Ohh... Gal reiktų ir man pasireikšti.. Norėjau ir norėsiu juos išgirsti/pamatyti.. O dar kai draugė vis prikiša (kuri klauso electro pagrinde), kad ji varys į jų koncertą man paima TOKS nervas. Na žinot, žmogus neklauso, bet turi galimybę nuvaryti.. O aš.. Vargšas vaikas.. Kuriam tik svajoti ir svajoti...
Tai surink chebrytę, kuriems reikia į Vilnių tą dieną :D arba traukiniu?
tai aš visuomet su chebryte važiuoju, bet vistiek brangu - pragyvenimas brangus, vėl ieškot kur miegot... o del traukiniu, tai man su masina pigiau, man nebeduoda studento pazymejimo :) dar jei išpultų tą patį savaitgalį kai ir į Kauną man reik, tikrai varyčiau :)
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Jeigu music'o bendruomenėje aš esu pageidaujamas ir jeigu man yra šansų tokius dalykus laimėt, tai kodėl gi nepabandžius. Apeliuoju į laikintojus savo noru išvysti pirmą ir paskutinį kartą tokią ryškią muzikos pasaulio ikoną.
Jeigu music'o bendruomenėje aš esu pageidaujamas ir jeigu man yra šansų tokius dalykus laimėt, tai kodėl gi nepabandžius. Apeliuoju į laikintojus savo noru išvysti pirmą ir paskutinį kartą tokią ryškią muzikos pasaulio ikoną.
Ec, biški per brangu du kart per mėnesį iki Vilniaus važiuoti ;///
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Linkėjimai iš Barcelonos :) Labai esu dėkingas Justee, kad ji man gimtadienio proga, jau vakarykščio, padovanojo savo laimėtą bilietą į hurts ir taip mane pradžiugino :) Va, čia tai musicietė:) todėl kiti aktyviai taip pat dalyvaukit šiuose music.lt organizuojamose konkursuose į koncertus. O tuo pačiu ir puikia proga susitikti šios bendruomenės meetuose. Na, o nenorėčiau būti labai savanaudis, bet neatsisakyčiau pamatyti Scorpus :)
Ačiū už tokį jūsų kilnumą :) Suprantu, kad jei pavyktų ir šįkart, tektų mažiausiai porą galimybių praleist, bet žinant, kad mano nuojauta man tokių pokštų iškrečia, kad.... Et, tiek to - pasižadu į kitus bilietus nepretenduot.
Nu nereikia... Dabar mane į Rugilės vietą statot... :/ Aš ir į Scorpions noriu.... Nu neveltui mano skorpioniška nuojauta sakė, kad po Hurts pasiūlysit Scorpions...
Juk buvo minėta, kad bus "teikiama pirmenybė" dar nedalyvavusiems, tačiau gi neparašyta, kad negalima dalyvaut :)
Nu nereikia... Dabar mane į Rugilės vietą statot... :/ Aš ir į Scorpions noriu.... Nu neveltui mano skorpioniška nuojauta sakė, kad po Hurts pasiūlysit Scorpions...
Jeigu darom išimtį vienam, reikia daryti ir kitiems - juk turi būti žmogiškumo. Aš leidžiu, nežinau, kaip kiti.
Programuoti ir daryti su sistemomis JavaScript ir mySQL as dar nemoku. Mokykloj ir veliau mokiausi tik kaip pele tvirtai desine laikyti, procesoriu, ekrana ijungti ir matematikos, statybos programas turbopascal bei autocad ivaldyti.
Gerai, dirbau musicui 4 metus be atlygio kasdien. Pildziau duombaze. Kazkas gyveno is populiarumo ir reklamos. Ji arba jis turedami 27m gali savanoriauti iki begalybes. Bet kai tu 30+nothing tu turi seima negali dirbt apdoroti dizaina be atlygio. Man 69m
Pakeisciau ir pats (po metu) bet reikalingi € o ne tik savasnoras. Reikalingas kompiuteris, minimalus programavimo kursai, minimalus atlygis ir musicas skestu sirdutese
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
2013 m. spalio 27 d. 17:53:38
Būtum pardavus už normalią kainą, būtų užtekę į abi puses
. Ir iš kur tiek altruizmo? 
2013 m. spalio 27 d. 17:49:36
Nestumk. Nepasiėmiau aš sau tų pinigų. Mamai atidaviau, jai labiau reikėjo, negu man. O be to, 70lt, tik į vieną pusę autiku arba traukiniu užtektų.
2013 m. spalio 27 d. 17:28:54
Šiaip tai jau už praeito bilieto pinigus galėjai ir susitaupyt kėlionei
.
2013 m. spalio 27 d. 16:43:18
Mane varžo plona piniginė. (Keliui gi pinigų irgi reikia) :D Blogiausiu atveju vėl parduosiu, ar kokiam kitam nariui perleisiu. Aišku, jei laimėčiau.
Tai va, jei priimtumėt mane į savo būrį, mieli muziciečiai, spauskit nykštį ant komentaro..:)
2013 m. spalio 27 d. 16:39:08
Rizikuok, perleisi kitam, jei neišeis. Nes mano irgi ant klaustuko, mane labai varžo priklausomybė nuo tėvų sprendimo.
2013 m. spalio 27 d. 16:17:44
Nu bliamba, aš noriu. Bet jeigu vėl neišeis atvaryt.. tai gal geriau nerizikuosiu ir nedalyvausiu. :/
2013 m. spalio 27 d. 16:10:04
Pala, tik 7? Taigi, žmonės, aktyviau, nes jei neimsit bilietų kai duoda, po to išvis nebeduos
2013 m. spalio 23 d. 21:57:12
Ohh... Gal reiktų ir man pasireikšti.. Norėjau ir norėsiu juos išgirsti/pamatyti.. O dar kai draugė vis prikiša (kuri klauso electro pagrinde), kad ji varys į jų koncertą man paima TOKS nervas. Na žinot, žmogus neklauso, bet turi galimybę nuvaryti.. O aš.. Vargšas vaikas.. Kuriam tik svajoti ir svajoti...
2013 m. spalio 23 d. 21:54:18
tai aš visuomet su chebryte važiuoju, bet vistiek brangu - pragyvenimas brangus, vėl ieškot kur miegot... o del traukiniu, tai man su masina pigiau, man nebeduoda studento pazymejimo :) dar jei išpultų tą patį savaitgalį kai ir į Kauną man reik, tikrai varyčiau :)
2013 m. spalio 23 d. 21:52:20
Tai surink chebrytę, kuriems reikia į Vilnių tą dieną :D arba traukiniu?
2013 m. spalio 23 d. 21:50:30
Čia dėl to, kad šeštadienis gaunasi - man tinka
2013 m. spalio 23 d. 21:48:52
Opa, kažkas įdomaus
2013 m. spalio 23 d. 21:23:04
Uch..Stipriai čia
Bandysiu laimę dar kartą, nes Scorpions išvysti paskutinį kartą būtų šaunu 
2013 m. spalio 23 d. 21:01:38
2013 m. spalio 23 d. 20:15:57
Ec, biški per brangu du kart per mėnesį iki Vilniaus važiuoti ;///
2013 m. spalio 23 d. 20:10:59
Dar tik 4 pretendentai? o.O
Žmonės, juk tai skorpai!
2013 m. spalio 23 d. 04:06:53
Linkėjimai iš Barcelonos :) Labai esu dėkingas Justee, kad ji man gimtadienio proga, jau vakarykščio, padovanojo savo laimėtą bilietą į hurts ir taip mane pradžiugino :) Va, čia tai musicietė:) todėl kiti aktyviai taip pat dalyvaukit šiuose music.lt organizuojamose konkursuose į koncertus. O tuo pačiu ir puikia proga susitikti šios bendruomenės meetuose. Na, o nenorėčiau būti labai savanaudis, bet neatsisakyčiau pamatyti Scorpus :)
2013 m. spalio 23 d. 00:55:22
Ačiū už tokį jūsų kilnumą :) Suprantu, kad jei pavyktų ir šįkart, tektų mažiausiai porą galimybių praleist, bet žinant, kad mano nuojauta man tokių pokštų iškrečia, kad.... Et, tiek to - pasižadu į kitus bilietus nepretenduot.
2013 m. spalio 22 d. 22:01:23
Juk buvo minėta, kad bus "teikiama pirmenybė" dar nedalyvavusiems, tačiau gi neparašyta, kad negalima dalyvaut :)
Per galvą gi neduos!
2013 m. spalio 22 d. 21:58:50
Jeigu darom išimtį vienam, reikia daryti ir kitiems - juk turi būti žmogiškumo. Aš leidžiu, nežinau, kaip kiti.