|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Music.lt kviečia: ištikimiausių svetainės narių susitikimai koncertuose
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2013 m. spalio 22 d. 20:02:23
Nu nereikia... Dabar mane į Rugilės vietą statot... :/ Aš ir į Scorpions noriu.... Nu neveltui mano skorpioniška nuojauta sakė, kad po Hurts pasiūlysit Scorpions...
2013 m. spalio 22 d. 19:01:40
Hoooo.... Scorpions....
o.. o labiau įtikinčiau, jog noriu į šitą koncertą, jei užsimiminčiau, jog jis bus praėjus trims dienoms po mano gimtadienio?
(ir dviems dienoms po brolio, ir bus likusios tik trys iki sesės :D - triguba skorpionška šventė. Ir nesvarbu, jog iš visų trijų su tikraisiais Scorpions švęsčiau tik aš ^^)
2013 m. spalio 22 d. 18:12:36
Gaila, kad negalima laimėti dviejų - mamai ir tečiui :))))
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2013 m. spalio 22 d. 18:10:29
O mai gad, baisiai noriu! Scorpai + dar apšildys Igoris Berinas su chebra? Yes please!
2013 m. spalio 22 d. 18:06:01
Kai kuriems lankytojams besidžiaugiant bilietais į "Hurts", skubame paskelbti naują registraciją!
SCOPRIONS | Vilnius, Siemens Arena | 2013 m. lapkričio 9 d.
Laimėtojų skaičius: 10
Tikimės, jog vėl aktyviai dalyvausite ir paskelbsite apie savo norą muzikos fone pabūti su Music.lt draugais!
2013 m. spalio 22 d. 07:28:10
Na, Šiaurės miestelį. Bet ką jau, Oze čili tikrai atsiras, jei jau taip :/
2013 m. spalio 22 d. 02:12:39
Kurį? Visi daugiau ar mažiau netoli Zymenso, o nuo kai kurių (Kareivių ir Ulonų) tai beveik ir pėstute nukulniuotume.
2013 m. spalio 21 d. 23:43:07
Kad tinkamės, net klausimų nėra :D
Šįkart siūlau Alyną, skanus alus
2013 m. spalio 21 d. 23:25:33
Sveikinu nugalėtojus. Jei eisit kur susitikt iki koncerto, duokit žinot, gal prisijungčiau :D
2013 m. spalio 21 d. 23:03:32
Skelbiame antrojo meet'o-koncerto dalyvius!
Galimybė aplankyti "Hurts" koncertą ir susitikti su svetainės kolegomis atitenka:
1. R7wa
2. velniux
3. Rutonė
4. Justee
5. saaulyytee
6. Anarchistas_UK
SVEIKINAME! Ir lauksime įspūdžių :)
2013 m. spalio 20 d. 23:52:48
Aš kartais visai rimtai susimąstau: jei ištikimiausių musicui mytas būtų Merūno koncerte arba Hurts koncerte, tai kieno dainų aš daugiau žinau. Bendrai tai Vitalio koncerte nk nžn, nebent usienietiškas melodijas, o vat Hurtsas turi mano vieną pagerbtą dainą mano grojaraštyje(!!!)
2013 m. spalio 20 d. 23:22:54
Su mielu noru apsilankyčiau Hurts koncerte. Tikrai labai motyvuojančios dainos, kurias būtų labai smagu isgirsti gyvai :)
2013 m. spalio 20 d. 00:50:42
tikrai negaila
juolab kad dar, atrodo, ir šešių norinčių nėra.
2013 m. spalio 19 d. 23:48:58
Ooooo, į Hurts'us ir aš noriu!
2013 m. spalio 19 d. 10:39:10
Balsuoju už R7wa - ji tikrai Hurts labai myli ir šiaip nebloga mergica yra : )
2013 m. spalio 18 d. 22:17:17
Kažkaip neaktyviai žmonės į Hurts prašosi
. Šešios vietos, o tik keturi norintys... Kur visi fanai dingo?
2013 m. spalio 18 d. 19:04:18
Na gerai, man dabar tai neaktualu (jei laimėčiau), nes esu vilnietė ir iš zymenso ir pareit galiu (ką ne kartą jau teko padaryt). O va patark, ką daryt pasibaigus koncertui Žalgirio arenoj? Kaune nei draugų, nei giminių, nei.... O ir jei atvejis, kad nėra ir savo transporto (kaip buvo lekiant pas Claptoną)? Ir nieks Kaunan ir atgal nepametės, nes vyksta to paties (kaip buvo su J.-M. Jarre'u)? Jei bus taip, kaip nutiko po Stingo koncerto - gerai, kad vasara buvo (bet lijo ir buvo tikrai nekaršta)... Trumpiau - kaip iš laikinosios sostinės parsigaut į nuolatinę neturint savo transporto? Traukinys ir autobusas, jei neklystu, paskutiniai išvyksta apie 21.30 ar dar anksčiau. Apie išėjimą iš koncerto jam dar nesibaigus ir kalbos negali būt. Atsižvelgiant į tai, kad dauguma musiciečių pinigais nesišvaisto, prabangūs viešbučiai, žinia, netinka.
2013 m. spalio 18 d. 03:24:48
Aš čia pavyzdys dabar :D Dėl Hurts, tai nevaryčiau.... bet kai gauni bilietą į koncertą į kurį tikrai laaabai nori tai nėr ką veikti atvažiuot ;)
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2013 m. spalio 18 d. 02:27:02
Krč, darom naują susitikymą Londone - aš tai tikrai atvaryčiau

2013 m. spalio 18 d. 00:06:41
Ne piktas, tiesiog :D va deadsoul ir iš Klaipėdos atvarė :D