Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
DeLaLiutishkuz
2013 m. rugpjūčio 9 d. 17:38:24

visu pirma, klausausi senos muzikos, tad man tavo pasakymas negalioja.

antra, is tu tavo nauju nezinomu grupiu didele dalis ir liks nezinomos ir prastos.

2013 m. rugpjūčio 9 d. 13:38:20

Šudus atsiprašant šneki, visuose festivaliuose yra taip pat, atvežama dalis niekam nežinomų grupių, tuo festivaliai ir žavi, kad atrandi kažko naujo, negirdėto, o su laiku šios nežinomos grupės tampa vienomis tavo mėgstamiausiomis.

Atsakyti
DeLaLiutishkuz
2013 m. rugpjūčio 9 d. 13:02:15

labai taiklus pastebejimas ! 

atsivezha pigiu, prastu ir beveik niekam nezhinomu muzikantu ir galvoja jau gera festivali daro. geichiau senosos bei geros roko naktys grizhtu. :)

2013 m. rugpjūčio 9 d. 13:01:41

Loh

Atsakyti
DeLaLiutishkuz
2013 m. rugpjūčio 9 d. 13:00:24

kaip prajuokinai. :)) chia netas, nesiruoshiu lietuviu kalbos zhiniu demonstruoti, o jei h raide pridedu, tai jau nereishkia, kad prastai man su rashyba. LOL.  atsigauk ir neberashyk man nieko.

2013 m. rugpjūčio 9 d. 12:44:32

Pirma, tau reikėtų pasidomėti lietuvių kalbos rašyba ir gramatika ir tada galėsi rašyti apie muziką.

Atsakyti
DeLaLiutishkuz
2013 m. rugpjūčio 8 d. 18:50:43 2013-08-09 00:32:17

kad tu zhinotum kaip ash muzika domiuos - nustebtum.

shiaip tai daug zhinau, ir plius esu ne karta buves tam feste, plius ish aplinkiniu daug prastu atsiliepimu apie galapagus. :)

2013 m. rugpjūčio 8 d. 11:02:03

Mano draugai apsidžiaugė, nes jau kaip tradicija nuo 2005m. lankydavosi Roko naktyse, bet šiais metais nebekeliavo į Galapagus, nes festivalis tapo visiška priešingybe tam, ką jie matydavo ir girdėdavo anksčiau. 

Dabar visi senieji Roko naktų fanai euforijoj, nes tikisi, kad seni laikai sugrįš, kai feste būdavo maximum 1000 žmonių ir visi atrodė saviakai. Tikiuosi, kad bent grupes organizatoriai pakvies įdomias, o ne nusibodusiais, kurios metai iš metų kviečiamos į galapagus nes yra pigios.

Kai roko festivalis merdėjo, kol galiausiai išnyko, visi roko mylėtojai spėjo pamilt Velnio Akmenį, nes ten vienoj scenoj roko muzikos būdavo daugiau, nei per visus Lietuvos festivalius sudėjus. 

Todėl tikiuos, kad Roko Naktų organizatoriai tikrai pasuks smegeninę, kaip čia perspjauti Velnio Akmens žvaigždes (Orange Goblin, Stoned Jesus ar Kadavar), nes kitaip nieko nebus...

2013 m. rugpjūčio 7 d. 23:40:42

Aš duodu 100 proc,, kad tu net pusės grupių nežinai, kurios grojo Galapuose šiais metais. Tad kvaila, taip sakyti, nežinant, apie ką kalbi, ir tuo labiau bet svarių argumentų ir kai net pats tame festivaly nebuvai.

Atsakyti
gedged
2013 m. rugpjūčio 7 d. 13:54:35

Pagaliau!

Atsakyti
DeLaLiutishkuz
2013 m. rugpjūčio 6 d. 23:52:24

achiu Dievui, kad atsiskirs.

nes tie galapagai visishkas shudas, shiumetinis atlikeju sarashas gasdino, nors jis niekada geras nebuvo. shitie galapagai mano manymu pats praschiausias festas. :)

2013 m. rugpjūčio 6 d. 22:25:31

Samgu, kad grįš Roko Naktys, nors niekad jose neteko sudalyvauti, bet būtinai tą padarysiu jau kitą vasarą ir tikiuosi bus Plateliuose. O šiuometiniai Galapagai man labai patiko ir nesutinku su tuo, kad dauguma buvo paaugliai, kaip tik kur pasisuksi vien 20-30 mečiai. Visi šiame festivalyje galėjo atrasti sau patinkančios muzikos, Grįšiu ir kitąmet. Labai šaunių žmogų sutikau tiek iš Lietuvos, tiek iš Latvijos.

Atsakyti
Alvydas1
2013 m. rugpjūčio 6 d. 20:16:09

Gal ir gerai, kad atsiskirs. Pastarasis Galapagai buvo labiau orientuotas į pramogas ir šeimynines atrakcijas, nei į roko muzika. Lemiamai didžiąją dalyvių dalį sudarė paaugliai ir jaunimas, o pusamžių ir vyresnių tikrai buvo negausu, ir jie sudarė pagrindinį dieninių koncertų žiūrovų kontingentą. Geros roko grupės kaip štai Trendkill Method, Mandragora, Burned in Blizzard, Arcadia, Relicseed grojo labai negausiai publikai. Čia galėjai sutikti vieną kitą, kurie lankėsi Velnio Akmenyje. Jaunimas į koncertus išjudėdavo nuo devintos, kur jau tikrai labai audringai reiškėsi.

Manau žiūrovų pritraukimo lyderis buvo Antis ir GG Sindikatas, bei Hadouken!, nors kaž ar atsiliko nuo jų Liapis Trubetskoy ir Clawfinger.

Žvilgterėjau į programą - Nissan arenos net neminėjau. Gal tuo metu publika buvo ten? Manęs juk ten nebuvo.

Bendrais bruožais - Galapagai -JĖGA, jei nori pašėlti, paklausyti gyvos muzikos (buvo iš ko rinktis), o jei nori kietos, netradiciškos muzikos - varyk į Velnio Akmenį, čia nevengia atvykti ir išgarsėjusios grupės.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Desireless Desireless
8,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1539
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 264062