|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Music.lt kviečia: ištikimiausių svetainės narių susitikimai koncertuose
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2014 m. vasario 24 d. 18:17:34
Šaunu :) tik gaila, kad taip mažai žmonių dalyvavo. Juk tokia grupė tikrai ne kasmet atvažiuoja.
Gal iš tiesų vertėtų pasvarstyti apie išimtis dalyviams, neatitinkančiams kriterijų, tokiu atveju?
2014 m. vasario 24 d. 17:08:28
Sveikiname "Dream Theater" konkurso laimėtojus:
1. R7wa
2. kinomane
3. gedged
4. rositara
5. velniux
6. enkeli
7. V3rtig0
Linkime puikių akimirkų koncerte ir susitikimo su svetainės draugais!
2014 m. vasario 24 d. 16:57:17
Na, gerai, ar žada Dream Theater koncerto dalyviai (kol kas tik būsimi, bet tiesos akivaizdžios - nėra net daugiau pretenduojančių į bilietus) meet'intis kažkur kažkada? Nes man dabar iškilo klausimas. Nes jei taip darysite, aš tikrai žadu dalyvauti, nes visą savaitgalį būsiu Vilniuje.
2014 m. vasario 22 d. 00:14:17
o siaip smagu kad jus lepina nemokamais koncertais :) negi man gaila jusu dziaugsmo
2014 m. vasario 22 d. 00:12:44
esme buvo ta kad jei per klaida ir nenora kazka gauciau, neatsisakyciau savo poziuriu ir uz dyka neiciau ten
2014 m. vasario 22 d. 00:10:45
ai as tiesiog galvojau kad visos tos loterijos vyksta is visu nariu rato, siaip kai pasiziuri kas laimejo - visi gi gan aktyvus ciabuviai. Gal as net nesuzinociau kad laimejau- tik per klaida :)
2014 m. vasario 21 d. 23:36:34
bet tai įdomiai tema pasisuko - atsisakyčiau bilieto/atiduočiau kitam, jei laimėčiau. Tai kokio bieso tada konkurse išvis dalyvaut? Na geerai, šiuo atveju bilietų daugiau nei norinčių eit, bet jei priešingai? Pasirodytum kaip kilnus music'o narys, vis kažkam perleidžiantis laimėjimus, kaip.. hmm, kankinys, šventasis ar dar kaip? Variantai galimi du - sudedam pliusus, nes žinom, kad kažkam bilietą atiduos; variantas numeris du - pliusų neduodam. Natūraliai nelaimi. Na ir nebelieka problemos - nėr bilieto, nereikia niekam perleist. Rezultatas nedalyvaujant būtų tas pats. o dalyvaut konkurse norint laimėt bilietą į nemėgiamo/nekenčiamo atlikėjo koncertą, kad po to atiduotum norinčiam.. skamba panašiai lyg rinkt bonusus prieš šv. Petrą, kad rojuj geresnę vietelę parinktų (jei, žinoma, tiki tuo rojum. Bet tada vėl - jei tiki, taip elgtis neturėtum - kažkaip neetiška...
). Ai, nusivažiavau ir aš į pievas - nu ateik, saliakelio, kada į meetą - nesuėsim gi. Žiūrėk, ir visai smagu bus. nebent... tokie atsisakymai ateit man ima neskaniai kvepėt - dar vienas kažkieno klonas? 
2014 m. vasario 21 d. 20:15:20
na buciau atsisakes, gal tai geriau skamba
2014 m. vasario 21 d. 20:05:41
Šiaip jau man tas "atiduoti bilietą" kažkaip ne taip skamba. Juk visa esmė ir yra ta, kad gautum bilietą į koncertą, kurį NORI pamatyti/išgirsti, o ne tam, kad atiduotum/parduotum.
2014 m. vasario 21 d. 20:02:00
as tai buciau atidaves Scorpions bilieta, as negaliu tokiu grupiu klausytis. mano karta isaugo su eurodance, nirvana ir gansnroses, kas tie skorpions palyginus su visu tuo, jie net 1992 metais atrode kaip nevykeliai, nevykeliai ir liko, net prasigert nesugebejo darbstus vokieciai.
2014 m. vasario 21 d. 19:55:23
tva - suprantu tavo mintis, bet tokios yra sąlygos, jos aiškiai išdėstytos temos pradžioje. Mano manymu, geriausia, ką gali padaryti - parašyti temos autoriui pasiūlymą bilietą perleisti ir neturinčiam 1000 taškų nariui, su sąlyga, kad dėl kažkokių priežasčių kriterijus atitinkantis narys nebegali dalyvauti koncerte arba susirenka mažiau dalyvių, nei yra bilietų. Nemanau, kad atsirastų daug prieštaraujančių. Bet kokiu atveju, aktyviai rink taškus. Jie padeda ir kituose konkursuose, daugiau taškų = daugiau "bilietų" loterijoje = daugiau šansų laimėt.
Nes kol kas tai reikalauji aukso puodo net nepirkęs loterijos bilieto.
2014 m. vasario 20 d. 17:42:52
to tva>į Scorpions koncertą taip pat buvo čia išdalinti tokiu pat principu net 10 bilietų, o Siemens buvo pilnut pilnutėlė. Žinoma, sutinku, kad į DreamTheater tiek nesusirnks, bet manau, bus tų žmonių pakankamai, žiūrėjau sėdimos vietos gana normaliai išpirktos. Visur vyksta įvairių koncertų dalybos. Tad Music.lt neišimtis. tuo labiau, kad čia Nr. 1 Lietuvoje muzikos tinklalapis, užsuka gana nemažai žmonių, todėl nieko keisto, kad už reklamą atsidėkojama net tokiu kiekiu bilietų. O kaip jau Music.lt valdžia nusprendžia juos išdalinti, pralošti, tai jų reikalas, jų sumanymai. O mes senieji nariai tik ir džiaugiamės tokia galimybe laimėti bilietus, aišku, dabar matomai keista, jog tik kol kas 6 pretendentai iš 9, kad nėra tokio didelio gal susidomėjimo, bet yra kaip yra.
P.s. kas dar liečia DT bilietus pardavinėjimus, dėl tos akcijos tiketo klubo nariams, ten tik buvo skirta 100-tui bilietui, net pats du pirkau draugams, kadangi esu ten klubo narys. Viskas čia gerai, mažiau pavydo, daugiau veiklos čia ir pats gal kada laimėsi tokiu principu vieną kitą bilietą.
P.S.S. Music.lt dažnai pralošinėja bilietus facebooke ar čia ne vien tokiu principu, surengiami įvairūs konkursai, dažniau tik lankykis ir sek visas naujienas ir tada nereikės čia verkti, jog nori gauti bilietą už nieką.
2014 m. vasario 20 d. 17:38:03
Būčiau norėjęs, būčiau per tą laiką pabandęs prisikraut tų taškų nepirsčiodamas forume. Tuo metu, kai rašiau komentarą į šoninę krūvelę jau buvo atidėti tie pinigai bilietui. O kalba visai ne apie tai. Bet aš nebe piktas jau, viskas gerai. Livinkim laifą friendliškai.
2014 m. vasario 20 d. 17:28:39
Bišk abydna, kad neturi pakankamo taškų skaičiaus, ir bilietą turi pirkti, o negali laimėti? ink taškus, kitą katą galėsi dalyvauti pats. Kaip music.lt gali tiesiog padovanoti bilietą, nebūdama užtikrinta, kad žmogus to bilieto nori?
2014 m. vasario 20 d. 16:50:30
Paprasčiausia priežastis - kvietimų kiekis yra neproporcingas dalyvaujančiai auditorijai. Tokiu atveju tyliai galėjo išdalinti tuos bilietus forumo aktyvui ir nedaryti kažkokio papildomo piaro, kuris man pasirodė klaidingas.Beje, tiketos klubo nariams bilietas dabar kainuoja 60lt + mokesčiai + narystė. Visumoje gaunasi 71 litas. Iš dalies liūdna, bet nuo durnų sprendimų reikėjo susilaikyti. Teatro arena DT koncertui būtų tobula vieta.
2014 m. vasario 20 d. 16:21:15
Nesąžiningas kuria prasme? Vis dėlto, kur tu čia įžvelgi nesąžiningumą.
2014 m. vasario 20 d. 15:42:18
"Kokios dar reklamos sklaidą? Kokį dar atlygį? Jei jau taip sunku nueiti iki pirmo diskusijos puslapio, nebijok, padėsiu."Sunku, taip. Ačiū, nereikia. Supratau jau. Paaiškinsiu ir tau - puslapio administracija tikrai ne iš savo biudžeto tuos bilietus perka. Tai yra kvietimai, kurie gauti už tai, kad music.lt yra to renginio informacinis rėmėjas. Mano nuomone (ir daugelio kitų), šitas konkursas yra visiška nesąmonė. Kur jūs visi esate matę konkursą su devyniais prizais ir šešiais dalyviais, kurie vien jau parašę komentarą yra iš esmės garantuoti laimėtojai. Paskutinį kartą sakau, šitas konkursas yra nesąžiningas ir tokie kiekiai kvietimų yra išnaudoti netikslingai. Vadinsit debilu ar dar kuo - nesivarginkit. Žinau, kad svetimam kaime pranašu būt sunkus. Viskas ne dėl bilieto, mane tik pykdo, kai šiltai sėdintys čia nemato nieko be naudos sau. Ai, dar šiaip įžvalga... Niekur nesu matęs, kad būtų tokie kiekiai kvietimų pralošinėjami. Matyt, koncerto organizatoriai žūtbūt nori pritraukti liaudies, kad salė nebūtų tuščia. Liūdna, bet sprendimas daryti koncertą Siemense buvo visiškai nelogiškas.
2014 m. vasario 20 d. 01:04:56
Jeigu iki laimėtojų paskelbimo neatsiras 9 žmonės, priskaičiuokit ir mane :)
Jau turiu bilietą, bet padovanočiau draugui, kuris ateitų kartu.
2014 m. vasario 19 d. 07:46:42
Kokios dar reklamos sklaidą? Kokį dar atlygį? Jei jau taip sunku nueiti iki pirmo diskusijos puslapio, nebijok, padėsiu. Prašau:
Svetainė Music.lt nutarė pradžiuginti savo ištikimiausius lankytojus ir pasiūlyti jiems dvigubą pramogą - galimybę apsilankyti koncerte ir susitikti su kitais nariais, pažįstamais iš bendravimo virtualioje erdvėje.
Šio "žaidimo" idėja ir taisyklės gana paprastos:
1. Dalyvauti gali "aktyvūs nariai" (turintys bent 1000 taškų) ir, žinoma, norintys apsilankyti siūlomame koncerte bei susitikti su kitais aktyviais Music.lt lankytojais.
2. Jie turėtų apie savo norą aspilankyti koncerte / sudalyvauti meet'e parašyti šioje temoje.
3. Daugiausiai palaikymo sulaukusių komentarų autoriai (jei jie atitinka 1 punkto sąlygą) laimės po vieną bilietą į siūlomą koncertą. Beje, naujai sukurti account'ai ir iš jų gauti balsai bus atmesti.
4. Visi laimėtojai turėtų susitikti koncerto dieną bei puikiai praleisti laiką su bendraminčiais ir gera muzika.
5. Ši tema galiausiai turėtų tapti puikiu atsakymu tiems, kas klausia "Kam man reikalingi Music.lt taškai?".
Nežinau, vadink tai "aktyviųjų" privilegijomis ar kuo, bet idėja tėra, kad nariai, kurie šiai svetainei yra kažką davę, su ja augę, pažinę muziką, susitiktų su tokiais pačiais svetainės išauklėtais žmonėmis. Tai nėra lygių teisių konkursas, kur bet kas atėjęs gali laimėti, tai kaip atlygis žmonėms, kuriems ši svetainė yra svarbi.
//
2014 m. vasario 19 d. 01:03:25
Atsakysiu ir aš. Be jokių pykčių, arogancijų ir panašiai. Pasistengsiu. Man atrodo natūralu veliantis į diskusiją paskaityt patį pirmą puslapį, patį įvadą į diskusiją. Kad nepasijustum kaip balta varna. Čia ne tik šiai temai taikoma - absoliučiai visoms. 1000 taškų riba tikrai nėra kosmosas, lengviausia ją pasiekt turbūt balsuojant topuose, jei nekyla noro rašyt dienoraščius ar ką nors komentuot. Ai, nebloga demotyvatorių tema - įmesi paveiksliuką, kuris daug kam patiks - taškų kraitį gerokai paauginsi. Man ta 1000 taškų riba atrodo visai normali, nes šiaip ar taip - bilietus dauoda už gyka. Tačiau kad jokie naujokai, prieš porą dienų užsiregistravę (ar pamatę tokią temą ir tik dėl to užsiregistravę), neimtų piktnaudžiaut, šitas saugiklis tikrai reikalingas. Ir dar - jei kas nors iš naujokų kad ir per dieną surinks tą 1000 - negalėsim uždraust jam dalyvaut, nes kriterijus atitiks. Na ir dar. Grįžtant prie pirmo puslapio skaitymo. Tau gi nereikia skaityt VISŲ puslapių ir visų pasisakymų (nebent tikrai įdomu, nors už tai taškų neduoda), užtenka tik patį pirmą - negi taip sunku? Ir dėl uždaros nedraugiškos chebros - tik nereikia.... Ateik čia dažniau, dalyvauk diskusijose, ateik į paprastus meetus - pamatysi, kad čia visai šauni šutvė susirinkusi. Niekas čia naujokų nesiruošia suėst su visais patrakais, nebent tas naujokas ateina čia pašūkaut, kaip iš čia parsisiųst nemokamos muzikos ir sužinojęs, kad to padaryt negali, pradeda virkaut, kad nori iš čia išsiregistruot. Bet paprastai tokie naujokai greičiausiai nelabai galėtų be tėvų palydos išeit į kokį renginį...