| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2007 m. gruodžio 6 d. 15:31:41
o dėl Avrilės, tai apsaugokit dievai
Nors džiaugiuos, kad atvažiuoja nepersenę diedai, kuriuos tik pensininkai žino...
2007 m. gruodžio 6 d. 00:35:52
Nemanau, kad Muse apsimokėtų, nebent Lietuva būtų pasirinkta kaip viena iš trijų Baltijos šalių koncertui surengti.
Po Latvijos gali būti pasirinkta Lietuva arba Estija, arba laimei visos trys Baltijos šalys. Dar sakykim iš aplinkinių valstybėlių atvažiuoja į Muse paspoksot, nes dėl Muse, kiek žinau tokie fanai tikrai aukojasi <;
2007 m. gruodžio 6 d. 00:10:59
O šiaip džiugu tikrai matyt, kad daugėjo vis geresnių koncertų, o B2G gal visgi atveš tikrai kažką didelio, o ne vel liks viskas tik kalbomis...
2007 m. gruodžio 5 d. 23:59:39
Bet sutinku - koncertų kiekis po truputį ima džiugint.: ) Vis tikiuos, kad gal ir tas be2gether'is ką vertingesnio kitais metais išspaus, jei jau taip.
Dėl Avril - nekelia ir nekėlė niekada man jos muzika jokių jausmų, tai turbūt į jos pasirodymą ir nesiveršiu.
Bet keista, kad taip gana anksti skelbiama koncerto data. Ir dar - negi Lietuvoj į ją tikrai pilna salė žmonių susirinks? Kątik supratau, kad man kažkaip sunku įsivaizduot jos klausytojų auditoriją (tą didžiąją dalį, o ne šiaip užklydusius interesantus).
2007 m. gruodžio 5 d. 23:58:16
O Avril kad ir kokia parsidavėlėl būtų, vistiek yra pasaulinio lygio žvaigždė.
Kiek ne į temą, bet klausimas kilo, o kam jinai parsidavė?
2007 m. gruodžio 5 d. 23:40:32
2007 m. gruodžio 5 d. 23:38:00
Prieš tris metus būčiau daug ką atidavęs už tą koncertą :} Dabar beliks ironiškai paskaityti komentarus, kaip mergaitės šoko pagal Girlfriend o Avril sakė "Lithuania is the best damn country in the World!".
2007 m. gruodžio 5 d. 20:09:51
2007 m. gruodžio 5 d. 19:56:29
2007 m. gruodžio 5 d. 18:46:22
Turų datos. Siemens Arena Vilnius. Nemanau, kad esiu
2007 m. gruodžio 5 d. 18:40:47
2007 m. gruodžio 5 d. 18:24:28