? Kam tam reikia dviejų anketų? Tegu viską krauna vienas ir tas pats vartotojas. Jam, jei jau taip aktualu, tik augs reitingo taškai. Ak, tiesa, loterijose gaus tik 5, bet ne 8, 9 ar net 10 bilietų.... Bet, pasikartosiu, kuo tada prastesni sąžiningieji vartotojai, neturintys klonų? Kodėl jam turim daryt išimtis? Dėl nuopelnų musicui? Abejoju, ar verta...

Atsakyti
Delacorado
2013 m. gegužės 9 d. 17:58:28 2013-05-09 18:45:48

Būkite malonūs ir laikykitės taisyklių. Buvo sutarta: jokio spamo. Tad visokios replikos, komentuojant komentarus ir visiškai nukrypstant nuo esmės yra nereikalingos. Tema yra Silentist/VCE elgesys. Įžanginiame šios temos Einaro komentare yra išsakyta: "prašau nesakyti, kad ši tema vaikiška. Mano galva, ji labai reikalinga aiškinantis visus kylančius konfliktus. Ir prašyčiau šioje temoje nespaminti."

Šioje temoje prašoma komentuoti konkrečiai - palaikyti kažkurią pusę ir išsakyti savo už/prieš. Tarpinės nuomonės, tipo: "tema kvaila, nes taip manau AŠ - protingesnis už jus visus" - nebūtinos (nes jei tikrai toks būtum, čia išvis nekomentuotum, nes būtų gaila laiko "kvailai" temai). Tema JAU sukurta, jos priešistorė paaiškinta, tad nebėra ko svarstyti. Buvo labai nemažai komentarų (tikrai ne vien Einaro), kurie anksčiau piktinosi kažkokiais Silentist/VCE veiksmais, tad dabar yra proga pareikšti savo poziciją kiek rimčiau. Jei užtariate jo elgesį - irgi pareikškite (jei įmanoma - VIENU komentaru). Arba tiesiog pliusais. Kol kas viskas vyksta be jokių ultimatumų S/VCE-ui.

P.S. Aš ištryniau visą spam'ą. Jei kas nors dėl to jaučiasi blogai - prašom iš naujo skaityti įžanginį komentarą ar paprašyti, kad kas nors jį jums perskaitytų.

Atsakyti
Delacorado
2013 m. gegužės 9 d. 17:35:04 2013-05-09 17:37:24

Sahja, jau išsisakei viename komentare, tad nuomonė aiški ir nebūtina to kartoti. Pilstymas iš tuščio į kiaurą irgi yra spamas.

P.S. Nebedėliok, tiek, daug, kablelių, nes, paskausta, akis {#}

Atsakyti
Puslapiai: 12345678
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Sarah Brightman Sarah Brightman
8,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1945
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 209696