bet kuriuo atveju MTV Lietuva yra gerai, sustabareje lietuviai gal bent zydrojo ekrano pagalba daugiau pasaulio pamatys, tokios laidos kaip my sweet sixteen apsviecia zmogu, kad tustybei ribu nera, the real life informuoja, kad amerika vis delto nera svajoniu ar galimybiu salis, kaip turbut daugumai atrode, ta pati vaivorykste ugdo tolerancija, o gal kaip tik labiau kursto netolerancija, is tiesu lietuviu tauta yra ant tiek unikali, kad visikai nenustebciau, jog mano issakyta nuomone daugeliui butu nepriimtina, bet tai pateisinama, juk gyvenam Lietuvoj
mtv gaidiskas kanalas, bet kas man labai patinka, tai ju tarpreklaminiai intarpai (pvz. footskateriai ). Tokia laisva menine israiska dvelkia.
Visa kita ka jie ten rodo (klipai, laidos) - slamstas.
diushke rašė: Jei noriu pažiūrėti senus gerus klipus,tai tikrai nežiūriu MTV,o iškart įsijungiu VH1,vat ten tai tikrai geras muzikos kanalas,bent jau man.
Joa, VH1, tai gera televizija. Cia visada galima isgirsti tikrai tokiu geru dainu, kokias per MTV galima pamirsti, kad jas kada nors parodys. Dar neseniai atradau ZTV - irgi visai neblogas. ;>
prisimenu, kai musu buves anglu kalbos mokytojas, toks labai labai religingas Amerikos lietuvis uzsipuole MTV, tai visa klase jam vos gerkles neperreze... O as ju nesupratau.
Ir vis dar nesuprantu. MTV- pats didziausias slamstas, kuris toks neva "kietas" ir atitinkantis jaunimo poreikius. O is tikro tik suteikiantis drasos tokiems jau ir taip pagadintiems vaikams tapti padugnem.
O ka tai beturi bendro su muzika?...
gal as ir nelabai normali, bet tas budulis man visai nejuokingas. Dievazi, issigimelis kazkoks. Nejuokingas. Visai.
O man dideli juoka kelia jo pokstai. Ir berods ten karina anglu kalba pristatineja reportazus jei neklystu...
aha, Karina ten sneka. O del tu pokstu... tai cia aisku kam kokie "pokstai" juokingi.
O kas del pacios MTV... tai multikai geri. muzikos, kaip jau minejo, ne per daugiausia. o ir ta pati... bet tai cia vel gi, priklauso nuo paties klausomos muzikos.
Whatever people say I am - that's what I'm not.
MTV gerai, o ypac, kai atsirado rubrika megstamiausi TOP-10. Sou zmones isvardina geriausius savo top-10 klipus. Kaifavau, kai parode senuosius Beaste boys ar SHAMEN.
Jei nezinot, tai geriau patylekit
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. kovo 26 d. 20:32:43
2008 m. vasario 7 d. 15:47:58
2008 m. sausio 18 d. 01:38:18
2008 m. sausio 14 d. 20:35:04
2008 m. sausio 14 d. 17:50:47
Visa kita ka jie ten rodo (klipai, laidos) - slamstas.
2008 m. sausio 4 d. 19:59:49
Jei noriu pažiūrėti senus gerus klipus,tai tikrai nežiūriu MTV,o iškart įsijungiu VH1,vat ten tai tikrai geras muzikos kanalas,bent jau man.
Joa, VH1, tai gera televizija. Cia visada galima isgirsti tikrai tokiu geru dainu, kokias per MTV galima pamirsti, kad jas kada nors parodys. Dar neseniai atradau ZTV - irgi visai neblogas. ;>
2007 m. gruodžio 31 d. 16:27:17
2007 m. gruodžio 31 d. 16:15:45
Ir vis dar nesuprantu. MTV- pats didziausias slamstas, kuris toks neva "kietas" ir atitinkantis jaunimo poreikius. O is tikro tik suteikiantis drasos tokiems jau ir taip pagadintiems vaikams tapti padugnem.
O ka tai beturi bendro su muzika?...
2007 m. gruodžio 31 d. 12:46:50
2007 m. gruodžio 21 d. 11:21:01
2007 m. gruodžio 21 d. 00:15:31
Dar per mtv rodo Buduli ir jo saika.
gal as ir nelabai normali, bet tas budulis man visai nejuokingas. Dievazi, issigimelis kazkoks. Nejuokingas. Visai.
O man dideli juoka kelia jo pokstai. Ir berods ten karina anglu kalba pristatineja reportazus jei neklystu...
aha, Karina ten sneka. O del tu pokstu... tai cia aisku kam kokie "pokstai" juokingi.
O kas del pacios MTV... tai multikai geri. muzikos, kaip jau minejo, ne per daugiausia. o ir ta pati... bet tai cia vel gi, priklauso nuo paties klausomos muzikos.
2007 m. gruodžio 21 d. 00:06:20
2007 m. gruodžio 20 d. 21:13:06
2007 m. gruodžio 20 d. 16:17:30
2007 m. gruodžio 16 d. 22:30:47
2007 m. gruodžio 16 d. 22:18:05
2007 m. gruodžio 16 d. 22:15:55
Jei nezinot, tai geriau patylekit
2007 m. gruodžio 16 d. 22:12:55
galiu pareikšti, kad nekenčiu MTV.
Galiu pareiksti, kad MTV kala i klyna
MTV yra gerai !!! MTV diktuoja muzika, tikra muzika o ne lietuvishka POP'sa.
2007 m. gruodžio 15 d. 14:43:49
2007 m. gruodžio 15 d. 10:54:38