Šis kūrinys turi 3 reikšmes. 1) Tai apie Mičiganą (jo gimtajį miestą) ir kokiame dugne visi yra tam mieste. Eminemas tiesiog nori pasakyti neleiskit niekam sakyti, kad tu negražus, bet kas, kas tai sako, tegul eina velniop. 2) Tai apie Eminemo priklausomybė narkotikams. Jis tiesiog sako (gana aiškiai) aš dabar esu dugne ir bandau išsikapstyti iš liūno. 3) Jis sako buk savimi, neleisk suknistiems šunsnukiams sakyti, kad kažkas yra negerai su tavim.
Šio kūrinio pasakojimas panšus į manajį.
Tai mano mėgstamiausia ir manau viena iš prasmingiausių Eminemo dainų. Beautiful yra labai motivuojanti, ta prasmė, kad velniop tuos žmonės, kurie tik įžeidinėja, norint pakelti savo vertė, tu esi gražus, kad ir ką jie sako. Į Eminemo tokias rimtas dainas niekas rimtai nežiūri, iš jo visi tikisi tik kažko juokingo.
Apskritai, senesniais laikais beveik visi kūrėjai pradėdavo su intencija tiesiog dalintis, be jokių monetizacijų. Tik vėliau už tai gavo atlygį. Dabar, deja, viskas korporatyvizuota (jei yra toks žodis), ir sunku pradėti be gero plano nuo pradžių.
Na, skaitoma medija visai kitą auditoriją turi, bet ir palyginti gerokai mažesnė. Tokia jau tinklaraštininkų dalia. Na bet galiausiai, svarbiausia, kad veikla patiktų ir duotų kažko gero bent keliems žmonėms. Ko daugiau ir reikia.
Nebent tai darai kaip saviraiškos būdą neturėdamas noro gauti jokios grąžos. Bet man blog'o formatas mielesnis, aš kai noriu rašau tekstus savo tinkluose ir viskas. Skaitoma medija man visuomet bus pirmiau žiūrimos medijos.
Nu gerai, labiau reiktų kalbėti apie tinklalaidžių kūrimo / žiūrėjimo santykį. Dabar kūrėjų kaip prikakota, o žiūrinčiųjų nors auga, bet kiek vienam kūrėjui tenka žiūrėtojų? Dėl to ta niša man atrodo visai neperspektyvi.
O YouTube tai nebūtinai įdėtas darbas yra lygu peržiūrų skaičiui. Bet irgi priklauso nuo turinio tipo. Bet mano nuomone, didžiausia YouTube populiarumo paslaptis yra skoningas ir subalansuotas turinio pateikimas. Jame svarbiausia, kad žiūrovas nenuobodžia
Tai kad kaip tik tinklalaidės dabar didžiausias dalykas. Nežinau kas jas keistų. Tik tiek, kad visi jas kuria ir konkurencija yra milžiniška. Sunku padaryti, kad būtum pastebėtas. Kita vertus, manau, kartais geriau turėti mažą, bet ištikimą auditoriją.
2013 m. rugsėjo 20 d. 13:48:14
Čia daug daugiau nei daina, tai apie liūną...
2013 m. rugsėjo 19 d. 18:05:14
Šis kūrinys turi 3 reikšmes. 1) Tai apie Mičiganą (jo gimtajį miestą) ir kokiame dugne visi yra tam mieste. Eminemas tiesiog nori pasakyti neleiskit niekam sakyti, kad tu negražus, bet kas, kas tai sako, tegul eina velniop. 2) Tai apie Eminemo priklausomybė narkotikams. Jis tiesiog sako (gana aiškiai) aš dabar esu dugne ir bandau išsikapstyti iš liūno. 3) Jis sako buk savimi, neleisk suknistiems šunsnukiams sakyti, kad kažkas yra negerai su tavim.
Šio kūrinio pasakojimas panšus į manajį.
2013 m. rugsėjo 19 d. 17:46:45
Ši daina iš esmės apie tai, kad velniop tuos, kurie tave teise.
2013 m. rugsėjo 19 d. 17:41:14