|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Music.lt kviečia: ištikimiausių svetainės narių susitikimai koncertuose
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2014 m. vasario 28 d. 20:43:30
NU da blin, dalyvauk, susipažinsi su dainom ;D
Chaliava ir yra chaliava.
Va aš noriu, bet negaliu dalyvauti, nes jau bilietą turiu. Nepasitikiu sėkme
2014 m. vasario 28 d. 13:22:21
tai kad matai, daugiau neatsiranda tų entuziastingai norinčių į WT :)
2014 m. vasario 28 d. 13:14:40
Aš tai nedalyvauju, nes WT tik porą dainų žinau, ir tų paskutinį kartą gal prieš porą metų klausiau. Tai va, nesinori kažkaip užimt kokio nors entuziastingesnio dalyvio vietos, visgi tik 4 bilietai yra. O priedo dar ką tik DT bilietą gavau, tai nesinori visai išnaglėti.
2014 m. vasario 28 d. 13:11:41
Tada aš nežinau. Arba jau turi bilietus, kas nori, arba susimeetint nenori (nors juk ir gavus bilietą čia neprivalu ateit, jei nenori - nieks neverčia), arba visi WT gerbėjai jau nebe Lietuvoj. Daugiau variantų nesugalvoju. O gal tai ženklas, kad man reikia pareikšt norą sudalyvaut, nors man jie ir nėra number one?
Nors pažiūrėjus, kas dalyvauja lošime - tai mes ir taip kas savaitę (beveik) matomės (gal kai kas ir dar dažniau) :D Nu OK, jei neatsiras labiau norinčių, priskaučiuokit tada mane
2014 m. vasario 28 d. 10:35:34
Tai negi mes trise eisim į meetą, niekas daugiau nenorit prisijungti?:D
2014 m. vasario 28 d. 09:17:21
Dėl Within Temptation, tai įspūdingas setlistas, 20 dainų iš visų laikų, tai žodžiu bus Epic!!!
2014 m. vasario 27 d. 10:51:51
Na, tokioms žvaigždėms tokios kainos, nieko keisto, to ir buvo galima tikėtis. Nemanau, kad musicas gaus į juos bilietų, aerosmithams reklamos nereikia, išpirks ir taip greitai.
2014 m. vasario 27 d. 10:23:02
Tauposi. Norės į Oro kalvius kur kas labiau.
Kai jau dabar kainos 200-360 Lt.... Nu man fantazija jau atšoka...
2014 m. vasario 27 d. 00:08:53
Kas jums darosi :D jau taip išpindėję, kad tiek mažai norinčių nemokamai nueiti į koncertą?:D
2014 m. vasario 25 d. 23:21:17
nu va kita kalba, galvojau šiaip kalbi, kaip tau patinka ši grupė ir kodėl verta ją pamatyti :D
2014 m. vasario 25 d. 23:19:47
Paskutinis sakinys
. Ar reikia būtinai paryškintai didžiosiom raidėm parašyt : "AŠ NORIU Į WT KONCERTĄ"? 
2014 m. vasario 25 d. 23:15:19
tai čia buvo tavo pareiškimas dalyvauti šių bilietų dalybose?:D nes visiškai nesupratau :D
2014 m. vasario 25 d. 23:07:53
Visiškai pritariu saaulyyteei. WT yra viena iš tų keleto grupių, kurios formavo mano muzikinį skonį bei savo muzika dažnai užpildydavo niūrias ir tuščias akimirkas. Galvojau, kad jų Lietuvoj dar ilgai neišvysim, o pasirodo viskas staiga pakrypo labai malonia linkme. Iš Europos grupių, dar nebuvusių Lietuvoje, WT be konkurencijos man sukėlė pačias pozityviausias emocijas. Tokią grupę su tokia nuostabia vokaliste turėtų norėti pamatyti bet kuris sunkesnės muzikos mylėtojas, o aš tikrai ne išimtis
.
2014 m. vasario 25 d. 22:23:14
Kas be ko, paskutinius metus ar kelis WT mano gyvenime nr. 1. Kaip galima nenorėt jų pamatyt gyvai?
2014 m. vasario 25 d. 21:18:34
nu kodėl vidury savaitės.. :(
2014 m. vasario 25 d. 20:50:06
facebooke mačiau dabar jie pralošinėjami music.lt profily :)
2014 m. vasario 25 d. 20:45:25
O kur nukeliavo atliekami du bilietai į DT? Smalsu. Gal kažką praleidau.
Nepagalvokit, kad esu savanaudė ir etc., bet žinau žmogų, kuris be galoo nori į DT koncertą.
2014 m. vasario 25 d. 19:27:30
opa opa, Music.lt nesustoja, na, WT paimčiau, jei music.lt nariai leis man tai tik padaryti :) Privalau išgirsti Angels.
2014 m. vasario 25 d. 19:25:35
Prieš kelias dienas pradžiuginę "Dream Theater" gerbėjus, dabar į susitikimą kviečiame kitos garsios grupės, atvykstančios į Lietuvą, gerbėjus. Tai - Olandijos simfoninio metalo atstovai "Within Temptation", Vilniuje pasirodysiantys kovo 4-ąją dieną.
WITHIN TEMPTATION | Vilnius, Teatro Arena | 2014 m. kovo 4 d.
Laimėtojų skaičius: 4
Taisyklės išlieka tos pačios - tiesiog parašykite, kodėl norėtumėte pamatyti šią grupę ir laukite kitų Music.lt narių palaikymo. Linkime sėkmės!
2014 m. vasario 24 d. 21:02:35
Gal vėl prieš koncertą kartu nueit į kokį nors barą?
//____________________
Nenoriu rasti vietos ar poilsio – krutėti, krutėti, krutėti. Kol mirtis iš tavęs krutėjimą atims. Gilė Ara