Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Music.lt kviečia: ištikimiausių svetainės narių susitikimai koncertuose

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 678910111213141516 ... 19
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Crazyz
2013 m. lapkričio 2 d. 14:15:21

Omg žmonės, dar nė karto taip nebuvo, prieš meetą taip sprendžiamas meeto vietos klausimas :D

Optional variantas visada suveikdavo kuo puikiausiai - susitikdavome kiekvieną kartą prie katedros bokšto ir eidavome viena kryptimi link senamiesčio, vos ne į pirmą pasitaikiusį kaboką ir būdavo visiems gerai :)

O dabar ir kainų klausimus sprendžiat, wtf? Juk nevalgysit kažkokių kalmarų už 100 lt, negersit kokio prabangaus vyno. O alaus kaina visur maždaug vienoda 4-6lt. So, vieną, kitą bokalą, kas kavos, arbatos. Nebankrutuosit, ne į stiklius eitumėt. Jetau.

Atsakyti
velniux
2013 m. lapkričio 2 d. 14:13:50

Čia ta, kur išsipuošus kaip raganų princesė? {#}  Ar kita kokia atsirado, apie kurią nežinau? Tai jo, dar didysis magistras kunigaikštis Vildaugas su savo kareiviška pypke vaikšto ir plėšia dainas iš visų plaučių {#}.

O ką, aš nuo Europos iki Užupio gimnazijos labai dažnai pėsčiom pareinu. Nežinau kiek čia km gautųsi, bet, manau, nemažiau {#}. Ne problema, tik kad tamsu jau.

2013 m. lapkričio 2 d. 14:08:51 2013-11-02 14:09:20

Tai Europoj gal tik kiek šviesiau. O ir vėl kavinės iš esmės tos pačios. Kaip ir Panoramoj (į šitą jau ateičiau pėstute :D). O nuo Panoramos iki zymenso - gal tik kokie 3-3,5 km pėstute (teko ne kartą sumint. Tiesa PO koncertų). Juokauju. Blogiausia yra tai, kad jau praktiškai žiemos sezonas ir vargiai lauke ar pasėdėtume. Ir orai, ir.... Senamiesty, girdėjau, vaikšto bent kol kas viena valkataujanti moteriškė, kuri tiems, kas jai neatiduoda savo porcijos, į jas prispjaudo... {#}

P.S. Šiaip ar taip, tai tema, skirta meetams, bet ar nevertėtų sukurt atskiros - suderint susitikimo vietą? 

Atsakyti
velniux
2013 m. lapkričio 2 d. 14:00:36

Tai jo, Ozas, Akropolis vienas ir tas pats iš esmės, tik tiek, kad lankytojus pasidalina, o taip visi vienam grūstųsi. Nors man Europoj labiausiai patinka, tik kad toliau šiek tiek.

Ir dešimtas tinka, jei, pvz, iš Užupio važiuoji. O nuo Pramogų arenos stotelės ten labai netoli.

2013 m. lapkričio 2 d. 13:57:12 2013-11-02 13:57:57

Tai ir Ozas tada sueitų - ten gi iš esmės tos pačios kavinės kaip Akropoly. Tik arčiau. Puskilometriu ar ir visu kilometru. Senamiesty ir man labiau patiktų, ir iš ten nusigaut į vietą ne taip ir sunku - 1G arba 53 autobusas tiks.

Atsakyti
velniux
2013 m. lapkričio 2 d. 13:44:53

Jo, žinau {#}. Man kartais užeina potraukis pasijausti maža masės dalimi {#}. Retai, tiesa, bet užeina {#}.

2013 m. lapkričio 2 d. 13:42:48

Akropolis sueitų? Keistas tu žmogus, turėčiau pasakyti, labai keistas... {#}

2013 m. lapkričio 2 d. 13:41:33

Taip, tos, kur neužsikėlusios, tos yra šlamštastika. O man patinka tos, kur užsikėlusios - lengviau pinigus prataškai {#} Man senamiestis irgi tinka, beje.

2013 m. lapkričio 2 d. 13:40:50

Tiesą sakant, man tai ir akropolis sueitų. Priklausomai nuo to, kokia kavinė pačiam akropoly (nors man net koks čili pilnai tinka) {#}. Prie Siemenso irgi nežinau beveik nieko išskyrus prekybcentrius ir piceriją Kareivių impulse {#}.

2013 m. lapkričio 2 d. 13:35:23

Tai va. O aš taip pat lengvai galiu prisidėt tiek prie abstinentų, tiek prie pijokų {#} Blaiviai būtų smagiau. O kad šalia zymenso nieko tokio padorenio ir nėra.... Akropolis turbūt ne vienam jau ir keiksmažodžiu tapo, tai nė nesiūlau.

P.S. Nemačiau kitų Alynų, bet jei ir kiti kaip Žirmūnų HyperRimi, tai tada nekažką - kur ten mūsų dešimties galvų chebra sutilptų.... {#}

Atsakyti
Dead_soul
2013 m. lapkričio 2 d. 13:33:29

Nu bet va, kiek daug žmonių paskaitė apie gerą filmą :DD galėsit dabar pažiūrėti ir pasidžiaugti Kevinu Spacey :D

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
velniux
2013 m. lapkričio 2 d. 13:30:39

Na, aš šiaip tokiose vietose kaip Alynas nesilankau, tai galiu klysti, bet nemanau, kad ten prie durų stovi apsaugos darbuotojai, tikrinantys kiekvieno įeinančio id dėl amžiaus {#}. Kitas dalykas, jei dėl negeriančių (kurių jau, kaip suprantu, mažiausiai du), tai irgi neturėtų būti problema - bent jau vandens ir kavos (aišku, dėl jos kokybės kitas klausimas) turėtų būt kiekvienoj kavinėj/bare/smuklėj.

Dėl prekybcentrių tikrai reikia į kainas atsižvelgt. Senamiesty, aišku, galima (man labai tiktų, nes netoli {#}), bet didesnė dalis kavinių tikrai kainas užsikėlusios (kas suprantama dėl vietos). O į tas, kurios neužsikėlusios, tai šiaip dažnai net neverta eit {#}.

2013 m. lapkričio 2 d. 13:21:17

Geras nesusipratimas. Užskaitau {#}

2013 m. lapkričio 2 d. 13:19:52

Dead_soul truputi temas supainiojai ^^

Atsakyti
velniux
2013 m. lapkričio 2 d. 13:17:08 2013-11-02 13:18:49

Hm, ne ta tema, man rodos {#}. Bet kad Spacey yra nerealus aktorius visiškai pritariu {#}.

2013 m. lapkričio 2 d. 13:16:36

Bleeeet !!!!!! va kaip būna kai kelis langus vienu metu atsidarai :DDDDDDDDD

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
Dead_soul
2013 m. lapkričio 2 d. 13:13:34

Se7en (1995). Nemėgstu detektyvų... pusė filmo nuobodžiavau, nes visas tas septynių nuodėmių dalykas naudotas jau trijuose milijonuose filmų, bet kai pasirodė žudikas, nuo ten ir prasidėjo visas įdomumas. Omg Kevinas Spacey yra pats nuostabiausiais mano gyvenime matytas žudikas manjakas, tikrai nieko tinkamesnio šiam vaidmeniui negalėčiau rasti - toks ramus, su ta šalta ir mąslia veido išraiška, atrodytų pats doriausias žmogus žemėje (dažniausiai žudikų manjakų prototipai tokie ir būna), net nžn kas galėtų jį pranokti? gal nebent Hopkinso hanibalas. Aišku vietoj Freemano tikrai būčiau rinkusis kokį kitą aktorių (bet čia asmeninės  antipatijos :)).

Atsakyti
Rutonė
2013 m. lapkričio 2 d. 13:09:10

Tai čia ir yra esmė - dauguma kavinių įsikūrusios prekybcentriuose (kad ir kaip kam tai nepatiktų). Alynas šiuo atveju mums kaip ir ne visai tinka - ne visi pilnamečiai. Pagaliau ir dauguma Alynų - prekybcentriuose. O jei norint į kokią "vienišą" kavinę, lieka senamiestis, centras. O šiuo atveju reikia vėlgi atsižvelgt į daugiau mažiau ne pačias storiausias pinigines turinčius. Plius, nusitašyt ir persiryt irgi neišeina dėl stovimų vietų (ir, spėju, geriausiu atveju salės viduryje). Vienas dalykas yra tai, kad tikriausiai dauguma (jei ne visos) kavinės lauko terasas jau tikriausiai uždarė. O šiaip visai jauku kad ir tam pačiam VCUp'e kokioj La Crepe, Oranžinio baro ar kitos kavinės lauko terasoj atsisėst - net nebus galvoje, kad esam prekybcentry.

Atsakyti
defgerdy
2013 m. lapkričio 2 d. 13:07:50

Ta prasme, tik su tavim iš laimėjusiųjų. Ir ne tai kad nedraugiška, gal labiau drovi. Nežinau. :D

Atsakyti
einaras13
2013 m. lapkričio 2 d. 12:59:17

Na, aš kadangi ne vilnietis, bet Vilniuje ir be žemėlapio orientuojuos, tai man ne bėda būtų irgi bet kur. Tik va, kaip ir ne vilnietis, taip ir nežinau, ką pasiūlyti. Jugi neisim į muziejus... {#} Na, tie barai, kavinės, restoranai - irgi, tik veikla pasisėdėjimui. O kadangi stovimos konce, negalim bėgti kroso per Vilnių... {#} Taigi, visgi norėtųsi sulaukti originalių pasiūlymų, o man galvoj niekas nekerbžda dabar... {#}

defgerdy, čia rimtai tik su man? Bet čia taip seniai bebuvę. Reiškias nedraugiška, jei su niekuo nebendrauji {#}

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

A Perfect Circle A Perfect Circle
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2895
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 15222