Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Music.lt kviečia: ištikimiausių svetainės narių susitikimai koncertuose

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 1213141516171819
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
RockPrincess
2013 m. spalio 17 d. 23:15:01

Ko tu piktas toks pastaruoju metu?Juk apsiūlymą davaiu. Iš Kauno jo, nesunku turint kur pernakvoti (na, neturint nesunku ir traukinio palaukti), bet iš kokios Kalipėdos ar pan. žmonėms sunkiau.

2013 m. spalio 17 d. 22:10:28 2013-10-17 22:32:41

Jei labai nori, tai gali atvažiuoti ir iš kito miesto. Visgi laimi bilietą, tai nereikia skųstis, kad toli važiuoti, tuo labiau iš Kauno? Seriously?

Atsakyti
RockPrincess
2013 m. spalio 17 d. 15:00:15

Galėtumėt ir kituose miestuose pasiūlyti, tada manau ir dalyvautų vis kiti nariai {#}

2013 m. spalio 16 d. 22:59:31

Prisižadu {#} tikrai tikrai tikrai!!!

2013 m. spalio 16 d. 22:56:46

Tai draugiškai visi prabalsuojam už R7wa, o ji pasižada vėliau praleisti du koncertus iš eilės ir nedalyvauti kovoje dėl bilietų {#}.

2013 m. spalio 16 d. 22:53:48

Kodėl? {#} Galėjot nedaužyt taip man širdies... Kad ir kaip patiko Seržas, gailiuosi, kad laimėjau... Damit...

Ai, jei liks vietos, nors labai labai tuo abejoju... ateisiu į koncertą šokinėdama. bet ką jau, teks garbingai užleisti vietą kitiems

2013 m. spalio 16 d. 22:50:28

Aš irgi neesu didelė gerbėja, bet nueiti neatsisakyčiau ! :D

Atsakyti
V3rtig0
2013 m. spalio 16 d. 22:49:00

Aš nesu didelis Hurts gerbėjas, pasuoju. Bet ateičiau į meet'ą iki koncerto :)

2013 m. spalio 16 d. 22:45:30

Miau, būčiau per daug savanaudis, jei dalyvaučiau dėl Hurts. Tad atiduodu likes tiems, kurie dar nelaimėjo, go go, o mes ir šiaip kiti gal prisijungsim į pre-koncą :)

Atsakyti
Rutonė
2013 m. spalio 16 d. 22:43:06 2013-10-16 22:48:18

Hm hm... Neatsisakyčiau. Ir Hurts gyvai pamatyt, ir si musiciečiais susitikt... Kartais taip sunku surast laiko net jo turint, o koncertas jau savaime iš namų ištrauks. O ir šiap nebloga (po)gimtadieninė dovana būtų.... {#}O beje, gal kas žino, kas juos šįkart šildys? Ar niekas?

Atsakyti
velniux
2013 m. spalio 16 d. 22:38:19

Bliamba, stebina musico ištekliai gerąja prasme {#}. Va, į Hurts noriu. Kadangi rudenį vyksta (vyko) dar pora žiauriai gerų koncertų, tai norą pamatyt R7 mėgstamiausią grupę iš arti teko atidėti neribotam laikui, bet dabar, kai yra tokia proga, tikrai būtina pasinaudoti. Kas dar nori kartu? {#}

2013 m. spalio 16 d. 22:32:04

Ne per gerai jums čia? {#}

2013 m. spalio 16 d. 22:28:41 2013-10-16 22:36:04

Pirmąjį muzikinio meet'o bandymą laikome pasisekusiu ir skubame pranešti apie antrąjį!

HURTS

HURTS | Vilnius, Siemens | 2013 m. lapkričio 6 d. 

Laimėtojų skaičius: 6

Tikimės, jog vėl aktyviai dalyvausite ir paskelbsite apie savo norą muzikos fone pabūti su Music.lt draugais!

Ps. Pirmenybė šįkart bus teikiama ankstesniame susitikime nedalyvavusiems mūsų bendruomenės atstovams :)

Atsakyti
V3rtig0
2013 m. spalio 7 d. 00:16:13 2013-10-07 00:34:48

Hell yeah! Tai va, reikia organizuotis pre-party kokiame nors(arba kokiuose nors, jei einant pagal buvusių meetų tradiciją) bare(-uose), bet labai nenusilakt, kad nebūtų, kaip prieš metus vienam veikėjui {#}

Beje, ep'o pasiūlymai labai verti dėmesio. Ypač dėl konkurso atrankos mechanizmo. Nes nujaučiu, kad jeigu niekas nesikeis, tai ir toliau kiekvieną kartą laimės ta pati grupelė žmonių.

Aišku, man(ir nemažai daliai kitų laimėjusių) naudinga dabartinė sistema, bet aš jausčiausi nesmagiai, jei būtų kiekvieną kartą už borto paliekami tylesni, mažiau populiarūs nariai, kurie galbūt nemėgsta taip ryškiai reikštis.

Bet kad pokyčiai būtų veiksmingi, turėtų dalyvauti daugiau narių, ne šiame konkurse dalyvavo vos mažiau nei tuzinas žmonių.

That's all, folks, laukiam kito antradienio!

P.S. Manau, kad nieks neprieštaraus, jei pasakysiu, kad į meet'ą kviečiami ne tik laimėję, bet ir šiaip planavę eiti(ir einantys) į Serj'o koncertą nariai. Ar šiaip norintys susimatyti.

2013 m. spalio 6 d. 23:30:38

Kas be ko :D manau tikslas toks ir buvo šitų laimėjimų, kad susitiktume :)

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
Crazyz
2013 m. spalio 6 d. 23:25:04

spaudžiam čia

https://www.music.lt/Serj-Tankian-renginys-9445.html

p.s. gal visi laimėtojai norėtų susitikti prieš meetą kur nors?:)

Atsakyti
Dead_soul
2013 m. spalio 6 d. 22:54:51

Pirmą kartą gyvenime kažką laimėjau!!! :D Super, nuostabus jausmas. Nu ką Serj'ai - aš atvarau :D

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
enkeli
2013 m. spalio 6 d. 22:52:01

AAAAAAAAAAA!!!!! Myliu JUS :)) 

Pamečiau telefoną, bet niekas negali sugadinti tokios naujienos {#}

2013 m. spalio 6 d. 22:46:12 2013-10-16 22:30:21

Taigi, atėjo metas paskelbti pirmojo Music.lt organizuoto meet'o-koncerto žaidimo laimėtojus. Džiaugiamės, jog palaikote tokią idėją, siūlote savo patobulinimus ir esate aktyvūs :)

Galimybė aplankyti Serj Tankian koncertą ir susitikti su svetainės kolegomis atitenka:

1. R7wa

2. Crazyz

3. V3rtig0

4. Dead_soul

5. DeathLetter

6. gedged

7. enkeli

SVEIKINAME! Ir lauksime įspūdžių :)

Serj Tankian

Atsakyti
ep
2013 m. spalio 6 d. 22:06:21

keleta pasiulimu :)

pasistengsiu trumpai.

1. pats balsavimas jis galetu buti uzdaras, pvz kaip balsavimas topose, tarkim po naujo koncerto paskelbymo norintis dalyvauti uzpildo 'paraiska' tam tarkim skiriama nuo 3dienu iki savaites. toliau kiti nariai suteikia savo balsus (tarkim kiekvienas turi 5 balsus, tai 5 skirtingiem zmonems jas gali skirti)

2. neblogai jeigu bus lucky looser galimybe laimet, tarkim 5 daugiausiai balsu surinke patenka tiesiogiai, +2 burtu keliu, aisku tos proporcijos gali buti skirtingos, na ir plius LL reikalingas tam jeigu kazkas is laimejusiu del kazkokiu prezasciu atsisakis.

3. cooldown periodas, taip sakant atvesinimui :) tie kas laimejo kita konca turi praleisti (arba bent jau gauti bileta kitu keliu), esme tame kad zmones dalivautu ten kur tikrai nori, ir gal kad nelaimetu visa laika tie patis. ;-)

gaila kad sioj temoj pasireiske taip mazai zmoniu, bet manau visi kas pareiske nora, verti bent jau kazkokio sanso, :)

va beveik viska issakiau ir tai net gavosi pakankamai trumpai.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

A Perfect Circle A Perfect Circle
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2895
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 15222