Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
"MTV" televizijoje - seni geri muzikiniai vaizdo klipai
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2013 m. gruodžio 8 d. 06:45:45
na kai dabar isijungiu MTV (tikrai neatsimenu kada paskutini karta tai dariau), tai daugiausia matau kazkokias amerikietiskas muilo operas, ar kazka panasaus, paaugliams...MTV 90tais buvo zb (daug geru dalyku kaip pvz BeastieBoys`u Sabotage, Smashing Pumpkins TonightTonight, Pipirai irgi pavarydavo, Depeshai, Technotronic, Suzzane Vega - Tom`s Dinner, ir t.t. it t.t.) bet siaip kiek atsimenu VIVA 2, buvo geriausi
2012 m. lapkričio 27 d. 16:59:19
Nežinau, bet man Mtv yra pirmas muzikos kanalas mano gyvenime ir tikrai jo nekeisiu Vh1 ir į kitus taip pat
Man patinka leidžiami klipai :) ir ypač patinka ritais leidžiami hitai.... Taip pat dievinu laida pimp my ride transluojama per mtv, beto patinka mtv žinios jose daug sužinau apie pop dievaičių gyvenima ir muzika:)...... DĖL ŠITO AŠ MYLIU ŠĮ KANALĄ
2012 m. lapkričio 15 d. 15:52:08
MTV NEBERA...Ji zlugo...
2012 m. lapkričio 15 d. 00:30:03
2012 m. rugsėjo 16 d. 22:04:16
Šitas vis tik nepaprastas...
2008 m. rugsėjo 26 d. 22:25:50
2008 m. rugsėjo 19 d. 18:29:48
2008 m. rugsėjo 19 d. 16:34:37
2008 m. liepos 8 d. 13:17:34
2008 m. liepos 7 d. 20:59:31
1.Tai buvo pirma televizija,atsidavusi muzikai
tai buvo pirma televizija pradėjusi žudyti tikrą muziką.
pritariu
2008 m. liepos 7 d. 17:43:56
tai buvo pirma televizija pradėjusi žudyti tikrą muziką.
2008 m. liepos 7 d. 10:43:38
2008 m. liepos 6 d. 22:36:06
2008 m. liepos 6 d. 22:33:19
viva šūdas, mtv pusė velnio
2008 m. liepos 6 d. 22:31:51
Nesu labai nusistatęs prieš MTV Nes:
2.Mtv kanalu gimė Beavis and Buthead
3.Nėra toks didelis bullshitas,kaip pvz.Viva,nes vistiek parodo įvairių klipų.Kartais išvis labai gerų video klipų pasitaiko.Gaila tik dabar sukomerciškėjo.Ankščiau parodydavo daugiau gėrio...
kodel viva bullshitas....kaip tik ,ten daugiau muzikos,kuri lengviau suprantama,nes tai yra kokybiskas popsas...
Kokybiškas popsas.O Mtv rodo ir popsą,ir roką,ir metalą...Bendrai paėmus Viva rodo tik šokių muziką...
2008 m. liepos 6 d. 22:27:37
Nesu labai nusistatęs prieš MTV Nes:
3.Nėra toks didelis bullshitas,kaip pvz.Viva,nes vistiek parodo įvairių klipų.Kartais išvis labai gerų video klipų pasitaiko.Gaila tik dabar sukomerciškėjo.Ankščiau parodydavo daugiau gėrio...
kodel viva bullshitas....kaip tik ,ten daugiau muzikos,kuri lengviau suprantama,nes tai yra kokybiskas popsas...
2008 m. liepos 6 d. 22:25:37
2008 m. liepos 6 d. 22:20:38
2008 m. liepos 2 d. 23:14:23
2008 m. liepos 2 d. 18:39:19
"... televizorių kitame kambario gale, kuris rodo įpykusią protestuojančio jaunimo minią kažkuriam pasaulio kampelyje, ir nepritardamas suburba: - Tik pažiūrėkit į tuos vaikinus. Ar jie darbo neturi? Duokit jiems kokios nors veiklos. Transliuokit jiems per palydovą Tailerio muzikinius vaizdo klipus, - bet ką"
manau supratot kam reikalingas MTV... MTV save vadina "chuliganu" bet tai tėra maišto imitacija, dar labiau įstumianti į ideologijos gniaužtus. Geriau noras vartoti negu noras kariauti?
o šiaip aš dar nekenčiu MTV ir muzikos industrijos už tai, kad jie padarė iškamšas iš tokių stilių kaip punk, hip-hop, emo, dabar indie ir panaudoję išmetė į šiukšlyną...