Tamsta be abejoniu geriausias festas shiemet. tik gaila, kad nenuvykau, nes jis vyko praktishkai ish karto po Heinekeno, ish kurio tada buvau grizhes.. ;/
Todel as ir renkuosi festus vykstancius uzsienyje. Uz 100-140 euru gali pamatyti desimtis auksciausio ryskumo atlikeju. Trys dienos pasaulinio lygio muzikos. Juk niekas niekada nespjauna i galimybe gyvai isvysti Metalica, Iron Maiden, The Prodigy, REM, Muse ar daugybe kitu. Ir visa tai vienoje vietoje ir uz viena kaina.
O šiaip Lietuvoje daug tų festivalių, bet trūksta tokio vieno pagrindinio, big one. nebūtų net gaila pakloti 200-300.
Puiki idėja. Reikėtų vieno didelio festivalio - su 10 skirtingų scenų. Penkios popsui, likusios - liūdniems bardams, bliuzo korifėjams, post roko mohikanams, art roko monstrams ir būtinai vieną homoseksualistams skirti.
Iš visų scenų vienu metu grotų skirtinga muzika ir visi būtų patenkinti...
Vieta? Gal užėlęs Nidos aerodromas? Visvien niekam jo nereikia...
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2013 m. liepos 21 d. 19:18:36
Tamsta be abejoniu geriausias festas shiemet. tik gaila, kad nenuvykau, nes jis vyko praktishkai ish karto po Heinekeno, ish kurio tada buvau grizhes.. ;/
2013 m. birželio 20 d. 11:35:59
tamsta muzika nerealu..
2013 m. birželio 18 d. 10:33:14
Todel as ir renkuosi festus vykstancius uzsienyje. Uz 100-140 euru gali pamatyti desimtis auksciausio ryskumo atlikeju. Trys dienos pasaulinio lygio muzikos. Juk niekas niekada nespjauna i galimybe gyvai isvysti Metalica, Iron Maiden, The Prodigy, REM, Muse ar daugybe kitu. Ir visa tai vienoje vietoje ir uz viena kaina.
2013 m. birželio 18 d. 01:00:53
Pritariu Crazyz, festivalių daug, bet trūksta tokio, kuris iš tikrųjų būtų vertas "festivalio" tikrąja to žodžio prasme vardo.
2013 m. birželio 17 d. 19:49:23
Aš turiu omeny, kad Lietuva nesugeba/neišgali suorganizuoti didelio festo, tokio kaip Latvijos Positivus, kažkas buvo bandyta tik kartą su Be2gether, bet ten kiti niuansai.
2013 m. birželio 17 d. 19:15:12
Puiki idėja. Reikėtų vieno didelio festivalio - su 10 skirtingų scenų. Penkios popsui, likusios - liūdniems bardams, bliuzo korifėjams, post roko mohikanams, art roko monstrams ir būtinai vieną homoseksualistams skirti.
Iš visų scenų vienu metu grotų skirtinga muzika ir visi būtų patenkinti...
Vieta? Gal užėlęs Nidos aerodromas? Visvien niekam jo nereikia...
2013 m. birželio 17 d. 18:48:37
Galapagai and Margos Pievos bei Juodaragis my fav. Pirmuose minėtuose teks ir apsilankyt :)
O šiaip Lietuvoje daug tų festivalių, bet trūksta tokio vieno pagrindinio, big one. nebūtų net gaila pakloti 200-300.