|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Music.lt kviečia: ištikimiausių svetainės narių susitikimai koncertuose
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2013 m. lapkričio 8 d. 10:59:37
Kad jau taip mažai norinčių, tai aš visai norėčiau nueiti, būtų įdomų visai jų paklausyti :)
2013 m. lapkričio 7 d. 22:03:10
Na tai va - ir aš praleidžiu dėl to paties. Plius, ir taip du koncertus iš eilės pajamiau. Dabar leidžiu kitiems. Tiesiog tikiuosi ko nors TOOOOKIO kitąmet (nors tokiu atveju bilietus ar taip, ar taip turėčiau - pirkčiau, iškaulyčiau, bandyčiau visokiais būdais laimėt). Tik gaila, tokių koncertų kol kas nenusimato....
2013 m. lapkričio 7 d. 21:33:52
NA O ČIA DABAR? Tai kur tas žmonių aktyvumas, niekaip nesuprantu. Nuo koncertų pavargote, ką?
2013 m. lapkričio 6 d. 16:46:09
Kaip James Iha :] ha ha ha
2013 m. lapkričio 6 d. 16:09:09
Nežinau, kur tą apie prancūzių žavesį girdėjai, bet kažkaip tokio precedento bent jau per dešimt dienų Marsely pastebėt neteko
. Nu, nebent visos žaviosios Paryžiuj susigrūdusios
.
2013 m. lapkričio 6 d. 16:06:52
WT - goal no.1 this year!
2013 m. lapkričio 5 d. 23:21:22
2013 m. lapkričio 5 d. 23:17:22
Nu aišku, gerai tiems, kurie Vilniuje gyvena ir tiesiog gali graibstyti bilietus ir vaikščioti į koncertus. Na, aš tokių privilegijų neturiu, tai mielai leidžiu vietą kitiems. O kol kas nenusimatant jokiems įspūdingiems koncertams (except Dream Theater arba Within Temptation kovo mėnesį) net nėra dėl ko čia peštis...
2013 m. lapkričio 5 d. 23:16:27
nope, lapkritis man koncertų maratonas, tai can't stop, nebent būsit ne faini, ir neleisit man šito maratono pratęsti.
2013 m. lapkričio 5 d. 23:14:17
tu gal raminkis jau
:)
2013 m. lapkričio 5 d. 22:51:47
O tai ką, niekas daugiau nenorit į Silentisto kompaniją? O kodėl gi ne?
Nebūtinai reikia būti šios grupės gerbėju, kad nuvaryti jų gyvai paklausyt, o ir šiaip sako prancūzės labai žavios tiek išvaizda, tiek balsu, todėl aš visai mielai nueičiau šioje grupėje esančių dviejų prancūzaičių paklausyt. ^^
2013 m. lapkričio 5 d. 01:39:00
Aš norėčiau pamatyt ir išgirst šią grupę, kadangi man patinka aštuoniasdešimtųjų muzika bei mados. o šie yra perdainavę grupių Dead Kennedys, Depeche Mode, Martin L. Gore, The Undertones, Sisters Of Mercy, New Order, Violent Femmes, Dexys Midnight Runners, Sex Pistols, Soft Cell, Smiths, A Flock Of Seagulls, Heaven 17, TalkTalk, Police, Bauhaus, Go-Go's, XTC, Clash, Yazoo, Blancmange, Psychedelic Furs, Talking Heads, Simple Minds, Modern English, Blondie, Visage, Cure, Joy Division, Generation X, Grauzone, Buzzcocks, Echo & the Bunnymen man gerai pažįstamas dainas, tik kitom melodijom.
2013 m. lapkričio 4 d. 23:05:46
Kol Music.lt nariai dėliojasi susitikimų "Hurts" ir "Scorpions" koncertuose detales, kviečiame sudalyvauti dar viename balsavime. Pasiūlymas šįkart - subtilesnis, tačiau tikimės, kad ir šįkart pavyks surinkti tikrų muzikos gurmanų komandą ;)
NOUVELLE VAGUE | Vilnius, Forum Palace | 2013 m. lapkričio 13 d.
Laimėtojų skaičius: 4
Taisyklės išlieka tos pačios - tiesiog parašykite, kodėl norėtumėte pamatyti šią grupę ir laukite kitų Music.lt narių palaikymo, Linkime sėkmės!
2013 m. lapkričio 4 d. 18:19:10
Liuks, protingai. Jau galiu patvirtinti savo buvimą ir netgi buvimą punktualiu.
2013 m. lapkričio 4 d. 17:45:35
Nu taigi prie Katedros 16h. Jau nutarėm. O dėl to, kur eisim, geriausia, manau, daryt kaip sako Crazyz - susirenkam ir nusprendžiam vietoj.
2013 m. lapkričio 4 d. 15:12:00
Taigi, vėl darosi neaiški susitikimo vieta. Norisi galutinai spręsti ir nuspręsti, kur tiktis ir ką daryti...
2013 m. lapkričio 3 d. 23:56:59
Toks jausmas, kad Vilnius kažkokia provincija, kur nevažinėja joks viešasis transportas :D nu paskaičius čia jūsų komentarus.
2013 m. lapkričio 3 d. 22:17:18
O mano pasiūlymas būtų pasieškot kaboko, kur grotų M-1 Plius - šią savaitę jie renka skorpų dainų dešimtuką ir kas valandą gros po dainą (mažai, aišku), bet.... ;)
P.S. Jei į Alaus namus, tai gerokai grįžt nuo Katedros aikštės, tada geriau jau Lukiškių aikštėj tiktis būtų.
P.P.S. Gaila, tas mano klasiokas pernelyg arogantiškas pasirodė prieš keletą metų (o tokių labai nemėgstu ir vengiu bendraut), tai gaila, Alaus namuose bonusų tikriausiai neturėsiu.... :/ Nors tuo metu gal jo ten nebus
2013 m. lapkričio 3 d. 20:56:06
gerai, žmonės, nenoriu ginčytis, pasigailėjau, kad įsivėliau į diskusiją. :D
peace
2013 m. lapkričio 3 d. 20:55:54
Nu va, ištaisei klaidą :DDD
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!