|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Music.lt kviečia: ištikimiausių svetainės narių susitikimai koncertuose
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2014 m. vasario 19 d. 00:14:34
O aš labai nenoriu būti savanaudis, bet tikiuosi music.lt pasiūlys tokiu formatu galimybę laimėti bilietą į Gogol Bordello :D
2014 m. vasario 18 d. 23:53:37
Taip, arogantiškai pasisakiau, bet mykti man nėra reikalo. Pasakiau tai, kas yra aišku - jei neturi 1000 taškų - nedalyvauji, nes tokios konkurso taisyklės. Naujiena yra tik įvestis į šitą diskusiją-konkursą, o šitos diskusijos-konkurso dalyvavimo sąlygos išdėstytos pradiniame komentare. Nereikia susireikšminti ir kai surinksi 1000 taškų, galėsi sėkmingai dalyvauti. Todėl sėkmės renkant taškus.
P.S. - aš ne ponas. Ponu aš nesivadinu ir nereikia manęs kelti virš kažko. Esu toks pat narys, kaip ir tu. Vienintelis skirtumas tik tas, kad turime skirtingą reitingo taškų skaičių...
2014 m. vasario 18 d. 23:48:38
Nespalvink visko tik juodai ir baltai, yra dar mažiausiai 50 pilkų atspalvių. Jei tu čia sėdi nuo 2006, tai tavo anketoje to nesimato. Aš pėvėzė matau, kad tu vos ne vakar prisijungei.
Suprantama, kad tau taisyklės atrodo nesąžiningos, ypač jei tik dėl bilietų prisijungei. Bet pykti irgi nėra ko. Yra narių, kurie čia prisijungė dar tada, kai čia net muzikos nebuvo galima klausyti.
Ir tikrai niekas nesijaus kaltas, kad atitinka konkurso parametrus. Tai yra įkandama visiems. Tereikia noro ir kantrybės. Čia tikrai ne paskutinis koncertas. Ir čia ne teleloto, čia pasiseka dažniau.
Taip kad nenukabink nosies ir neburbėk.
2014 m. vasario 18 d. 23:41:19
Ačiū, Misantropia. Logiškai paaiškinai, o ne kaip Einaras mykei apie kažką arogantišku tonu. Jis čia karalius kaip matau. Dar kartą pasikartosiu - naujienoje, kurią pamačiau šiandien nėra rašyta apie jokius 1000 taškų. Music.lt buvau nuo 2006 metų. Pirmąjį etapą gana aktyviai dalyvavau diskusijose, po to ilgą laiką nesilankiau ir dabar suprantu kodėl. Bet tai neapibrėžia turbūt "ištikimiausių narių termino". Mano kaltė.Labai keistas konkurso organizatorių sprendimas viešai kelti tokias naujienas, kurios klaidina žmones ir atveria galimybes labai mažai grupei žmonių pasiimti tuos bilietus. Pirmą kartą susiduriu su tokiu dalyku, kuriame skaitytojas dar nėra svarbiausias. Ir dar, ponas Einarai, tikrai nemaniau, kad pradinis diskusijos puslapis yra taip gyvybiškai svarbu, nes bescrolinant į apačią pamačiau, kad prasideda diskusijos apie kitų koncertų bilietų dalybas.
2014 m. vasario 18 d. 23:28:50
1000 taškų galima susirinkti ir su niekuo nebendraujant. Aktyvus, nereiškia draugas/priešas visiems. Klausyk muzikos, vertink patinkančias dainas, balsuok topuose, dar ką nors sugalvok. Įjunk fantaziją.
2014 m. vasario 18 d. 23:27:17
Viskas elementaru - jei žmogus tingi atsiversti pradinį diskusijos puslapį ir paskaityti titulinį komentarą, tai ne jam čia kelti pasipiktinimą. O ir diskusija būtent tam sukurta, kad "luomizmas" ir reitingų taškai neliktų beprasmis dalykas.
2014 m. vasario 18 d. 23:19:42
Aš nelabai suprantu šitų konkursų esmės ir kriterijų, kurie leistų dalyvauti. Jūs gaunate iš organizatorių atlygį už reklamos sklaidą ir tą atlygį išsidalinate tarp savęs, kuomet tai turėtų būti viešu konkursu išdalintas reikalas, kurio tikslas yra ta pati reklama? Aš kaip skaitytojas keldamas jūsų puslapio lankomumą, kas ir yra jūsų varomoji jėga, turiu jaustis kaip kažkoks nepilnavertis vartotojas šiame puslapyje, nes mano komentarų skaičius nesiekia normos? Užėjęs pirmą kartą nemaniau, kad tai yra kažkokia virtuali uždara bendruomenė į kurią reikia integruotis, laukti kitų vartotojų palankumo. Jeigu skelbiate tokius konkursus, kurių dalyviai turi būti iš tam tikro šio portalo luomo, tai galite padaryti be reklamos pirmame puslapyje. Bilietą šiaip ar taip pirksiu, į koncertą eisiu, bet visiškai nesuprantu tokių konkursų reikšmės, jeigu taip aišku, kad tai yra skirta palyginus siauram ratui žmonių. Atsakymą galite parašyti asmenine žinute, o šitą ištrinti, jei maišo.
2014 m. vasario 18 d. 23:09:24
Aš dalyvaučiau, bet nežinau kaip ir kokiais būdais reiktų įkalbėti sūnų mane paleisti vos ne du vakarus iš eilės... Taip kad paaukosiu mažesnę svajonę dėl didesnės svajonės :)
2014 m. vasario 18 d. 23:07:45
Oi taip, tikrai pritariu. Bet dalis jau turi bilietus, o kiti tiesiog neatitinka reikalavimų. O kiti dar neprisijungė, jog praėjo vos para laiko. Dar reikia šiek tiek luktelėti...
2014 m. vasario 18 d. 23:07:25
Kad 6, ne 5
2014 m. vasario 18 d. 23:05:12
Kur tas musicieičų entuziazmas, negi tik 5 dalyvauja?:D gi į ne į žvagulio koncertą siūlomi bilietai, o į tokios žymios prog rock grupės koncertą, slabni jus :D atsisakot tokios galimybės :)
2014 m. vasario 18 d. 16:08:12
Oj, kaip čia taip neapsižiūrėjau. Atsiprašau labai. Perspėkite ir kitą kartą.
2014 m. vasario 18 d. 15:42:22
Bet konkurse dalyvauti negali, nes neatitinki reikalavimų. Apgailestautina.
2014 m. vasario 18 d. 15:30:24
9 metai. Prieš tiek laiko įsijungiau "Awake" albumą. Tiek laiko teko laukti, bet pagaliau sulaukiau. Ir labai noriu į koncertą :)
2014 m. vasario 18 d. 10:12:55
Ne, na, jūs nerealūs.. jau atidavėt du bilietus į šį koncertą, o čia dar devyni? Pavarot...
O kovas tikrai labai įspūdingas koncertais mėnuo. Būtų be galo įdomu jį pradėti su Dream Theater (nors žinant, jog pabaigsiu su Keistuoliais, kiek .. keista ^^).
2014 m. vasario 17 d. 23:22:29
Me, Me, Me! Pasiilgau koncertų. Čia būtų puikus apšilimas prieš laukiamiausią metų koncertą, vyksiantį dviem dienom vėliau. Ir šiaip, visai įdomi grupė, turėtų gerai skambėti.
2014 m. vasario 17 d. 23:12:33
Mes meete kaip tik kūrėm planą chuliganą šitą temą iš mirusių prikelt. Tai, matyt, vis tiek ne be mūsų pastangų (apie meetą tai per visus galus skalambijom :D) ji ir prisikėlė. Gerai, kad idėja gyva, bet užleisiu šįkart labai norintiems. Neseku kalendoriaus, maniau, Crazyz tikrai vėl būtų gavęs bilietą. Nu ką - sėkmės depešuose (pavyyydžiu... per vėlai viską sužinojau, bet prieš porą savaičių buvo užsakytam autobuse likusios trys vietos, būčiau turėjusi bilietą - būčiau nedvejodama vieną paėmusi - ten visai smagi chebrytė turėtų keliaut). Gerai, kitus dabar norinčius balsais apdalinsiu. Ir lauksiu savo laimės valandos.
2014 m. vasario 17 d. 23:11:28
Na.. Pirmąsyk pabandysiu sudalyvauti šitoje sistemoje. Tikrai taip - nooriu pamatyti šitą grupę gyvai!
2014 m. vasario 17 d. 23:06:10
Žinoma, noriu ir dalyvauju! Music.lt nenustoja stebinti! Mano pati mėgstamiausia progmetal grupė, o ir susitikti music'iečius dar kartą būtų tikrai šaunu!!!
2014 m. vasario 17 d. 22:59:09
Noriu labai! Planuoju eiti bet kuriuo atveju, butu super gaut bilietą ;}