Nu nereikia... Dabar mane į Rugilės vietą statot... :/ Aš ir į Scorpions noriu.... Nu neveltui mano skorpioniška nuojauta sakė, kad po Hurts pasiūlysit Scorpions...
Hoooo.... Scorpions.... o.. o labiau įtikinčiau, jog noriu į šitą koncertą, jei užsimiminčiau, jog jis bus praėjus trims dienoms po mano gimtadienio? (ir dviems dienoms po brolio, ir bus likusios tik trys iki sesės :D - triguba skorpionška šventė. Ir nesvarbu, jog iš visų trijų su tikraisiais Scorpions švęsčiau tik aš ^^)
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Aš kartais visai rimtai susimąstau: jei ištikimiausių musicui mytas būtų Merūno koncerte arba Hurts koncerte, tai kieno dainų aš daugiau žinau. Bendrai tai Vitalio koncerte nk nžn, nebent usienietiškas melodijas, o vat Hurtsas turi mano vieną pagerbtą dainą mano grojaraštyje(!!!)
Jei labai nori, tai gali atvažiuoti ir iš kito miesto. Visgi laimi bilietą, tai nereikia skųstis, kad toli važiuoti, tuo labiau iš Kauno? Seriously?
Na gerai, man dabar tai neaktualu (jei laimėčiau), nes esu vilnietė ir iš zymenso ir pareit galiu (ką ne kartą jau teko padaryt). O va patark, ką daryt pasibaigus koncertui Žalgirio arenoj? Kaune nei draugų, nei giminių, nei.... O ir jei atvejis, kad nėra ir savo transporto (kaip buvo lekiant pas Claptoną)? Ir nieks Kaunan ir atgal nepametės, nes vyksta to paties (kaip buvo su J.-M. Jarre'u)? Jei bus taip, kaip nutiko po Stingo koncerto - gerai, kad vasara buvo (bet lijo ir buvo tikrai nekaršta)... Trumpiau - kaip iš laikinosios sostinės parsigaut į nuolatinę neturint savo transporto? Traukinys ir autobusas, jei neklystu, paskutiniai išvyksta apie 21.30 ar dar anksčiau. Apie išėjimą iš koncerto jam dar nesibaigus ir kalbos negali būt. Atsižvelgiant į tai, kad dauguma musiciečių pinigais nesišvaisto, prabangūs viešbučiai, žinia, netinka.
Ko tu piktas toks pastaruoju metu?Juk apsiūlymą davaiu. Iš Kauno jo, nesunku turint kur pernakvoti (na, neturint nesunku ir traukinio palaukti), bet iš kokios Kalipėdos ar pan. žmonėms sunkiau.
Ne piktas, tiesiog :D va deadsoul ir iš Klaipėdos atvarė :D
Aš čia pavyzdys dabar :D Dėl Hurts, tai nevaryčiau.... bet kai gauni bilietą į koncertą į kurį tikrai laaabai nori tai nėr ką veikti atvažiuot ;)
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Ko tu piktas toks pastaruoju metu?Juk apsiūlymą davaiu. Iš Kauno jo, nesunku turint kur pernakvoti (na, neturint nesunku ir traukinio palaukti), bet iš kokios Kalipėdos ar pan. žmonėms sunkiau.
Programuoti ir daryti su sistemomis JavaScript ir mySQL as dar nemoku. Mokykloj ir veliau mokiausi tik kaip pele tvirtai desine laikyti, procesoriu, ekrana ijungti ir matematikos, statybos programas turbopascal bei autocad ivaldyti.
Gerai, dirbau musicui 4 metus be atlygio kasdien. Pildziau duombaze. Kazkas gyveno is populiarumo ir reklamos. Ji arba jis turedami 27m gali savanoriauti iki begalybes. Bet kai tu 30+nothing tu turi seima negali dirbt apdoroti dizaina be atlygio. Man 69m
Pakeisciau ir pats (po metu) bet reikalingi € o ne tik savasnoras. Reikalingas kompiuteris, minimalus programavimo kursai, minimalus atlygis ir musicas skestu sirdutese
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
2013 m. spalio 22 d. 20:02:23
Nu nereikia... Dabar mane į Rugilės vietą statot... :/ Aš ir į Scorpions noriu.... Nu neveltui mano skorpioniška nuojauta sakė, kad po Hurts pasiūlysit Scorpions...
2013 m. spalio 22 d. 19:01:40
Hoooo.... Scorpions....
o.. o labiau įtikinčiau, jog noriu į šitą koncertą, jei užsimiminčiau, jog jis bus praėjus trims dienoms po mano gimtadienio?
(ir dviems dienoms po brolio, ir bus likusios tik trys iki sesės :D - triguba skorpionška šventė. Ir nesvarbu, jog iš visų trijų su tikraisiais Scorpions švęsčiau tik aš ^^)
2013 m. spalio 22 d. 18:12:36
Gaila, kad negalima laimėti dviejų - mamai ir tečiui :))))
2013 m. spalio 22 d. 18:10:29
O mai gad, baisiai noriu! Scorpai + dar apšildys Igoris Berinas su chebra? Yes please!
2013 m. spalio 22 d. 18:06:01
Kai kuriems lankytojams besidžiaugiant bilietais į "Hurts", skubame paskelbti naują registraciją!
SCOPRIONS | Vilnius, Siemens Arena | 2013 m. lapkričio 9 d.
Laimėtojų skaičius: 10
Tikimės, jog vėl aktyviai dalyvausite ir paskelbsite apie savo norą muzikos fone pabūti su Music.lt draugais!
2013 m. spalio 22 d. 07:28:10
Na, Šiaurės miestelį. Bet ką jau, Oze čili tikrai atsiras, jei jau taip :/
2013 m. spalio 22 d. 02:12:39
Kurį? Visi daugiau ar mažiau netoli Zymenso, o nuo kai kurių (Kareivių ir Ulonų) tai beveik ir pėstute nukulniuotume.
2013 m. spalio 21 d. 23:43:07
Kad tinkamės, net klausimų nėra :D
Šįkart siūlau Alyną, skanus alus
2013 m. spalio 21 d. 23:25:33
Sveikinu nugalėtojus. Jei eisit kur susitikt iki koncerto, duokit žinot, gal prisijungčiau :D
2013 m. spalio 21 d. 23:03:32
Skelbiame antrojo meet'o-koncerto dalyvius!
Galimybė aplankyti "Hurts" koncertą ir susitikti su svetainės kolegomis atitenka:
1. R7wa
2. velniux
3. Rutonė
4. Justee
5. saaulyytee
6. Anarchistas_UK
SVEIKINAME! Ir lauksime įspūdžių :)
2013 m. spalio 20 d. 23:52:48
Aš kartais visai rimtai susimąstau: jei ištikimiausių musicui mytas būtų Merūno koncerte arba Hurts koncerte, tai kieno dainų aš daugiau žinau. Bendrai tai Vitalio koncerte nk nžn, nebent usienietiškas melodijas, o vat Hurtsas turi mano vieną pagerbtą dainą mano grojaraštyje(!!!)
2013 m. spalio 20 d. 23:22:54
Su mielu noru apsilankyčiau Hurts koncerte. Tikrai labai motyvuojančios dainos, kurias būtų labai smagu isgirsti gyvai :)
2013 m. spalio 20 d. 00:50:42
tikrai negaila
juolab kad dar, atrodo, ir šešių norinčių nėra.
2013 m. spalio 19 d. 23:48:58
Ooooo, į Hurts'us ir aš noriu!
2013 m. spalio 19 d. 10:39:10
Balsuoju už R7wa - ji tikrai Hurts labai myli ir šiaip nebloga mergica yra : )
2013 m. spalio 18 d. 22:17:17
Kažkaip neaktyviai žmonės į Hurts prašosi
. Šešios vietos, o tik keturi norintys... Kur visi fanai dingo?
2013 m. spalio 18 d. 19:04:18
Na gerai, man dabar tai neaktualu (jei laimėčiau), nes esu vilnietė ir iš zymenso ir pareit galiu (ką ne kartą jau teko padaryt). O va patark, ką daryt pasibaigus koncertui Žalgirio arenoj? Kaune nei draugų, nei giminių, nei.... O ir jei atvejis, kad nėra ir savo transporto (kaip buvo lekiant pas Claptoną)? Ir nieks Kaunan ir atgal nepametės, nes vyksta to paties (kaip buvo su J.-M. Jarre'u)? Jei bus taip, kaip nutiko po Stingo koncerto - gerai, kad vasara buvo (bet lijo ir buvo tikrai nekaršta)... Trumpiau - kaip iš laikinosios sostinės parsigaut į nuolatinę neturint savo transporto? Traukinys ir autobusas, jei neklystu, paskutiniai išvyksta apie 21.30 ar dar anksčiau. Apie išėjimą iš koncerto jam dar nesibaigus ir kalbos negali būt. Atsižvelgiant į tai, kad dauguma musiciečių pinigais nesišvaisto, prabangūs viešbučiai, žinia, netinka.
2013 m. spalio 18 d. 03:24:48
Aš čia pavyzdys dabar :D Dėl Hurts, tai nevaryčiau.... bet kai gauni bilietą į koncertą į kurį tikrai laaabai nori tai nėr ką veikti atvažiuot ;)
2013 m. spalio 18 d. 02:27:02
Krč, darom naują susitikymą Londone - aš tai tikrai atvaryčiau

2013 m. spalio 18 d. 00:06:41