O tai nori pasakyt,kad eitum i jo koncerta,jei jau atvaziuotu?
Pirmas dalykas: išmok skaityti.
Antras dalykas: išmok suprasti.
Trečias dalykas: prieš rašydama pagalvok.
Ketvirtas dalykas: pagalvok, ar tokiais komentarais pati sau gėdos nedarai.
Ir toks conclusion: Nei tu, nei aš ten neitume. Bet atsirastų tokių, kurios (keista būtų kurie) eitų. Ir tokių būtų daug. Garantija - Žalgirio arena būtų apypilnė, gal netgi ir sausakimša.
Vyresnioji šalies melomanų dalis plūdo į laikinąją sostinę, kurios "Žalgirio" arenoje geriausius savo hitus bei mažiau žinomas dainas pristatė legendinis Eric'as Clapton'as.
Cha. Būtumėt matę, kiek ten jaunimo buvo.... Gėris ir pats koncertas, ir šildytojai - viskas užvežė nuo pirmų akordų. Ir taip - beveik tris valandas su nedidele pertrauka.
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2013 m. birželio 5 d. 19:05:36
Pirmas dalykas: išmok skaityti.
Antras dalykas: išmok suprasti.
Trečias dalykas: prieš rašydama pagalvok.
Ketvirtas dalykas: pagalvok, ar tokiais komentarais pati sau gėdos nedarai.
Ir toks conclusion: Nei tu, nei aš ten neitume. Bet atsirastų tokių, kurios (keista būtų kurie) eitų. Ir tokių būtų daug. Garantija - Žalgirio arena būtų apypilnė, gal netgi ir sausakimša.
2013 m. birželio 5 d. 17:50:41
O tai nori pasakyt,kad eitum i jo koncerta,jei jau atvaziuotu?
2013 m. birželio 5 d. 16:10:01
Sakykit ka norit bet LANA LABIAU TRAUKIA,NEGU TAS SENUKAS,NESVARBU KAD GAL JIS PASKUTINI KARTA....LT. BET lana yra kazkas tokio..
2013 m. birželio 5 d. 13:17:54
Gėda Lietuvai? Kas to gėdytųsi? Tu? Čia Lietuva? O beje, kad ir gėda, pinigėliai svarbiau...
2013 m. birželio 5 d. 13:15:30
Bieberis??? Ar tu pabludai???? Didziausia geda butu Lietuvai,jei cia sumastytu atvaziuot jis....
2013 m. birželio 5 d. 09:24:04
Gerai, kad dar didelės žvaigždės neaplenkia Lietuvos (pernai Gaga, gal ateinančią vasarą - Bieberis)
2013 m. birželio 5 d. 01:42:33
Vyresnioji šalies melomanų dalis plūdo į laikinąją sostinę, kurios "Žalgirio" arenoje geriausius savo hitus bei mažiau žinomas dainas pristatė legendinis Eric'as Clapton'as.
Cha. Būtumėt matę, kiek ten jaunimo buvo.... Gėris ir pats koncertas, ir šildytojai - viskas užvežė nuo pirmų akordų. Ir taip - beveik tris valandas su nedidele pertrauka.