|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Music.lt kviečia: ištikimiausių svetainės narių susitikimai koncertuose
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2013 m. spalio 27 d. 17:53:38
Būtum pardavus už normalią kainą, būtų užtekę į abi puses
. Ir iš kur tiek altruizmo? 
2013 m. spalio 27 d. 17:49:36
Nestumk. Nepasiėmiau aš sau tų pinigų. Mamai atidaviau, jai labiau reikėjo, negu man. O be to, 70lt, tik į vieną pusę autiku arba traukiniu užtektų.
2013 m. spalio 27 d. 17:28:54
Šiaip tai jau už praeito bilieto pinigus galėjai ir susitaupyt kėlionei
.
2013 m. spalio 27 d. 16:43:18
Mane varžo plona piniginė. (Keliui gi pinigų irgi reikia) :D Blogiausiu atveju vėl parduosiu, ar kokiam kitam nariui perleisiu. Aišku, jei laimėčiau.
Tai va, jei priimtumėt mane į savo būrį, mieli muziciečiai, spauskit nykštį ant komentaro..:)
2013 m. spalio 27 d. 16:39:08
Rizikuok, perleisi kitam, jei neišeis. Nes mano irgi ant klaustuko, mane labai varžo priklausomybė nuo tėvų sprendimo.
2013 m. spalio 27 d. 16:17:44
Nu bliamba, aš noriu. Bet jeigu vėl neišeis atvaryt.. tai gal geriau nerizikuosiu ir nedalyvausiu. :/
2013 m. spalio 27 d. 16:10:04
Pala, tik 7? Taigi, žmonės, aktyviau, nes jei neimsit bilietų kai duoda, po to išvis nebeduos
2013 m. spalio 23 d. 21:57:12
Ohh... Gal reiktų ir man pasireikšti.. Norėjau ir norėsiu juos išgirsti/pamatyti.. O dar kai draugė vis prikiša (kuri klauso electro pagrinde), kad ji varys į jų koncertą man paima TOKS nervas. Na žinot, žmogus neklauso, bet turi galimybę nuvaryti.. O aš.. Vargšas vaikas.. Kuriam tik svajoti ir svajoti...
2013 m. spalio 23 d. 21:54:18
tai aš visuomet su chebryte važiuoju, bet vistiek brangu - pragyvenimas brangus, vėl ieškot kur miegot... o del traukiniu, tai man su masina pigiau, man nebeduoda studento pazymejimo :) dar jei išpultų tą patį savaitgalį kai ir į Kauną man reik, tikrai varyčiau :)
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2013 m. spalio 23 d. 21:52:20
Tai surink chebrytę, kuriems reikia į Vilnių tą dieną :D arba traukiniu?
2013 m. spalio 23 d. 21:50:30
Čia dėl to, kad šeštadienis gaunasi - man tinka
2013 m. spalio 23 d. 21:48:52
Opa, kažkas įdomaus
2013 m. spalio 23 d. 21:23:04
Uch..Stipriai čia
Bandysiu laimę dar kartą, nes Scorpions išvysti paskutinį kartą būtų šaunu 
2013 m. spalio 23 d. 21:01:38
Jeigu music'o bendruomenėje aš esu pageidaujamas ir jeigu man yra šansų tokius dalykus laimėt, tai kodėl gi nepabandžius. Apeliuoju į laikintojus savo noru išvysti pirmą ir paskutinį kartą tokią ryškią muzikos pasaulio ikoną.
2013 m. spalio 23 d. 20:15:57
Ec, biški per brangu du kart per mėnesį iki Vilniaus važiuoti ;///
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2013 m. spalio 23 d. 20:10:59
Dar tik 4 pretendentai? o.O
Žmonės, juk tai skorpai!
2013 m. spalio 23 d. 04:06:53
Linkėjimai iš Barcelonos :) Labai esu dėkingas Justee, kad ji man gimtadienio proga, jau vakarykščio, padovanojo savo laimėtą bilietą į hurts ir taip mane pradžiugino :) Va, čia tai musicietė:) todėl kiti aktyviai taip pat dalyvaukit šiuose music.lt organizuojamose konkursuose į koncertus. O tuo pačiu ir puikia proga susitikti šios bendruomenės meetuose. Na, o nenorėčiau būti labai savanaudis, bet neatsisakyčiau pamatyti Scorpus :)
2013 m. spalio 23 d. 00:55:22
Ačiū už tokį jūsų kilnumą :) Suprantu, kad jei pavyktų ir šįkart, tektų mažiausiai porą galimybių praleist, bet žinant, kad mano nuojauta man tokių pokštų iškrečia, kad.... Et, tiek to - pasižadu į kitus bilietus nepretenduot.
2013 m. spalio 22 d. 22:01:23
Juk buvo minėta, kad bus "teikiama pirmenybė" dar nedalyvavusiems, tačiau gi neparašyta, kad negalima dalyvaut :)
Per galvą gi neduos!
2013 m. spalio 22 d. 21:58:50
Jeigu darom išimtį vienam, reikia daryti ir kitiems - juk turi būti žmogiškumo. Aš leidžiu, nežinau, kaip kiti.