Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Pervertintos (over-rated) dainos?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Silentist
2013 m. liepos 17 d. 18:27:10

Vat iš Rutonės pastaru komentaru paminėtų grupių, atatinkamai dainomis: Nirvana - You Know You're Right,

Metallica - Until It Sleeps,

Daft punk - get Lucky (pritariu nuomonei)

2013 m. liepos 17 d. 15:51:11 2013-07-18 01:58:00

Aš čia prie Def Leppard dalies. Neneigsiu, man patiko tai, ką jie darė (Let's Get Rocked, Hysteria, Love Bites, kas be ko, Pour Some Sugar On Me, Action (nu garbės žodis, man jų versija daug geriau nei originalas skamba), dar keletas cover'iukų (o gal net ir visas Yeah!) skambėjo puikiai, tikrai vežė, energija taškė (nekalbu apie tekstų giliaprasmiškumą). Dabar gi paklausius bent jau paskutinius kūrinius, pažiūrėjus video jie atrodo (kalipse, nepyk ;)) tikrai gerokai išdvėsę.... nebeliko energijos, klipai irgi kažkokie, hmmm.... Kad ir Promises ar C'mon C'mon (pastarojo nesupratau visiškai, energijos nerasta visiškai ir šiaip - tas video joks). Tik vienas vienintelis klausimas - o kada gi jau taip DL ant bangos buvo? Kažkaip nepamenu...... {#} tai ir kalbos apie pervertinimą kaip ir netenka prasmės. Bent jau mano galva.

Dėl kitų. Nirvana mane rimtai stebina - nes jie populiarūs tarp tų, kurie tada, kai Nirvana populiarumu mėgavosi, buvo dar visai maži ar net negimę. O aš pamenu daug daugiau.... ir kažkodėl neatgaminu, kad tokie populiarūs jie būtų buvę tada, kai Kurtas buvo gyvas....

Kitas fenomenas - Metallica. Jei turimas galvoje tas pervertinimas, kad (beveik) visada dienos dainos ar dienos dvikovose laimi būtent jie, tai galbūt kartais ir yra tas variantas (beje, minėtas kalbasienėj) - "ai, tingiu viską čia klausyt, tebūnie mano balsas tiems, kuriuos (geriau) žinau". 

Dėl naujų dainų klausomumo tai kartais jis man nesuprantamas, neaišku, kodėl ta ar kita daina TIEK DAUG klausoma. Kad ir dabar - stebina 'Get Lucky' sėkmė. Nors, neslėpsiu, BS sėkmė irgi keista - bet tik todėl, kad tai nėra paauglių dievukai (o gal klystu - gal ir paaugliai ima vertint dinozaurus?). Kitas dalykas yra tos perklausos - jei skaičiuojamos ir neregistruotų lankytojų - tada gal tas didelis skaičius ir neturėtų stebint. Bet pavyzdžiui, aš kažkodėl daug mieliau albumų perklausoms renkuosi Spotify nei music.lt.... o čia ateinu tik {#} uždėt. 

Na ir galiausiai - kas ką laiko pervertinimu - didelius balus, didelius perklausų skaičius, dar balažin ką? Aš bent jau dėl to pernelyg nesuku sau galvos ir klausau tik tai, kas man malonu / įdomu / ilgai laukta / netikėta. Jokie madų / simpatijų vėjai manęs pernelyg neveikia.

Atsakyti
Trampumpoolee
2013 m. liepos 17 d. 04:48:53

Ai, kazkaip susidares ispudis apie Glam Rockerius, kad jiem populiarumas zymiai aukstesni prioriteta turi uz pacia muzika. Def Leppardu neseniai teko netycia uzmatyt per telika klipa "Promises", galvojau - "nu davai.. o gal vis dėlto.." , bet kad nekazka ten buvo ko klausyt. Vangi instrumentuote? - aha, nors net ne tame esme, apskritai nesupratau ka cia idomesnio norima pateikt? Kur entuziazmas? Ar jie tiki ta daina, ar kaip nors dziaugiasi ja ir pan... Bet velgi kaip "MsEnteryourname" ir sako - nereik imt i sirdi giliai tu diskusiju :) . Apskritai mane stebina kaip skirtingai zmones reaguoja i muzika - kaip artimi kiekvienam skirtingi dalykai, ir jei atvirai tai labiau norejau tik slichka paerzint nei nuomone isreikst {#}. Juolab kad Kurtas Cobainas toks tikras bicas, kurio kuryba man nuosirdi, plevėsiška atrodo. Tekstai su jautriu, taikliu ir ironisku poziuriu i zmogu...

Atsakyti
MsEnteryourname
2013 m. liepos 17 d. 01:54:38

Queen...Va būtent, čia mano nuomonė{#} Silpnas vokalas?..Aš nekurčia. Nieko mes negalim labai objektyviai vertint. Visgi viską lemia skonio reikalas. Kiekvieną kartą klausant Type O Negative man pašiurpsta oda, jų muzika tiesiog išneša į orą, o to negalėčiau pasakyt apie Queen'us. Man jie vangūs atrodo. TON man asmeniškai yra viena geriausių grupių istorijoje, tačiau jie nėra linksniuojami tarp pačių pačiausių grupių tiek, kiek Queen'ai. Esmė? Skonio reikalas. Apskritai tokių diskusijų/temų giliai į širdį imt nereik, objektyvumo čia per daug ir nėr. Jokiu būdu nesakau, kad Nirvana ar Queen yra prastos grupės. Neįsižeiskit, mielieji fanai. O bet tačiau, manau, visi galim vieningai sutart, kad šiuolaikinės "topų" žvaigždelės yra pervertintos. Net Grammy rimtu apdovanojimu nebelaikau, jei jau Taylor Swift yra multilaimėtoja.

Atsakyti
einaras13
2013 m. liepos 16 d. 18:32:10

Tada ko tau Nirvana užkliuvo? Jei jau iš kitų prašai argumentų, pirmiausia pati pateik, be to, dėl Def Leppard aš nusiteikęs kritiškiau nei dėl Nirvanos...

2013 m. liepos 16 d. 18:01:21

O Def Leppard kodėl užkliuvo?

Atsakyti
Dainioos
2013 m. liepos 16 d. 17:35:54 2013-07-16 17:36:49

Jei sakai, kad Queenai pervertinti, tai įdomu kodėl? Silpnas vokalistas? Vangi instrumentuotė? Nesuprantu tavęs visai, bet čia tavo nuomonė. Dėl Nirvanos tai sutinku, bet Queenai... 

Atsakyti
Trampumpoolee
2013 m. liepos 16 d. 16:28:55

As manau kad "laureatai" yra... Def Leppard ir 30 seconds to Mars {#}

Atsakyti
kalipse
2013 m. liepos 16 d. 16:09:11

Labiausiai pervertinta daina yra : Baby ..Na,o "atlikėjo" neminėsiu,nes ir taip aišku....

Atsakyti
MsEnteryourname
2013 m. liepos 16 d. 15:54:54

Sakyčiau Nirvana, Queen (galit pradėt mėtyt akmenim {#}). Geros grupės, bet ne tokios jau ir dieviškos. Britney Spears. Niekada gyvenime nesupratau ir nesuprasiu, kodėl ji vadinama (ar bent jau buvo) popso princese. Visokios leidi gagos ir visas kitas brudas, sėdintis a la muzikos viršūnėje. Geras PR'as ir nieko daugiau. O labiau į temą, iš dainų tai būtų Get lucky. Nors užmušk, nesuprantu, kur ten tas stebuklas slypi. Tačiau, kaip ir visada, viskas remiasi į skonį. Mūsų dievinamos dainos mums ir atrodo pačios pačiausios ir jokiu būdu nepervertintos, kitiems šviečias šiek tiek kitaip{#}

Atsakyti
kalipse
2013 m. liepos 16 d. 15:32:22

Nirvana pervertinta labiausiai....

Atsakyti
Trampumpoolee
2013 m. liepos 16 d. 15:19:31

Permeciau biski... Jei reiktu rinkt labiausiai pervertinta daina tarp man klausomu grupiu, tai laureatas būtų Red hot chili peppers - Californication. Labiausiai palaikoma Red Hot'u daina music'e - Yuck!

Atsakyti
JGmore
2013 m. liepos 15 d. 15:41:00

Metalika pervertinta... labai

2013 m. liepos 15 d. 00:17:23

Aha, same here... Bet pažiūri, koks čia goželis tokį gėrį įvertino vienetu / tokį šlamštą įvertino dešimtuku, ir jei matai, kad vertintojui dar nėra net -niolikos, tai bent jau sau taip ir pasakai - ko norėt - mažvaikis.... aišku, skaudu net ir žaidimo atveju, betgi negali visų skoniai sutapt.

O dėl tų vertinimo / klausymo / pirkimo bumų, kurie užeina nutikus kokiam nors įvykiui (atlikėjui mirus / gavus apdovanojimą / sulaukus kitokio pripažinimo), tai manau, kad tokių dalykų išvis neverta priimt rimtai. Juk puikiai žinoma tokio pakilomo priežastis ir akivaizdu, kad tai bus tik trumpalaikis susižavėjimas. 

Atsakyti
Alvydas1
2013 m. liepos 14 d. 23:48:55 2013-07-15 00:25:29

Taip, vertinimas - žaidimas, tačiau vistiek skaudu ( za deržavu obidno).{#}

2013 m. liepos 14 d. 23:43:48 2013-07-18 02:01:03

Visiškai pritariu Alvydui. Sakyčiau, yra ne pervertintos dainos, o atlikėjai. Ir tikrai taip, aš mielai vienetukais ar net nuliukais apdovanočiau visus reperius, hiphoperius ir visą kitą brudą, kuris žaloja mano ausis. Bet tiek to - nedarysiu šito, tai bus pernelyg subjektyvu. Kitas klausimas - Rimantas klausė apie pervertinimus čia, music.lt, ar apskritai. Na jei apskritai, mano nuomone, dabar yra tikrai žiauriai pervertintos Rihanna, Beyonce, Taylor Swift ir panašios; niekaip nesuprantu tų, kurie dieviną vakarietiškąjį Radži - Bruno Mars. Apie kitus gal išvis patylėsiu, nes, tiesą sakant, šiom dienom iškilusiais paaugliais ir paauglių dievukais tikrai nesidomiu - man tai gerokai per pigu. 

O jei kalba eina apie music.lt, vertinimai labai priklauso nuo vertinančiųjų amžiaus. Dažniausiai yra taip, kad kuo jaunesnis musicietis, tuo mielesnė jam kažkur 2000-2013 m. sukurta muzika ir jau neduok dieve paklausyt to, kas sukurta kokiais 1970-1980... (nekalbu apie tokius kaip einaras ar panašius - jie malonios išimtys).  Man, beje, kaip tik priešingai - pastarąjį dešimtmetį sukurtos muzikos tik labai mažą dalį vertinčiau dešimtukais (vėlgi nekalbu apie tuos dinozaurus, kurie vėl keliasi iš numirusiųjų/letargo miego - anų kūryba liko kažkur ten, jų geriausių laikų, lygio (bent jau mano ausims) ar netapo tragiškai prastesnė). Kalbant apie muzikos pasaulio naujokus - na va šitie bent jau mano manymu pervertinami kone visi. Nors ir tarp jų yra tikrai dėmesio vertų (nors kaip tik jie ir vertinami prasčiau už šlamštą). Tikiuosi, laikas atsijos nevertuosius. Kita vertus - o kas tie vertinimai čia, musice? Juk tai viso labo kaip žaidimas - nei patys atlikėjai juos kada sužinos, nei kada tuo domėsis, o jei vis dėlto (o stebukle) ir sužinotų - argi dėl geresnių vertinimų kažkokios mažos šalies mažoje muzikos klausytojų bendruomenėje imtų kažką keisti?

Atsakyti
Alvydas1
2013 m. liepos 14 d. 22:54:43

Geros paskatos, tik manau jos nieko neduos, nes visad atsiras "svieto lygintojas", kuris lįs į savo muzikinei prigimčiai nepriimtiną sferą kad prirašytų vienetų ir taip sumenkintų nemėgiamas grupes, kurių nė neklauso.

Šiandien vienas toks repo fanatas kuolais prišėrė pirmaujančią BS God is dead? Ko gi jam lįsti kur visiškai kurčias? Mane nuo repo vimdo, betgi nepulsiu drabstytis kuolais po tupakus.

2013 m. liepos 12 d. 07:30:58

Čia tema apie tai, kurias dainas pervertiname ir kodėl.

Tarkim, buvo atvejis, susijęs su Maiklo Džeksono mirtim, kai visi masiškai ėmė vertinti/klausytis jo dainą 2 bad (Too Bad).

Kokia to priežastis?

O gi, visi nespėdami jos net pasiklausyti, painiodavo su hitu "Bad" ir "laikindavo" rasdami pačiame Michael Jackson playlist'o viršuje. (mat tada buvo music.lt viskas pagal abecėlę, skaičiai pavadinime arba nuo A- raidės, o ne "like-ų" skaičių)

Kitos dainos, galingai yra pervertinamos bei spaudžiamos po trilijoną kartų dėl

1.pavadinimų,

2.žodžių pavadinimuose,

3.dainų buvimo reklamose/garso takeliuose filmų, teleserijalų [pvz.: Pixies albumo Surfer Rosa daina Where Is My Mind puikiai atitinka visus šiuos kriterijus]

4.tiesiog... dainų nebuvimo,

5.grupės grįžimo po ilgo neveiklumo, ar tiesiog grupės atvykimo į Lietuvą priežasties (bet su belekokia-> nei šiokia, nei tokia nauja "programa" ).

Ką norėjau šia tema(?), tiesiog pasidalinkime dainų pavadinimais, kurios nepelnytai daug figūruoja grojaraščiuose, dienos rutinoje, gal tas padės mums išvengti neįdomių (bet over-rated) dainų perklausos.

Dėl tvarkingumo siūlyčiau pervertintų dainų sąrašą numeruot, rašyt stulpeliu:

1.Bon Jovi - The More Things Change

2.God Is Dead?

3.We Know Who U R (Nick Cave)

4. ...?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Alvydas1 Santana Nile
 Santana
 O albumas tikrai geras
Very_crazy_enough Rick Astley Hold Me In Your Arms
 Rick Astley

Sahja Širdelės Vasaros pasaka
 Širdelės

Šiuo metu vertiname

Ainis Storpirštis Ainis Storpirštis
6,5

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3337
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 202648