Revocation paliko labai gerą įspūdį. Grindkorinis vokalas paįvairintas death groulu ant beprotiško perkusijos ritmo. Solinės gitaros vietos įsimintinos ir gan melodingos, gerai suskamba duetu su bosu. Ši grupė man dar negirdėta, bet iš Revocation albumo susidariau nuomonę, kad ji nemažai turi bendro su Atheist (yra džiaziniu interliudijų).
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2013 m. rugpjūčio 16 d. 07:44:41
Revocation paliko labai gerą įspūdį. Grindkorinis vokalas paįvairintas death groulu ant beprotiško perkusijos ritmo. Solinės gitaros vietos įsimintinos ir gan melodingos, gerai suskamba duetu su bosu. Ši grupė man dar negirdėta, bet iš Revocation albumo susidariau nuomonę, kad ji nemažai turi bendro su Atheist (yra džiaziniu interliudijų).
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it____________________
Sielos polėkis, išmokantis skrist - Galimybės ribotos, bet pasiryžęs bandyt. Pink Floyd - Learning to Fly
2013 m. rugpjūčio 16 d. 01:03:38
Chick Corea ir James LaBrie galbūt bus perklausyti.
2013 m. rugpjūčio 14 d. 15:18:12
Nežinau kas tas James LaBrie, bet man patiko.
O Bloc Party kaip visuomet kažką turi tokio įdomaus savo muzikoj, kad nepraleisiu.
2013 m. rugpjūčio 14 d. 00:15:36
White Lies labai lauktas albumas, pirmieji du singlai super. Taip pat dėmesio vertas Bloc Party albumas.