| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| DjVaids | Sailing on the Seven SeasOMD |
||||
| Prodarv | DuonaDiktatūra |
||||
| malia | Lipps, Inc. - FunkytownUžsienio muzika |
||||
| Sahja | One and OneRobert Miles |
||||
| Very_crazy_enough | No Matter WhatBoyzone |
||||
| einaras13 | Still LifeIQ |
||||
| Alvydas1 | Kings And LordsCosmograf Pirmas singlas iš labai gero albumo |
2013 m. rugsėjo 5 d. 17:17:08
Gerai kai naujus albumus renkuosi ne pagal musica, o tai vel nebutu ka naujo paklausyt, nors kazkokius pletkus girdejau kad NIN ruosiasi grizt prie Pretty Hate Machine/Downward Spiral/Fragile skambesio tai gal reiks prasukt
asmeninis savaites (o gal ir paskutiniu poros menesiu) albumas
Ataraxie - L'Être Et La Nausée
2013 m. rugsėjo 5 d. 16:35:20
Nu sakykit man, ar čia tikrai tokia savaitė gera, ar todėl, kad oras geras, ar todėl, kad per ausines pradėjau klausyt, o ne per tas "piščialkas" ofisines. Baby Shambles - gerai, Franz'ai - iš viso puikiai 10/10 (seniai toks dosnus nebuvau - turbūt mėnesio albumas man bus), Glasvegas - taip pat gerai, net nepažįstamoji Arian Grandi kažkaip neblogai susiklausė... O kiek dar laukia - NIN, UB-40 suintrigavo - nebesitikėjau iš vis iš jų nieko sulaukt... Vat gaila tik Avenged'ų negalėjau paklausyt, nes trūkčioja įrašas - ar čia man vinam? Nu nieko, pataisys, suklausysim. Tikrai puiki savaitė :)
2013 m. rugsėjo 5 d. 14:17:54
NIN labiausiai lauktas. Taip pat teks paklausyt Babyshambles, Avengeld Sevenfold ir Ferdinand :) super savaitė