arj>> tas kasperskis tai pac kaip virusas...tuscia kompa skanuok ir tai ras tipo tu virusu...o kompa apkrauna tai isvis belekaip...vienu zodziu kasperski lievas...gereu spybot arba norton
ai akzkam cia 280 trojanu istrryne, man kai metus laiko buvau be antiviruso , tai sitryne kokius 14 tukstanciu trojanu, bent jau taipr ase.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
pas mane tu virusu galybe as cia su jais gyvenu sau graziai.
o cia kai kazkas del trojano windowsus perinstliavo.. tai..
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
dauk tu virusu turiu dabar padaraiu paieska kompe tai surado apie 30 tu virusu.o vat sukuo juos isnaikint tai nezinau jau kaskaip kompas stabdyt pradejo
buwau virs simto prisigaudes nors buwo ir norton antivirus ir ad aware ir da visokiu **** bet jie nepadejo...teko vezt pas daktaru... isvale ir dar viena antivirusine imete kol kas gerai...tfu tfu tfu...
nelabai seniai buvau pasigavus toki virusiuka... nu toki kaip nerimta... tai toks pazystamas patare parsisiust kaspersky, nes mano nortonas nieko negaudo... parsisiunciau, isvale viska... bet teko perinstaliuot windowsus nes kaspersky su norton susipjove tarpusavyje ir sukakojo operacine sistema... =DD~
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. vasario 7 d. 09:53:54
2006 m. sausio 3 d. 17:48:07
2005 m. gruodžio 17 d. 16:30:49
2005 m. gruodžio 16 d. 20:28:44
2005 m. gruodžio 6 d. 15:11:33
2005 m. gruodžio 2 d. 16:57:28
2005 m. gruodžio 2 d. 15:56:38
2005 m. gruodžio 2 d. 15:17:37
2005 m. lapkričio 24 d. 10:52:37
2005 m. lapkričio 19 d. 20:51:20
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. lapkričio 19 d. 20:45:49
o cia kai kazkas del trojano windowsus perinstliavo.. tai..
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. lapkričio 19 d. 20:17:30
2005 m. spalio 2 d. 14:50:01
2005 m. rugsėjo 30 d. 13:08:56
2005 m. rugsėjo 26 d. 17:35:13
Ir dar turiu Microsoft anti spyware, nžn nortonas is ties nieko neranda, ka geresnio atsisiust?
2005 m. liepos 30 d. 05:13:42
2005 m. liepos 30 d. 05:08:39
2005 m. liepos 25 d. 08:58:28
2005 m. birželio 27 d. 16:08:59
2005 m. birželio 27 d. 16:02:56