InFamOus_DoMiniOn_ rašė: Na ka padarysi, jei auga visur Uzpakalio, krutines, tarpukojo plauku su vasku tai nenaikinsi gi,..O del pazastu tai cia as meninis kiekvieno vyro reikalas
nu kai kurioms panelems meskinai patinka,kuo daugiau plauku uo vyras vyriskesnis,o tie kur skutas depiliuojas panaseja i moteris.sakau moteris nori kad vyrai butu kuo panasesni i moteris.del to daugeja geju xD
Na ka padarysi, jei auga visur Uzpakalio, krutines, tarpukojo plauku su vasku tai nenaikinsi gi,..O del pazastu tai cia as meninis kiekvieno vyro reikalas
Kas per daug - tas negerai. Saikingas plaukuotumas į akis nekrenta. O toliau jau pagal skonį.
Šiaip man vyrai su itin apžėlusiom krūtinėm nepatinka. Man gražiau be gaurų. Ir dar labai klaiku kai būna daug plaukų ant nugaros ir dar ant subinės. Ir tokie juodi ir garbiniuoti. Brrrr. Aišku, jei gamta taip surėdė, tai ką bepadarysi. Su extra plaukuotumu ir pati kovoju.
lietusryte rašė: Kažkodėl Jezus su Marija buvo apaugę plaukais.Natūraliai - Kaip kad dievas nusprendė.O žmonės vėliau sugalvojo skustis.Jei Abraomas pamatytų kaip šiuolaikinė moteris nusiskutus,tikriausiai kape apsiverstų.
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. gegužės 10 d. 00:33:56
Kažkodėl Jezus su Marija buvo apaugę plaukais.Natūraliai - Kaip kad dievas nusprendė.O žmonės vėliau sugalvojo skustis.Jei Abraomas pamatytų kaip šiuolaikinė moteris nusiskutus,tikriausiai kape apsiverstų.
plaukuotos pažastys (puke), čia jau higienos reikalas tuos plaukus šalint.
Taip pat nežavi ir plaukuota krutinė, nugara, bet jei tų plaukų nedaug tai velniai nematė.
O štai kai vyrai kojas depeliuojas tai man jau nebepatinka ;o
Man atrodo, kad susitvarkyti tam tikras plaukuotas vietas butina - higiena. o del plaukuotu vaikinu koju, ranku... - kaip tik butu juokinga jeigu vaikinas prasytu pareinant uzsukti i parduotuve, nes jam reikia vasko koju plaukams nusidepiliuoti.;o pazastis nusiskusti galetu, bet viskam yra saikas.
Stingas rašė: nu cia geras su ta plaukuota sikna... as suprantu pazatys reik..draugelio gyvatvore irgi reik aptvarkyt... nu bet ble sikna? WTF? ka dar? nusiskust kojas, rankas? nusidazyt koju nagus? o.0
manijack rašė: Na merginom aisku plaukai netinka ant kokiu ar pavyzdziui kokie usai , o vyram tai cia viskas normalu yra , vyras ir turi but apzeles kai serns
šernui atitinkama ir pora - šernienė arba kokia.. kiaulė
manau, kad tam tikros vietos turi buti plaukuotos.
jeigu vaikinas pradetu skustis kojas, rankas ir antakius formuoti - man tai atrodytu, daugmaz, nenormalu.
O kai is nosies, ausu ir pazastu nekyso plaukai - tai tik privalumas.
cia turetu but parasyta kazkas idomaus...
ak mano kunas neplaukotas...jauciosiu... nepanasus i bezdzione
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. rugsėjo 2 d. 01:00:56
Na ka padarysi, jei auga visur
Meninis
2008 m. liepos 29 d. 16:20:03
2008 m. gegužės 18 d. 14:04:45
2008 m. gegužės 10 d. 15:09:38
Šiaip man vyrai su itin apžėlusiom krūtinėm nepatinka. Man gražiau be gaurų. Ir dar labai klaiku kai būna daug plaukų ant nugaros ir dar ant subinės. Ir tokie juodi ir garbiniuoti. Brrrr. Aišku, jei gamta taip surėdė, tai ką bepadarysi. Su extra plaukuotumu ir pati kovoju.
2008 m. gegužės 10 d. 00:45:21
Kažkodėl Jezus su Marija buvo apaugę plaukais.Natūraliai - Kaip kad dievas nusprendė.O žmonės vėliau sugalvojo skustis.Jei Abraomas pamatytų kaip šiuolaikinė moteris nusiskutus,tikriausiai kape apsiverstų.
geras
2008 m. gegužės 10 d. 00:33:56
2008 m. gegužės 9 d. 22:27:53
2008 m. gegužės 9 d. 22:27:25
Taip pat nežavi ir plaukuota krutinė, nugara, bet jei tų plaukų nedaug tai velniai nematė.
O štai kai vyrai kojas depeliuojas tai man jau nebepatinka ;o
2008 m. gegužės 9 d. 22:23:57
2008 m. gegužės 9 d. 22:20:59
2008 m. gegužės 9 d. 22:14:25
nu cia geras su ta plaukuota sikna... as suprantu pazatys reik..draugelio gyvatvore irgi reik aptvarkyt... nu bet ble sikna? WTF? ka dar? nusiskust kojas, rankas? nusidazyt koju nagus? o.0
cia geras
2008 m. gegužės 9 d. 20:20:15
2008 m. vasario 11 d. 17:43:50
Na merginom aisku plaukai netinka ant kokiu ar pavyzdziui kokie usai
taip vaikinams turi buti plaukuotos kojos ir pazastys netrukdo. o merginos depiliuojasi ir bikinio zona , tai ir jos partneris turetu ta pati padaryti. IR TIKRAI NETURI BUTI APZELES KAIP SERNAS..
2008 m. vasario 11 d. 14:03:15
Na merginom aisku plaukai netinka ant kokiu ar pavyzdziui kokie usai
šernui atitinkama ir pora - šernienė arba kokia.. kiaulė
2008 m. vasario 11 d. 09:57:23
2008 m. vasario 11 d. 01:27:27
2008 m. vasario 11 d. 00:57:54
jeigu vaikinas pradetu skustis kojas, rankas ir antakius formuoti - man tai atrodytu, daugmaz, nenormalu.
O kai is nosies, ausu ir pazastu nekyso plaukai - tai tik privalumas.
2008 m. vasario 10 d. 23:36:34
2008 m. vasario 10 d. 22:44:34
2008 m. vasario 10 d. 22:31:06