Man asmeniškai gražūs Italijos, Brazilijos, JAV, Švedijos, Izraelio, Serbijos himnai. Čia vertinau skambesį, tačiau JAV ir žodžiai geri. Įrašus galima rasti puslapyje kur nurodžiau praeitame įraše.
Dead_soul rašė: Nžn kodėl bet TSRS himnas tobulas. Toks pakilus, patriotizmas tiesiog skverbiasi į širdį atrodo tada gyvybę paaukot dėl šalies galėčiau gal rusai žinojo kokį nors verbavimo per himnus būdą? ;ooo
Na tikrai, TSRS Respublikų ir pačios TSRS himnai tikrai yra arti tobulumo. Pritariu.
Tačiau labiausiai man, kaip ir galima numanyti, patinka būtent Mūsų Lietuvėlės himnas...
Be Lietuvos himno, aš jaučiu labai dideles simpatijas jaučiu ir Europos Sąjungos himnui "Odė Džiaugsmui".
Nžn kodėl bet TSRS himnas tobulas. Toks pakilus, patriotizmas tiesiog skverbiasi į širdį atrodo tada gyvybę paaukot dėl šalies galėčiau gal rusai žinojo kokį nors verbavimo per himnus būdą? ;ooo
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
jau laiko praėjo nuo šios temos ir perskaičiau daug himnų ir nei vieno dar neradau prilygstančio Tautiškai giesmei. Mūsų himne eilutė pasako tiek kiek kitų visas himnas...
nu man truputi sunku nuo žodžių atsiriboti šiaip tikrai muzika labai.
aš tik paprasčiausiai negaliu net įsivaizduoti kokiu reikia būti, kad LTSR himną galėtum sudainuoti nuoširdžiai?
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2011 m. gegužės 11 d. 13:45:04
2011 m. gegužės 11 d. 13:42:38
https://www.himnai.lt
2009 m. liepos 13 d. 14:32:51
2009 m. liepos 13 d. 03:03:23
O jei rimciau, tai tik Rusijos.
2009 m. liepos 13 d. 02:20:35
2009 m. liepos 13 d. 01:20:11
2009 m. liepos 13 d. 00:03:49
Italijos
https://www.youtube.com/watch?v=kqY5eJ4rD s4
ir Rusijos
https://www.youtube.com/watch?v=KTdZP5Xwa AY
2009 m. liepos 12 d. 23:15:54
Nžn kodėl bet TSRS himnas tobulas. Toks pakilus, patriotizmas tiesiog skverbiasi į širdį
Na tikrai, TSRS Respublikų ir pačios TSRS himnai tikrai yra arti tobulumo. Pritariu.
Tačiau labiausiai man, kaip ir galima numanyti, patinka būtent Mūsų Lietuvėlės himnas...
Be Lietuvos himno, aš jaučiu labai dideles simpatijas jaučiu ir Europos Sąjungos himnui "Odė Džiaugsmui".
2009 m. liepos 12 d. 21:55:46
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2008 m. birželio 3 d. 20:04:59
2008 m. gegužės 3 d. 23:57:56
2008 m. gegužės 3 d. 23:55:50
Ką tik perklausiau estų himno. Geras diegas.
melodija ta pati kaip ir suomių
2008 m. gegužės 3 d. 23:55:33
2007 m. gruodžio 4 d. 13:20:29
2007 m. gruodžio 2 d. 23:52:59
atėjo įdėja sukurti music.lt himną
2007 m. gruodžio 2 d. 23:48:46
2007 m. gruodžio 2 d. 23:40:42
2007 m. gruodžio 2 d. 23:32:41
neįsivaizduoju, kad tikras lietuvis kada ir dainavo nuoširdžiai..
2007 m. gruodžio 2 d. 23:26:15
sorry už flood
2007 m. gruodžio 2 d. 23:25:54
aš tik paprasčiausiai negaliu net įsivaizduoti kokiu reikia būti, kad LTSR himną galėtum sudainuoti nuoširdžiai?
前進!各民族英雄的人民!
偉大的共產黨領導我們繼續長征。
萬眾一心奔向共產主義明天,
建設祖國保衛祖國英勇地鬥爭。
前進!前進!前進!
我們千秋萬代
高舉毛澤東旗幟,前進!
高舉毛澤東旗幟,前進!
前進! 前進!進!
iš šauktukų galima suprasti, kad reikia labai rėkti
https://en.wikipedia.org/wiki/Lis...ation al_anthems