Buwau pasigawes kaj instalinau nortona net nerode a kaj trend micro pc cillin taj buwo: ~550 mini virusu,~100 trajanu,`50 jeffo virusu vbet daba ner ne wieno
net nzhn'aw kas buwo per wirusay... shiandia kompiuteristas ishwale ir sake kad buwo 3 dideli ir apie 400 mazhychiu... bet tikriawsiay nlb rimti, nes neweyke internetas, kartays kompas neisijungdawo, tiesiog akyse dingdawo paweyxliukay ir t.t... tiesa sakant net nzhn'aw kayp wadinos tie wirusiukay... tik sake, kad jey buchiaw tempus dar keleta dienu butu teke perinstaliuot windowsus...
o antiwirusine tay norton antivirus mano patikimiawsia...
Buwau pasigawus Trajan'a tixliau man jy pagawo..ir jis spejo gerokai isiskerot po PC taj teko daryt ilga kompo walyma, kuris kainawo tajp pat gerokai) Turiu Nortona 2004 serijos ir dar kazkoky fire wall.aceit pasauga nuo Trajanu..
antivirusinė- pc Cilin, ar kažkaip panašiai. o virusų pas mane visuomet yra ;] tik, tfu tfu tfu, antivirusinė juos visąlaik suranda. o kai suranda tai po kokius keturis "Troyan Horse". reikės kada vėl antivirusinę paleist, gal vėl ras.. ;] o užkrėstus failus, aišku, ištrinu. negi paliksi? ;]
pas mane viena karta buvo labai daug virusu kompiuteristas uzsikniso kol isvale. tai pire nortono pridejo ad-aware antivirusa ir dar firewall skyda. tai dabar kompas leciau veikia bet virusu beveik neileidzia. o ispudziai tai pvz. neisijungia isvis windowsai arba uzstringa internetas ir pan.
_Mopey_ (Užblokuotas)
2004 m. lapkričio 5 d. 18:46:35
Buvo nekarta virusu pas mane.Tekdavo ir Windows'us is naujo perrasyt kartais.Bet paskutiniu metu pas mane labai geri antivirusai yra tai vos tik jau kyla pavojus patekt virusui i kompa islenda lentele ir istrinu graziai
Mano kompas irgi buvo uzsikretes per interneta. Bet perase kitus windows'us ir viskas ok. Dar be to irase keleta antivirusiniu programu, ir ismoke jomis naudotis, tik esme tame kad as moku tik su viena naikint mikrobus o su kitom nemoku Gaila tik tiek kad dingo dainos, fotkes ir t.t. bet daba parsisiunciau naujesniu taj man visai gerai
buvo siu metu vasaros gale - rudens pradzioj kazkoks virusas, labai gerai kad kompui kazka dare, kad ta virusa isvalytu kaip tik tada kai music.lt atsinaujino ir vistiek nieko nepraleidau, tik gaila, kad visos dainos buvo istrintos, bet koks skirtumas, dabar tu dainu dar daugiau ir geresniu... O kazkokia antivirusine programa turiu kompe, bet kad as zinociau kokia...
Buvo kartą įsimetęs toks lop.com . Atrodytų iš pradžių lyg ir buvo galima gyventi (kai eini į Internetą tai viršui buvo mėlyna Search juosta). Toliau pradėjo į Favorites kišti kažkokius nežinomus puslapius. Spy Sweeper lop failų neištrynė. Paskui kompiuteristas kažką padarė, daugiau to viruso nebėra.
Internete radau, kad šitą virusą gali pasigauti visokiose mp3 download puslapiuose. Išnaikinti jį gali būti gana sunku, nes jo failai greitai modifikuojasi. Būkit atidūs.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2004 m. gruodžio 21 d. 14:12:26
Noreciau zinoti kas nebuvo ju pasigaves?
2004 m. gruodžio 13 d. 17:34:37
2004 m. gruodžio 11 d. 15:02:00
2004 m. lapkričio 28 d. 12:15:49
2004 m. lapkričio 28 d. 12:13:44
2004 m. lapkričio 28 d. 12:10:45
2004 m. lapkričio 24 d. 19:10:12
2004 m. lapkričio 20 d. 19:19:39
o antiwirusine tay norton antivirus mano patikimiawsia...
2004 m. lapkričio 20 d. 17:58:04
2004 m. lapkričio 19 d. 20:28:24
2004 m. lapkričio 7 d. 18:39:10
Aciu dievuj kad nieko rimto kompui nenutiko....
2004 m. lapkričio 5 d. 21:39:40
2004 m. lapkričio 5 d. 19:41:52
2004 m. lapkričio 5 d. 18:46:35
2004 m. lapkričio 5 d. 10:58:52
Jei taip tai pasidalinkite yspudziais.ir dar kokia antivirusine naudojate, jei is vis naudojete
wops... pamirsau pasakyt kokios pas mane programos
va atrodo jau viska pasakiau
2004 m. lapkričio 5 d. 10:56:41
2004 m. lapkričio 4 d. 23:51:28
2004 m. spalio 31 d. 20:04:16
Internete radau, kad šitą virusą gali pasigauti visokiose mp3 download puslapiuose. Išnaikinti jį gali būti gana sunku, nes jo failai greitai modifikuojasi. Būkit atidūs.
2004 m. spalio 26 d. 23:05:26
2004 m. spalio 25 d. 21:15:53
tai bandau susirasti gera antivirusine programa, bet...